Γιουλένα Αναστασίεβα

• Thread starter Thread starter staman2
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σημερα στο θεμα μας εχουμε παρτυ:)
Το γενεθλιο παρτυ της Λενας μας:up::up::up:

Λενακι μου πανεμορφο
γαλαζιες μας ματαρες,
με την καθαρια τη καρδια
τις φιλες τις κουκλαρες

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ:):):)
E Γιουλη μου είσαι τρομερή ποιήτρια και λες και μεγάααλες αλήθειες καλη μου!!!!:lol::lol::lol::lol:

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια, με συγκινείται πάρα πολύ που με θυμηθήκατε πρωί πρωί κ μου κάνατε κ πάρτι:redface: Γι αυτό πήρα κ ειδικό σερβιτόρο για την περίσταση :lol:
Ελενάκι!!! Πες παρακαλώ στον σερβιτόρο σου να μου φέρει ένα καπουτσίνο με αφρόγαλα, διπλό, και μετριο!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

E Γιουλη μου είσαι τρομερή ποιήτρια και λες και μεγάααλες αλήθειες καλη μου!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ελενάκι!!! Πες παρακαλώ στον σερβιτόρο σου να μου φέρει ένα καπουτσίνο με αφρόγαλα, διπλό, και μετριο!:lol::lol:
Ναι ναι είδες αυτό το κορίτσι κατ ευθείαν χτυπά στο στόχο :lol:
Εφτασεεεεε! Αναστασία
and_a_starbucks_mint_and_chocolate_mocha_chip_frappuccino_blended_cofee.sized.jpg
cat-coffe.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι....απο εμενα πηρε ο....γιος μου;):redface::lol::lol::lol:

Ναι ναι είδες αυτό το κορίτσι κατ ευθείαν χτυπά στο στόχο :lol:
Εφτασεεεεε! Αναστασία
and_a_starbucks_mint_and_chocolate_mocha_chip_frappuccino_blended_cofee.sized.jpg
cat-coffe.jpg

Ευχαριστώωωωωωωωωω θα τα πάρω και τα δυο καφεδάκια!
:lol:
ναι....απο εμενα πηρε ο....γιος μου;):redface::lol::lol::lol:
Ναι πήρε απο εσένα Γιουλάκο μου!!! Εισαι καλλίτερα σήμερα? :hmm:

Λέει κ αυτός μεγάλες αλήθειες; :P:P:P:lol:
Ναι λέει! Ας πουμε λέει πως μ΄αγαπά. ;)Κάθε φορα που τον παίρνω αγκαλιά μου κάνει γλυκά ματάκια και μου τρίβεται και στα πόδια μετά.:up:

Ελεναααααααααααααααααααα!!!!!!
Χρονια πολλααααααααα!!!!!!!:P:P:P:P:P:P:P

Γιανναααααααααααααα
Ευχαριστωωωωωωωωωωωω! πολύ:lol:

Kαλημέρα φιλενάδες μου κι από εδώ!!! Τι κάνετε:)?

Kαλημέρα φιλενάδες μου κι από εδώ!!! Τι κάνετε:)?
περιμενω να σχολασω φιλεναδα...ο Χρηστος ειναι στο πατερα του:redface:....και να παω να ξαπλωσω στη μαξιλαρα μου στο kitten room διπλα στα μωρα μου...(ειπαμε....η Καλυψω μονο γαλα τους δινει):lol:

η Λενα μας τι κανει σημερα? :hmm:

η Λενα μας τι κανει σημερα? :hmm:
Γεια σου Γιουλίνι αύριο ετοιμαζόμαστε για καθαρισμό δοντιών του Μπατ κ είμαι κάπως αγχωμένη σήμερα:(

Γεια σου Γιουλίνι αύριο ετοιμαζόμαστε για καθαρισμό δοντιών του Μπατ κ είμαι κάπως αγχωμένη σήμερα:(
ολα θα πανε μια χαρα...παρε τωρα 3 χαμογελα:):):)

Πάρε κι από εμάς πολλααααααα χαμόγελα και πολλήηηηηηηηη θετική ενέργεια καλή μου Ελενα και φιλάκια στον Μπατουλίνο!!!!:up:

ολα θα πανε μια χαρα...παρε τωρα 3 χαμογελα:):):)

Πάρε κι από εμάς πολλααααααα χαμόγελα και πολλήηηηηηηηη θετική ενέργεια καλή μου Ελενα και φιλάκια στον Μπατουλίνο!!!!:up:
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ελπίζω αυτή τη φορα να γίνουν όλα σωστά κ να μην μου ξαναπαρουσιάσει ουλίτιδα:( κ μία εφιέρωση

Συνημμένα

• [wallcoo_com]_Persian_Cat_picture_80588.jpg
    [wallcoo_com]_Persian_Cat_picture_80588.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 3
  • [wallcoo_com]_Persian_Cat_picture_80587.jpg
    [wallcoo_com]_Persian_Cat_picture_80587.jpg
    43 KB · Εμφανίσεις: 3
  • [wallcoo_com]_Persian_Cat_picture_80586.jpg
    [wallcoo_com]_Persian_Cat_picture_80586.jpg
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 2
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ελπίζω αυτή τη φορα να γίνουν όλα σωστά κ να μην μου ξαναπαρουσιάσει ουλίτιδα:( κ μία εφιέρωση
μακαρι:)
μια λιλουκο βιρμανουλα οινοποιος:P:up::lol:

Καλημερα.....!!!:D
Ελενακι οταν γυρισεις απο τον καθαρισμο των δοντιων του Μπατουλινου πες μας πως πηγε... Αν και ολα θα πανε καλα ...:) Μην ανησυχεις...

Eλενα, πως πηγε ο ομορφος Μπατ??

Φιλενάδες καλημέρα!!!! :):)
Ειπα να αναθερμάνω το θεματάκι μας γιατι πέσαμε λιγουλάκι!!!:lol:

Η Ναλίτα σας χαιρετα!:)
11042009002.jpg

7-wallpapers-spring-1024.jpg
7-wallpapers-spring-1024.jpg

πανεμορφη:inlove::inlove:....και με ενα βλεμμα που σε ταξειδευει....:inlove:
Ναλιτα, κοπελιτα, φραουλιτα....:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back