Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα πανε ολα μια χαρα θα δεις...Να του δωσεις πολλα πολλα φιλακια!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Μία ακόμα μέρα μας έμεινε κ από μεθαύριο θα αρχίσει να κυκλοφορεί κ να κάνει τα αγαπημένα της σπορ τρεξιμο κυνήγημα μπατμαν μαδινγκ και άλλα πολλάΑν σηκώνεται λέει εδώ ήταν έτοιμη να σκαρφαλώσει την κυνηγούσαμε τόση ώρα να την πιάσουμε την λυπάμαι την καημενούλα γιατί είναι υπερκινητική κ στεναχωριέται που ειναι κλεισμένη τόσες ώρες αλλά ειναι για το καλό της γιατί δεν μπορω να τη έχω εμπιστοσύνη. Σήμερα την έβγαλα στη μικρή βεράντα λίγο να ξεμουδιάσει κ ήθελε να σκαρφαλώσει στα κάγκελα να πιάσει περιστέρια, είναι απίστευτηΣηκωνεται ηδη;Ναι,καλυτερα περιορισμενη,μην ανοιξει τιποτα ραμματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπατουλινος ειναι πολυ γλυκος στην πρωτη φωτογραφια μου θυμιζει τον Γκανταλφ απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιων...Μερικές φωτογραφίες μας από το αρχείο
Εχει πολυ αθωο βλεματακι...

elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Είδες είδες δεν είναι απλά ασημένια είναι πλατινένια κ κακίστρω τώρα την έχω ακριβώς μπροστά μου κ με κοιτάει με τα πράσινα μάτια της γεμάτα μίσος γιατί πριν από λίγο την χτένισαΩραιος ο σοκολατομουρης,αλλα η νυφη μου ειναι αλλο πραγμα.Τι ασημενιο κοριτσι εχουμε...

moukelis
Επιφανές μέλος

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Είδες είδες δεν είναι απλά ασημένια είναι πλατινένια κ κακίστρω τώρα την έχω ακριβώς μπροστά μου κ με κοιτάει με τα πράσινα μάτια της γεμάτα μίσος γιατί πριν από λίγο την χτένισα![]()

Μα δεν ειναι ανεκτιμητο συναισθημα;![]()

Οχι μονο ανεκτιμητο...Και πολυτιμο...!!
Δε μου λετε παιδακια εχουμε παντριες...???
Αντε εγω κουμπαρα....!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω για τι συναίσθημα είναι, μάλλον ανάμεικτοΜα δεν ειναι ανεκτιμητο συναισθημα;![]()

Ναι ναι είπαμε να ενώσουμε την κακία μας δεσποινίς μαμά του Σίμπα, θα είσαι η κουμπάρα του κακού
Οχι μονο ανεκτιμητο...Και πολυτιμο...!!
Δε μου λετε παιδακια εχουμε παντριες...???
Αντε εγω κουμπαρα....!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οπ'οτε Γιουλη μου σε περιμένουμε να μας πεις πικάντικες λεπτομέρειες από τους ρομαντικούς σου περιπάτουςκ ελπίζω να έχεις βγάλει κ αρκετές φωτογραφίες να θαυμάσουμε τη Λισσαβόνα
![]()
ΕπιστρεψαμεΠεραστικα στο Πικατσουλινι σου Ελενα,ελπιζω ολα να πανε καλα.
Γιουλη greetings from Greece!

elvenstar
Επιφανές μέλος
ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ
Τι ωραίες φωτογραφίες είναι αυτές εκεί περπατούσες πουλάκι μου

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλως σας βρηκα Ελενακι μουΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΟΥΛΗ!!!!
ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ
Τι ωραίες φωτογραφίες είναι αυτές εκεί περπατούσες πουλάκι μου![]()

Ηταν πανεμορφα...οι φωτο ειναι πολλες θα τις βαλω σιγα σιγα γιατι εχω πολλες δουλειες, κι ετοιμασιες εδω

Εσεις καλα?
Θαυμασα το Μπατουλινο σου κι ευχομαι περαστικα στο Πικατσουλινι αν και καταλαβα οτι ξεκινησε τις τσαχπινιες στα μπαλκονια ε?

elvenstar
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Περασα πανεμορφαΓιουλη μου πες μας λεπτομέρειες πως πέρασες; Έχεις άλλες φωτογραφίες; εκπληκτική πόλη η Λυσσαβώνα έ; Τόσο όμορφη κ γραφική
Ξαναβρεθηκα με τους καλους μου φιλους και συναδελφους εκει....και μας περιποιηθηκαν απιστευτα....η Λισσαβωνα ειναι μια ονειρεμενη πολη διπλα στο ποταμο Ταγο...
γραφικη, ρομαντικη, μελαγχολικη σε καποιες γειτονιες, με εμφανη περασμενα μεγαλεια του μεσαιωνα...εχει πολλες φτωχογειτονιες αλλα διατηρει μια αγερωχη περηφανια

Εκτος πολης το τοπιο θυμιζει Ελλαδα αλλα η θεα του Ωκεανου απο τα βραχια σου κοβει κυριολεκτικα την ανασα....
αχανεις παραλιες με παχια αμμο και ομορφα παραθεριστικα κεντρα με παλια αρχοντικα σπιτια οπως αυτο της παραπανω φωτογραφιας....
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπεροχη η φωτογραφια...!! Πρεπει να ναι πολυ ωραια....

Luna
Περιβόητο μέλος

καλως ηρθες!!!!
τι κανεις???τελεια η φωτογραφια!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος
τελεια η φωτο απο λισσαβονα, μπραβο που περασες καλα !

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πωπω Γιούλη μετά την περιγραφή σου νομίζω ότι θα ήθελα να κατοικήσω στη Λυσσαβώνα έχω μεγάλη τρέλα με το μεσαιωνικό στυλ,Περασα πανεμορφαΞαναβρεθηκα με τους καλους μου φιλους και συναδελφους εκει....και μας περιποιηθηκαν απιστευτα....
η Λισσαβωνα ειναι μια ονειρεμενη πολη διπλα στο ποταμο Ταγο...
γραφικη, ρομαντικη, μελαγχολικη σε καποιες γειτονιες, με εμφανη περασμενα μεγαλεια του μεσαιωνα...εχει πολλες φτωχογειτονιες αλλα διατηρει μια αγερωχη περηφανια
Εκτος πολης το τοπιο θυμιζει Ελλαδα αλλα η θεα του Ωκεανου απο τα βραχια σου κοβει κυριολεκτικα την ανασα....
αχανεις παραλιες με παχια αμμο και ομορφα παραθεριστικα κεντρα με παλια αρχοντικα σπιτια οπως αυτο της παραπανω φωτογραφιας....
Τα σπίτια δλδ είναι κολλητά το ένα με το άλλο;
Φαντάζομαι μετά από όλα αυτά που περιέγραψες θα πέρασες υπέροχα, ήρθες κ είδες κ το τσουρεκάκι σου φουσκωτό φουσκωτό, τι να ζητήσει παραπάνω κανείς για να είναι ευτυχισμένος;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
κ ελπίζω να έχεις βγάλει κ αρκετές φωτογραφίες να θαυμάσουμε τη Λισσαβόνα