Γιουλένα Αναστασίεβα

εγω παλι ξεθαψα μια παλια φωτο που αποτελει και ιστορικη στιγμη:P:P...
ο ποιητης Ναυαρχος εξερχεται των Γερμανικων συνορων:lol::lol:
(εμενα αγνοηστε με...εχω τα χαλια μου:/::P)

JuliezuBesuchJan08.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο ποιητης Ναυαρχος εξερχεται των Γερμανικων συνορων:lol::lol:
(εμενα αγνοηστε με...εχω τα χαλια μου:/::P)

JuliezuBesuchJan08.JPG
Bλεπετε καμμια φωτο;;:hmm:
Τι εγινε τυφλωθηκα??:cool::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bλεπετε καμμια φωτο;;:hmm:
Τι εγινε τυφλωθηκα??:cool::lol::lol::lol:
ωχ...εκανα βλακεια...αμα τη σβηνεις απο το gallery δεν εμφανιζεται...περιμενε

ωχ...εκανα βλακεια...αμα τη σβηνεις απο το gallery δεν εμφανιζεται...περιμενε
ταραμ ταραμ!
Ιδου:rolleyes::rolleyes::P

Τι μικρούλης γλυκούλης κ ζουζουνούλης που ήταν;:inlove::inlove::inlove: Πόσο μηνών τον πήρες Γιούλη στα 4;

Τι μικρούλης γλυκούλης κ ζουζουνούλης που ήταν;:inlove::inlove::inlove: Πόσο μηνών τον πήρες Γιούλη στα 4;
ναι...τεσσαρων μηνων:)

Πολυ ζουζουνοφατσα...

κι εδω στη τσαντα μεταφορας στο αεροδρομιο...αχνα δεν εβγαλε σε ολο το ταξειδι το μωρο μου...ουτε το Σεμελακι....

JuliezuBesuchJan0811.JPG

οταν περνας απο τον ελεγχο για τα αντικειμενα πρεπει να το εχεις αγκαλια δεν περναει μεσα στη τσαντα...
εκει να δεις που ολοι σε κοιτουν σαν τη τρελη με τη γατα αγκαλια...
Κι ολοι να σου λενε...Σιαμ μακρυτριχο ε? :lol:

Θα ήταν τρομαγμένα τα καημενούλια:( Εγώ θυμάμαι όταν πήρα τα δικά μου κ τα δύο ήθελαν να τα βγάλω από το κουτάκι μεταφοράς κ να τα πάρω αγκαλιά

Θα ήταν τρομαγμένα τα καημενούλια:( Εγώ θυμάμαι όταν πήρα τα δικά μου κ τα δύο ήθελαν να τα βγάλω από το κουτάκι μεταφοράς κ να τα πάρω αγκαλιά
μονο στην αρχη...μετα κοιμηθηκαν μεχρι να φτασουμε σπτι....

Εδω μικρουλης κι αγαθος (ακομα)

CIMG0387_676185.JPG

το χομπιτ :lol:

CIMG0762_513202.JPG

Εμεις την τελευταια φορα μπηκαμε στο θαλαμο,χαρη στη συμβουλη του Leioμπαμπα,που τελικα αποδειχτηκε σωτηρια.

Εμεις την τελευταια φορα μπηκαμε στο θαλαμο,χαρη στη συμβουλη του Leioμπαμπα,που τελικα αποδειχτηκε σωτηρια.
για ποιο θαλαμο μιλας?

Στα αεροδρομια εχουν ενα μικρο θαλαμο για αυτες τις περιπτωσεις.Μπορεις να ζητησεις να πας εκει,να βγαλεις το γατακι,τα παρουν το κλουβι για ελεγχο και μετα να το ξαναβαλεις.Βοηθα πολυ γιατι δεν πανικοβαλλονται απο τον κοσμο,δεν εχεις δεκα περιεργους να μουρμουριζουν γιατι περιμενουν,και μπαινουν μονα τους συνηθως μετα στο κλουβακι.

Στα αεροδρομια εχουν ενα μικρο θαλαμο για αυτες τις περιπτωσεις.Μπορεις να ζητησεις να πας εκει,να βγαλεις το γατακι,τα παρουν το κλουβι για ελεγχο και μετα να το ξαναβαλεις.Βοηθα πολυ γιατι δεν πανικοβαλλονται απο τον κοσμο,δεν εχεις δεκα περιεργους να μουρμουριζουν γιατι περιμενουν,και μπαινουν μονα τους συνηθως μετα στο κλουβακι.
μωρε τα δικα μου δεν πηραν χαμπαρι τι εγινε...μη κοιτας τα ενηλικα...οταν ειναι μικρα ειναι πιο ευκολα...

να το πεις στη Νεκταρια που περναει πολλες ενηλικες γατες στις εκθεσεις στο εξωτερικο αυτο...

Ενταξει,αν και δε νομιζω να μην το ξερει.

πανεμορφη....και με ενα βλεμμα που σε ταξειδευει....:inlove:
Ναλιτα, κοπελιτα, φραουλιτα....
:up::up: ααα θεία Γιουλη μας. Σ΄ευχαριστουμε για την αγαπη σου κι εμεις σ΄αγαπάμε πολύ και σε περιμένουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μας καμαρώσεις. Και να πάθεις πλάκα με τον .... αφόρτιστο Σεβαχουλίνο μας τεραστίου μεγέθους.:lol::lol:

ο ποιητης Ναυαρχος εξερχεται των Γερμανικων συνορων
(εμενα αγνοηστε με...εχω τα χαλια μου)

JuliezuBesuchJan08.JPG

κι εδω στη τσαντα μεταφορας στο αεροδρομιο...αχνα δεν εβγαλε σε ολο το ταξειδι το μωρο μου...ουτε το Σεμελακι....

JuliezuBesuchJan0811.JPG
Ομορφιά μου !!!!!! Ειναι κουκλάκι ο ποιητής μου!!! Και εσύ μια κουκλίτσα που στο πρόσωπό σου φαίνεται η ευτυχία ζωγραφισμένη...:rolleyes::redface: Και πόσο σε καταλαβαίνω για την ιστορική στιγμή που λες. Αν σκεφτει κανεις οτι τον ονειρευόσουν και τον έψαχνες 1 χρόνο τον κουκλο μου τον ναύαρχο!:up::up:

Τι κρίμα να μην έχω τραβήξει κι εγώ φωτο απο την πρώτη μου επαφή με τον Περσουλίνο μου την μέρα που τον πήρα απο την εκτροφέα... Ηταν αξέχαστη. Με κοίταγε με τα στρογγυλά πανέμορφα κεχριμπαρένια του ματάκια και οταν τον πήγα στο σπίτι, (απο εκει έχω μια φωτο) και τον πήρε αγκαλια ο Μανώλης ο γιος μου ήταν ζωγραφισμενη στο πρόσωπό του η έκπληξη γιατι πρώτη φορά έβλεπε τέτοια μουρίτσα και τέτοιο τρίχωμα. Δεν θα το ξεχάσω ποτε....:rolleyes:

μονο στην αρχη...μετα κοιμηθηκαν μεχρι να φτασουμε σπτι....
Εδω μικρουλης κι αγαθος (ακομα)

CIMG0387_676185.JPG
ΠΑΝΤΑ ειναι αγαθό το αγόρι μου ενταξει?????? Αντε:mad:;):lol:

Αααα να το έχουμε στα υπόψιν αυτο για μελλοντικά ταξιδια...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back