moukelis
Επιφανές μέλος
Μαζευτειτε και θα σας αφησω να δειτε και λιιιιιιιγο μουμουρακια,θα εχουν γινει τριων εβδομαδων τοτε,η καλυτερη ηλικια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι αλλα αν βγει κανενα με Μοιροουρα, θα ερθω να το παρω....στο λεωΝαι αλλα να μη βλεπετε μονο εσεις,να σας δουμε κι εμεις!Μαζευτειτε και θα σας αφησω να δειτε και λιιιιιιιγο μουμουρακια,θα εχουν γινει τριων εβδομαδων τοτε,η καλυτερη ηλικια.
αμεσως με τη γεννηση θα το καταλαβεις
...εμενα το μικρο μου μου΄χε φανει στην αρχη οτι ειναι λιγο τσακισμενη στην ακρη, αλλα τελικα δυστηχως δεν ειναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Α! καλά κ εγώ που πιστευα ότι είχαμε ξεφύγει πριντι...να τα φτιαξεις με την Ελενα κι εγω να μεινω στο ραφι?μηπως να κανουμε ενα τριο κοριτσια να μην μεινει καμια στην απέξω?
το σκεφτομαι σοβαρα με τις βλακειες του καλου μου το τελευταιο καιρο
να κανουμε και διακοπες στη Καλυμνο ή στο εκτροφειο της Δωρας στο Βολο και να γινουμε κουρτετο?
![]()

Ποια ειναι η Μελίνα;;Γιουλη μαζεψου,τι θα πει η Μελινα;
;

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το ξερω μωρε...αλλα επειδη εγω ειμαι το "heart quality" το θεωρω πολυ χαριστωμενο και ιδιαιτερο...ειδικα για τα μωρα της Καλυψους....Γιατι δυστυχως καλε,κουσουρι θεωρειται.Τελικα την ειχες δει τη μικρη μου απο κοντα;Ειναι τρελα οταν νευριαζει και την κουναει περα δωθε.Ο μπαμπας μου λεει οτι ειναι σαν σπασμενος υαλοκαθαριστηρας.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι, θα τον δωΚι εγω το θεωρω ιδιαιτερο και ξεχωριστο...ειδες το μυθο που εβαλα στους σιαμεζομανεις για τη γυριστη ουριτσα;

moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ Ελενάκι κι εσύ είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος.!Εντελώς όμως
Να μην με ευχαριστείς καθόλου είσαι ένας άνθρωπος που του αξίζει να τον αγαπάνε![]()

Γιατι δυστυχως καλε,κουσουρι θεωρειται.Τελικα την ειχες δει τη μικρη μου απο κοντα;Ειναι τρελα οταν νευριαζει και την κουναει περα δωθε.Ο μπαμπας μου λεει οτι ειναι σαν σπασμενος υαλοκαθαριστηρας.![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ είμαι 2 υπέροχοι άνθρωποι Αναστασία μου αλλά ευελπιστώ μετά τη δίαιτα να γίνω κ έναςΣ΄ευχαριστώ πάρα πολύ Ελενάκι κι εσύ είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος.!![]()

Να κ καινούριες φωτο από ΜΠΑ.ΚΑ(Μπατμαν Κάντυ
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

τα χρωματα μου εφτιαξαν τη διαθεση

Και μην ξανακουσω για 2 ανθρωπους ε?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ειναι πολύ ανοιξιάτική φωτογραφία πραγματικά κ μένα μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός όπως βγήκεΛενα μου....τι ομορφες φωτογραφιες! Και τι μοντελα!!
τα χρωματα μου εφτιαξαν τη διαθεση![]()
Δεν το είπα εγώ το είπε η 2ηΚαι μην ξανακουσω για 2 ανθρωπους ε?![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αντε βρεΝαι ειναι πολύ ανοιξιάτική φωτογραφία πραγματικά κ μένα μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός όπως βγήκε
Δεν το είπα εγώ το είπε η 2η![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σε ποια από τις 2 μιλάςαντε βρε![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Ελα έλα μην ακούω βλακειες!!!Εγώ είμαι 2 υπέροχοι άνθρωποι Αναστασία μου αλλά ευελπιστώ μετά τη δίαιτα να γίνω κ ένας
Να κ καινούριες φωτο από ΜΠΑ.ΚΑ(Μπατμαν Κάντυ)

Ελεναααα είναι υπέροχα!!!!!!!!!!! Τι πανέμορφη που είναι η Κάντυ τι γλωσσάκι είναι αυτο!!! Κι ο Μπατουλίνος τι ματάρες και μουτράκι!!!

staman2
Περιβόητο μέλος

Να τα εκατοστήσεις

Με υγεία και χαρά!
Χιουμορ, αγάπη, ευτυχία κι όμορφες στιγμές στη ζωή σου.!

Ε εεε και με καλούς φίλους!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Το γενεθλιο παρτυ της Λενας μας

Λενακι μου πανεμορφο
γαλαζιες μας ματαρες,
με την καθαρια τη καρδια
τις φιλες τις κουκλαρες

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ

Luna
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Γι αυτό πήρα κ ειδικό σερβιτόρο για την περίσταση 
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
μηπως να κανουμε ενα τριο κοριτσια να μην μεινει καμια στην απέξω?