Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ναλα μας μετα το χτενισμα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καταπληκτικο ενσταντανεΝα επισυμανω βεβαια... Οτι η Ναλα χασμουριεται στην φωτογραφια αυτη...
![]()

α....Βασιλικουλα δεν μπορεις απο τη μια να μας λες
η Ναλα μετα το χτενισμα και μετα η Ναλα χασμουριεται...

Ξερουμε ολοι παρα πολυ καλα οτι η Ναλα καθεται στη μανουλα σου σαν αγγελουδι την ωρα του Beaute....και ολα τα υπολοιπα ειναι δυσφημιση

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλησπερούδια φιλεναδούλες μου!!! Τι κάνετε?καταπληκτικο ενσταντανε
α....Βασιλικουλα δεν μπορεις απο τη μια να μας λες
η Ναλα μετα το χτενισμα και μετα η Ναλα χασμουριεται...
Ξερουμε ολοι παρα πολυ καλα οτι η Ναλα καθεται στη μανουλα σου σαν αγγελουδι την ωρα του Beaute....και ολα τα υπολοιπα ειναι δυσφημιση![]()

Ετσι μπράβο Γιουλάκο μου έτσι μπράβο!!! Το κατάλαβες κι εσύ οτι με δυσφημει η κόρη μου... Απο το πρωί δουλεύω και μαγειρεύω για εκείνην και ... άντε να μην πω.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το slide show στην υπογραφη σου ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!

staman2
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

Αυτά με την αυτοκριτική μου για πες τώρα βρε Γιουλάκο να γελάσουμε
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πρωτα θα σε τιμωρησω...δεν λεω αν δεν βαλεις πρωτα φωτο των γατουνιων σου...ΤΩΡΑΘέλω να κάνω μία δημόσια δήλωση είμαι πολύ γαϊδουρα γιατί έχω να μπω στο θεματάκι μας εδώ κ καιρό![]()
Αυτά με την αυτοκριτική μου για πες τώρα βρε Γιουλάκο να γελάσουμε

elvenstar
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μοιαζει τοσο πολυ ο Μπατ με τη Καλυψω σε Περσικο...Θα βάλω αλλά ειναι λίγο παλιές δεν στήνονται τα καθάρματα όλο μου γυρνάνε τον πισινό τους όταν πατάω το κουμπί τόσο αντιστάρ γατια πρώτη φορά βλέπω
να τα απασχολεις με κατι εκεινη την ωρα...το καλυτερο ειναι ενα στικ με φτερακι...τους αρεσει πολυ

ειναι πολυ γλυκουλα....εχει ενα βλεμμα, παρε με μανουλα μου....θελω να γινω το παιδακι σουH Καντυ σ αυτή τη φωτογραφία ειναι μικρούλα έτσι την ειδα κ την ερωτεύτηκα κ είπα αυτό το γατί θα γίνει δικό μου .-

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ναι έτσι πίστευα κ εγώ με έριξε με τις μαλαγανιές της κ τώρα με γράφει κανονικάΜοιαζει τοσο πολυ ο Μπατ με τη Καλυψω σε Περσικο...
να τα απασχολεις με κατι εκεινη την ωρα...το καλυτερο ειναι ενα στικ με φτερακι...τους αρεσει πολυ
Αυτό κάνω κ μετά ειδικά ο Μπατμαν πάει κ το αρπάζει την πιο ακατάλληλη στιγμή κ τραβάω μόνο το αυτί τουΝαι είδες ομοιότητα κ έχουν κ τον ίδιο γλυκό χαρακτήρα με την Καλυψω, λες τελικά να παίζει ρόλο το χρώμα κ τα seal να ειναι πιο αγκαλίτσες;
ειναι πολυ γλυκουλα....εχει ενα βλεμμα, παρε με μανουλα μου....θελω να γινω το παιδακι σου![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ναι έτσι πίστευα κ εγώ με έριξε με τις μαλαγανιές της κ τώρα με γράφει κανονικάΜοιαζει τοσο πολυ ο Μπατ με τη Καλυψω σε Περσικο...
Αυτό κάνω κ μετά ειδικά ο Μπατμαν πάει κ το αρπάζει την πιο ακατάλληλη στιγμή κ τραβάω μόνο το αυτί τουΝαι είδες ομοιότητα κ έχουν κ τον ίδιο γλυκό χαρακτήρα με την Καλυψω, λες τελικά να παίζει ρόλο το χρώμα κ τα seal να ειναι πιο αγκαλίτσες;
ειναι πολυ γλυκουλα....εχει ενα βλεμμα, παρε με μανουλα μου....θελω να γινω το παιδακι σου![]()

ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Μπαινουμε λοιπον να φαμε σε ενα Ινδικο...
Ερχεται η μικρα Ινδη με τη βουλα στο μετωπο και αφου μας εδωσε τους καταλογους, ηρθε να μας παρει μετα απο λιγο παραγγελια.
Καποιος απο τη παρεα λοιπον τη ρωτησε ποιο ειναι το ονομα της για να τη φωναζουμε οταν τη χρειαζομαστε...
Μας λεει λοιπον
"Muni"

εμεις

Μου το ξαναλες? ρωταει εκεινος....
"Muni"
ξαναλεει αυτη...Εμεις

Εκεινη

κι εμεις

Very nice name Μuni, very unusual

Mετα απο καποια ωρα γελιου, κλπ....εχουμε φαει κι εχουμε τριψει αρκετο Ινδικο ψωμι στο τραπεζι καθοτι τρωγαμε και ολιγον ατσαλα...
Πεταγεται καποιος και λεει....
Αμαν ρε παιδια ....νι το κανατε το τραπεζι

Καλε μη λες ετσι του λεμε! Θα ερθει η "Muni" να ρωτησει τι θελουμε

elvenstar
Επιφανές μέλος

Καλά αυτό θα μπορούσε να γίνει κ ανέκδοτο κανονικότατα 

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι...ειναι και που σας το λεω ωραια ομωςΚαλά αυτό θα μπορούσε να γίνει κ ανέκδοτο κανονικότατα
![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε ναι βρε εννοείτε άμα δεν το πεις ωραία το ανέκδοτο κ δεν το ακούσουμε σωστά καταστρέφεταιναι...ειναι και που σας το λεω ωραια ομως
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Είναι απο αυτές που να ΄ναι καλά το Ελενακι μας μου έστειλε!!!