Γιουλένα Αναστασίεβα

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ναι αλλα να μη βλεπετε μονο εσεις,να σας δουμε κι εμεις!:lol:Μαζευτειτε και θα σας αφησω να δειτε και λιιιιιιιγο μουμουρακια,θα εχουν γινει τριων εβδομαδων τοτε,η καλυτερη ηλικια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αλλα να μη βλεπετε μονο εσεις,να σας δουμε κι εμεις!:lol:Μαζευτειτε και θα σας αφησω να δειτε και λιιιιιιιγο μουμουρακια,θα εχουν γινει τριων εβδομαδων τοτε,η καλυτερη ηλικια.
ναι αλλα αν βγει κανενα με Μοιροουρα, θα ερθω να το παρω....στο λεω:lol:αμεσως με τη γεννηση θα το καταλαβεις;)...
εμενα το μικρο μου μου΄χε φανει στην αρχη οτι ειναι λιγο τσακισμενη στην ακρη, αλλα τελικα δυστηχως δεν ειναι:/::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι δυστυχως καλε,κουσουρι θεωρειται.Τελικα την ειχες δει τη μικρη μου απο κοντα;Ειναι τρελα οταν νευριαζει και την κουναει περα δωθε.Ο μπαμπας μου λεει οτι ειναι σαν σπασμενος υαλοκαθαριστηρας.:lol:

τι...να τα φτιαξεις με την Ελενα κι εγω να μεινω στο ραφι?:(μηπως να κανουμε ενα τριο κοριτσια να μην μεινει καμια στην απέξω?:hmm:το σκεφτομαι σοβαρα με τις βλακειες του καλου μου το τελευταιο καιρο:hmm::lol:να κανουμε και διακοπες στη Καλυμνο ή στο εκτροφειο της Δωρας στο Βολο και να γινουμε κουρτετο? :hmm::hmm::lol::lol::lol:
Α! καλά κ εγώ που πιστευα ότι είχαμε ξεφύγει πριν:lol:
Γιουλη μαζεψου,τι θα πει η Μελινα;:lol:
;
Ποια ειναι η Μελίνα;;:hmm::hmm:

Η Μελινα ειναι το ετερον ημισι της Γιουλης.

Γιατι δυστυχως καλε,κουσουρι θεωρειται.Τελικα την ειχες δει τη μικρη μου απο κοντα;Ειναι τρελα οταν νευριαζει και την κουναει περα δωθε.Ο μπαμπας μου λεει οτι ειναι σαν σπασμενος υαλοκαθαριστηρας.:lol:
το ξερω μωρε...αλλα επειδη εγω ειμαι το "heart quality" το θεωρω πολυ χαριστωμενο και ιδιαιτερο...ειδικα για τα μωρα της Καλυψους....;):P

Κι εγω το θεωρω ιδιαιτερο και ξεχωριστο...ειδες το μυθο που εβαλα στους σιαμεζομανεις για τη γυριστη ουριτσα;

Κι εγω το θεωρω ιδιαιτερο και ξεχωριστο...ειδες το μυθο που εβαλα στους σιαμεζομανεις για τη γυριστη ουριτσα;
οχι, θα τον δω:)

Βγαινουν και βιρμανακια με τετοια ουριτσα;

Εντελώς όμως:lol::lol:

Να μην με ευχαριστείς καθόλου είσαι ένας άνθρωπος που του αξίζει να τον αγαπάνε:up:
Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ Ελενάκι κι εσύ είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος.! :up:

:lol::lol::lol:

Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ Ελενάκι κι εσύ είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος.! :up:
Εγώ είμαι 2 υπέροχοι άνθρωποι Αναστασία μου αλλά ευελπιστώ μετά τη δίαιτα να γίνω κ ένας:lol::lol::lol:
Να κ καινούριες φωτο από ΜΠΑ.ΚΑ(Μπατμαν Κάντυ:lol:)

Συνημμένα

• IMG926.jpg
    IMG926.jpg
    170,4 KB · Εμφανίσεις: 9
  • IMG917.jpg
    IMG917.jpg
    120 KB · Εμφανίσεις: 10
  • IMG931.jpg
    IMG931.jpg
    158,7 KB · Εμφανίσεις: 11
Λενα μου....τι ομορφες φωτογραφιες! Και τι μοντελα!!:inlove:
τα χρωματα μου εφτιαξαν τη διαθεση:):)
Και μην ξανακουσω για 2 ανθρωπους ε?:mad::mad::P

Λενα μου....τι ομορφες φωτογραφιες! Και τι μοντελα!!:inlove:
τα χρωματα μου εφτιαξαν τη διαθεση:):)
Ναι ειναι πολύ ανοιξιάτική φωτογραφία πραγματικά κ μένα μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός όπως βγήκε
Και μην ξανακουσω για 2 ανθρωπους ε?:mad::mad::P
Δεν το είπα εγώ το είπε η 2η:lol::lol::lol:

Ναι ειναι πολύ ανοιξιάτική φωτογραφία πραγματικά κ μένα μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός όπως βγήκε

Δεν το είπα εγώ το είπε η 2η:lol::lol::lol:
αντε βρε:P

Εγώ είμαι 2 υπέροχοι άνθρωποι Αναστασία μου αλλά ευελπιστώ μετά τη δίαιτα να γίνω κ ένας:lol::lol::lol:
Να κ καινούριες φωτο από ΜΠΑ.ΚΑ(Μπατμαν Κάντυ:lol:)
Ελα έλα μην ακούω βλακειες!!!:mad:
Ελεναααα είναι υπέροχα!!!!!!!!!!! Τι πανέμορφη που είναι η Κάντυ τι γλωσσάκι είναι αυτο!!! Κι ο Μπατουλίνος τι ματάρες και μουτράκι!!!:up::up:

Ελενίτσα μας! Φιλεναδίτσα μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! :up::up:
Να τα εκατοστήσεις:up::up:
Με υγεία και χαρά! :) Χιουμορ, αγάπη, ευτυχία
κι όμορφες στιγμές στη ζωή σου.!:up::up:

Ε εεε και με καλούς φίλους! :D

Σημερα στο θεμα μας εχουμε παρτυ:)
Το γενεθλιο παρτυ της Λενας μας:up::up::up:

Λενακι μου πανεμορφο
γαλαζιες μας ματαρες,
με την καθαρια τη καρδια
τις φιλες τις κουκλαρες
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ:):):)

Χρονια πολλα πολλα πολλα και απο εμενα!!!!!:P:P:P:P:rolleyes::rolleyes::up::up::up::up::up:

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια, με συγκινείται πάρα πολύ που με θυμηθήκατε πρωί πρωί κ μου κάνατε κ πάρτι:redface: Γι αυτό πήρα κ ειδικό σερβιτόρο για την περίσταση :lol:

Συνημμένα

• Cat_20with_20Cake_20copy.jpg
    Cat_20with_20Cake_20copy.jpg
    37,2 KB · Εμφανίσεις: 7

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back