staman2
Περιβόητο μέλος
E Γιουλη μου είσαι τρομερή ποιήτρια και λες και μεγάααλες αλήθειες καλη μου!!!!Σημερα στο θεμα μας εχουμε παρτυ
Το γενεθλιο παρτυ της Λενας μας
Λενακι μου πανεμορφο
γαλαζιες μας ματαρες,
με την καθαρια τη καρδια
τις φιλες τις κουκλαρες
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ![]()

Ελενάκι!!! Πες παρακαλώ στον σερβιτόρο σου να μου φέρει ένα καπουτσίνο με αφρόγαλα, διπλό, και μετριο!Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια, με συγκινείται πάρα πολύ που με θυμηθήκατε πρωί πρωί κ μου κάνατε κ πάρτιΓι αυτό πήρα κ ειδικό σερβιτόρο για την περίσταση
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ναι είδες αυτό το κορίτσι κατ ευθείαν χτυπά στο στόχοE Γιουλη μου είσαι τρομερή ποιήτρια και λες και μεγάααλες αλήθειες καλη μου!!!!
Ελενάκι!!! Πες παρακαλώ στον σερβιτόρο σου να μου φέρει ένα καπουτσίνο με αφρόγαλα, διπλό, και μετριο!![]()

Εφτασεεεεε! Αναστασία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι....απο εμενα πηρε ο....γιος μουE Γιουλη μου είσαι τρομερή ποιήτρια και λες και μεγάααλες αλήθειες καλη μου!!!!
Ελενάκι!!! Πες παρακαλώ στον σερβιτόρο σου να μου φέρει ένα καπουτσίνο με αφρόγαλα, διπλό, και μετριο!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Λέει κ αυτός μεγάλες αλήθειες;ναι....απο εμενα πηρε ο....γιος μου![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι ναι είδες αυτό το κορίτσι κατ ευθείαν χτυπά στο στόχο
Εφτασεεεεε! Αναστασία
![]()
![]()
Ευχαριστώωωωωωωωωω θα τα πάρω και τα δυο καφεδάκια!

Ναι πήρε απο εσένα Γιουλάκο μου!!! Εισαι καλλίτερα σήμερα?ναι....απο εμενα πηρε ο....γιος μου![]()

Ναι λέει! Ας πουμε λέει πως μ΄αγαπά.Λέει κ αυτός μεγάλες αλήθειες;![]()
Κάθε φορα που τον παίρνω αγκαλιά μου κάνει γλυκά ματάκια και μου τρίβεται και στα πόδια μετά.
Luna
Περιβόητο μέλος
Χρονια πολλααααααααα!!!!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ευχαριστωωωωωωωωωωωω! πολύ

Luna
Περιβόητο μέλος
Γιανναααααααααααααα
Ευχαριστωωωωωωωωωωωω! πολύ![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
περιμενω να σχολασω φιλεναδα...ο Χρηστος ειναι στο πατερα τουKαλημέρα φιλενάδες μου κι από εδώ!!! Τι κάνετε?
....και να παω να ξαπλωσω στη μαξιλαρα μου στο kitten room διπλα στα μωρα μου...(ειπαμε....η Καλυψω μονο γαλα τους δινει)
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Γεια σου Γιουλίνι αύριο ετοιμαζόμαστε για καθαρισμό δοντιών του Μπατ κ είμαι κάπως αγχωμένη σήμεραη Λενα μας τι κανει σημερα?![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ολα θα πανε μια χαρα...παρε τωρα 3 χαμογελαΓεια σου Γιουλίνι αύριο ετοιμαζόμαστε για καθαρισμό δοντιών του Μπατ κ είμαι κάπως αγχωμένη σήμερα![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Πάρε κι από εμάς πολλααααααα χαμόγελα και πολλήηηηηηηηη θετική ενέργεια καλή μου Ελενα και φιλάκια στον Μπατουλίνο!!!!Γεια σου Γιουλίνι αύριο ετοιμαζόμαστε για καθαρισμό δοντιών του Μπατ κ είμαι κάπως αγχωμένη σήμερα![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
ολα θα πανε μια χαρα...παρε τωρα 3 χαμογελα![]()
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ελπίζω αυτή τη φορα να γίνουν όλα σωστά κ να μην μου ξαναπαρουσιάσει ουλίτιδαΠάρε κι από εμάς πολλααααααα χαμόγελα και πολλήηηηηηηηη θετική ενέργεια καλή μου Ελενα και φιλάκια στον Μπατουλίνο!!!!![]()
κ μία εφιέρωσηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μακαριΣας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ελπίζω αυτή τη φορα να γίνουν όλα σωστά κ να μην μου ξαναπαρουσιάσει ουλίτιδακ μία εφιέρωση

μια λιλουκο βιρμανουλα οινοποιος

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελενακι οταν γυρισεις απο τον καθαρισμο των δοντιων του Μπατουλινου πες μας πως πηγε... Αν και ολα θα πανε καλα ...
Μην ανησυχεις...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

Ειπα να αναθερμάνω το θεματάκι μας γιατι πέσαμε λιγουλάκι!!!

Η Ναλίτα σας χαιρετα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

....και με ενα βλεμμα που σε ταξειδευει....
Ναλιτα, κοπελιτα, φραουλιτα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool