elvenstar
Επιφανές μέλος
Αντε καλέ μια χαρα (γεροντοκόρες) είμαστετης ηλικιας ειναι Ελενα μου...μη δινεις σημασια...γεροντοκοριασματα...
![]()
Σε όλες τις σχέσεις συμβαίνει να κουράζονται κάποια στιγμή μωρέ μην το παίρνεις τόσο βαριά ανθρώπινα είναι όλα το θετικό ειναι ότι σε λατρεύει κ αυτό κρατάς τώρα αν ψιλοκοντραρεσαι ή διαφωνεις για μερικά πράγματα σε όλους συμβαίνειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντε καλέ μια χαρα (γεροντοκόρες) είμαστεΣε όλες τις σχέσεις συμβαίνει να κουράζονται κάποια στιγμή μωρέ μην το παίρνεις τόσο βαριά ανθρώπινα είναι όλα το θετικό ειναι ότι σε λατρεύει κ αυτό κρατάς τώρα αν ψιλοκοντραρεσαι ή διαφωνεις για μερικά πράγματα σε όλους συμβαίνει
καλα θα δουμε....ευχαριστω Λενα μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
τπτ Γιουλκαλα θα δουμε....ευχαριστω Λενα μου
![]()
Ελα να γελάσει λιγο το χειλάκι μας πόσες muni(e)s λες να υπάρχουν στην Λισσαβόνα 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Ελενάκι μου πάντα με τον καλό λόγο.Αντε καλέ μια χαρα (γεροντοκόρες) είμαστεΣε όλες τις σχέσεις συμβαίνει να κουράζονται κάποια στιγμή μωρέ μην το παίρνεις τόσο βαριά ανθρώπινα είναι όλα το θετικό ειναι ότι σε λατρεύει κ αυτό κρατάς τώρα αν ψιλοκοντραρεσαι ή διαφωνεις για μερικά πράγματα σε όλους συμβαίνει
Είσαι στήριγμα τελικά για τους φίλους και χαίρομαι που σ΄εχω φίλη.
Εσύ μ΄έχεις????

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μια και μοναδικη και ανεπαναληπτη....επρεπε μωρε να΄βλεπες τη φατσουλα της....την ωρα που χασκογελαγαμετπτ ΓιουλΕλα να γελάσει λιγο το χειλάκι μας πόσες muni(e)s λες να υπάρχουν στην Λισσαβόνα
![]()

Οι γονεις μου που ειχαν παει στη Μαλτα με κατι φιλους το επιθετο των οποιων ειναι "Νικητου", στα Μαλτεζικα σημαινει "Muni"
...επειδη ολοι κρυφογελουσαν με το επιθετο τους και πρωτος πρωτος ο ρεσεψιονιστ του ξενοδοχειου, δεν τα ξαναανεφεραν πουθενα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μη την εχεις Ελενα...ειναι χαζηΕλενάκι μου πάντα με τον καλό λόγο.Είσαι στήριγμα τελικά για τους φίλους και χαίρομαι που σ΄εχω φίλη.
Εσύ μ΄έχεις????![]()

θελει να μου φαει το γατο μου....της εκανα κι αφιερωση στο θεμα της Καλυψους κι ουτε ενα ευχαριστω...

staman2
Περιβόητο μέλος
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πάω να δω μαρή κακούργα την αφιέρωση του γατουλη μου του ποιητή!! Αντε που με κατηγορείς!μη την εχεις Ελενα...ειναι χαζη
θελει να μου φαει το γατο μου....της εκανα κι αφιερωση στο θεμα της Καλυψους κι ουτε ενα ευχαριστω...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σε συγχωρω γιατι τον λατρευειςΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πάω να δω μαρή κακούργα την αφιέρωση του γατουλη μου του ποιητή!! Αντε που με κατηγορείς!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αυτό δα έλειπε καλέ τι Γιουλενα Αναστασιεβα θα ήμουν χωρίς την Αναστασίεβα;Ελενάκι μου πάντα με τον καλό λόγο.Είσαι στήριγμα τελικά για τους φίλους και χαίρομαι που σ΄εχω φίλη.
Εσύ μ΄έχεις????![]()
Τελικά όλοι κριβουμε μια muni μεσα μας εξαρτάται όμως σε ποια χώρα είμαστεΜια και μοναδικη και ανεπαναληπτη....επρεπε μωρε να΄βλεπες τη φατσουλα της....την ωρα που χασκογελαγαμε
Οι γονεις μου που ειχαν παει στη Μαλτα με κατι φιλους το επιθετο των οποιων ειναι "Νικητου", στα Μαλτεζικα σημαινει "Muni"...επειδη ολοι κρυφογελουσαν με το επιθετο τους και πρωτος πρωτος ο ρεσεψιονιστ του ξενοδοχειου, δεν τα ξαναανεφεραν πουθενα
![]()
μη την εχεις Ελενα...ειναι χαζη
θελει να μου φαει το γατο μου....της εκανα κι αφιερωση στο θεμα της Καλυψους κι ουτε ενα ευχαριστω...![]()
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πάω να δω μαρή κακούργα την αφιέρωση του γατουλη μου του ποιητή!! Αντε που με κατηγορείς!
ααααααααααα ούτε κ εγω το ειδα αυτό παω κ εγω να δω την αφιερωση της αχάριστης
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εσυ την ειδες καλε...και τη σχολιασες κιολαςΑυτό δα έλειπε καλέ τι Γιουλενα Αναστασιεβα θα ήμουν χωρίς την Αναστασίεβα;
Τελικά όλοι κριβουμε μια muni μεσα μας εξαρτάται όμως σε ποια χώρα είμαστε
ααααααααααα ούτε κ εγω το ειδα αυτό παω κ εγω να δω την αφιερωση της αχάριστης

"Muni"Γιουλ

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ααα αυτή που είχες βάλει με τον Μορφέα ξαπλωτο σε όλο του το μεγαλείο λες; Νομιζα ότι έβαλες τώρα καινούριαεσυ την ειδες καλε...και τη σχολιασες κιολας
"Muni"Γιουλ![]()
σε ποια χώρα;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στο ΟυζμπεκιστανΑαα αυτή που είχες βάλει με τον Μορφέα ξαπλωτο σε όλο του το μεγαλείο λες; Νομιζα ότι έβαλες τώρα καινούρια
σε ποια χώρα;

elvenstar
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
...οπου να΄ναιmuni να ναι κ
Ότι να ναι![]()

καλα ξεφυγαμε....γουσταρω

staman2
Περιβόητο μέλος

Γιουλη έτσι μπράβο!
Αυτο μας έλειψε να μην με συγχωρήσεις!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εντελώς όμωςκαλα ξεφυγαμε....

Να μην με ευχαριστείς καθόλου είσαι ένας άνθρωπος που του αξίζει να τον αγαπάνεΕλενα σ΄ευχαριστώ που μ΄αγαπάς!!!!!!!!!!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τι...να τα φτιαξεις με την Ελενα κι εγω να μεινω στο ραφι?Ελενα σ΄ευχαριστώ που μ΄αγαπάς!!!!!!!!!!
Γιουλη έτσι μπράβο!Αυτο μας έλειψε να μην με συγχωρήσεις!
![]()
μηπως να κανουμε ενα τριο κοριτσια να μην μεινει καμια στην απέξω?
το σκεφτομαι σοβαρα με τις βλακειες του καλου μου το τελευταιο καιρο
να κανουμε και διακοπες στη Καλυμνο ή στο εκτροφειο της Δωρας στο Βολο και να γινουμε κουρτετο? 

moukelis
Επιφανές μέλος

Λοιπον ρωτησα το Δημητρη και μου ειπε να ερθεις οποτε θες,μπορει να ερθει τελικα μια και καλη στις 15 του Ιουνη,ή στις αρχες του μηνα,οπως και να εχει βολευει μια χαρα να ερθεις το τριημερο των εκλογων.Οι αλλες οι λωλες θα καμετε καραβανι να μας ερθετε;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πες του να μην αλλαξει το προγραμμα του....κι εμεις βλεπουμεΓιουλη μαζεψου,τι θα πει η Μελινα;
Λοιπον ρωτησα το Δημητρη και μου ειπε να ερθεις οποτε θες,μπορει να ερθει τελικα μια και καλη στις 15 του Ιουνη,ή στις αρχες του μηνα,οπως και να εχει βολευει μια χαρα να ερθεις το τριημερο των εκλογων.Οι αλλες οι λωλες θα καμετε καραβανι να μας ερθετε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool