fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
....αν τους πιέζαμε να αποκαλύψουν με αποδειξεις με ποιο ακριβώς τρόπο αγαπουν και φροντίζουν τα ζωα??
Γιατί, πως μπορεις να λες ότι είσαι φιλοζωική οργανωση, αν δεν εχεις εστω μια απόδειξη του έργου σου?
Ακόμα και οι τελευταιες φιλοζωικές-μούφα (να μη παρεξηγηθώ, εννοώ καποιες λίγες οργανώσεις που παριστάνουν τις φιλοζωικές για να μασάνε κρατικά ή λεφτά δωρεων, ενω το παραμικρό δεν εχουν προσφερει επι της ουσίας-εχουμε όλοι ακουσει τετοιες ιστορίες) εχουν φωτογραφίες για τα μάτια του κόσμου ή φυλλάδια ότι ταχα κάτι κάνουν.
Ετουτοι δω που μας απασχολούν τώρα, εχουν κατι να δειξουν? Αν εχουν, ας τους κάνουμε να το δειξουν. Κατι μπορει να καταλαβει καποιος απ αυτό.
Και αν μας δειξουν υλικό μεσα απ το οποιο φαινεται ότι τα παραλένε ή τα φουσκώνουν, μπορουμε να τους κοπανήσουμε την αληθεια. Γιατί πιστευω πως όλα τα σωβαρά σωματεία γνωρίζουν ποιοι είναι οι γιαλατζί στο χώρο.
Κι αν δε δειξουν τίποτα, εκει μπορει να καταλάβει καποιος πολύ περισσότερα.
Ποιος θα πάρει σοβαρά μια οργανωση που εχει μόνο σύνθημα "η στειρωση ειναι εναντια στη φυση", αλλα αποδειξεις εργου, μηδέν?
Ε, που πα ρε Καραμήτρο?
Γιατί σκοπός μας δεν είναι να βάλουνε μυαλό εκεινοι. Μ' ενα δόντι να μείνουμε, κεφαλι δεν τους αλλαζουμε. Σκοπος είναι να πληροφορηθούν οι υπολοιποι που παρασυρθηκαν....
Εγω προσπαθησα να το κανω και η απαντηση της :
''κανένας πραγματικός ζωόφιλος ή φιλάνθρωπος δεν κομπάζει για την βοήθεια που προσφέρει.. και κανένας μη ζωόφιλος δεν εναντιώνεται τόσο σθεναρά σε κάτι που αφορά στην φύση του ζώου.. προσπαθήστε να κατανοήσετε την έννοια της φύσης.. Το group αυτό τίθεται ΚΑΤΑ της στείρωσης.. εάν διαφωνείτε συνδιαλαχθείτε πάνω στα επιχειρήματα που θέτει..''
τα σχολια δικα σας.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
καλα πες της, ελπιζω συντομα να προσγειωθει στο δικο μας πλανητη ή καλυτερα στην πραγματικοτητα της ελλαδαςΕγω προσπαθησα να το κανω και η απαντηση της :
''Maria Panagiotopoulou κανένας πραγματικός ζωόφιλος ή φιλάνθρωπος δεν κομπάζει για την βοήθεια που προσφέρει.. και κανένας μη ζωόφιλος δεν εναντιώνεται τόσο σθεναρά σε κάτι που αφορά στην φύση του ζώου.. προσπαθήστε να κατανοήσετε την έννοια της φύσης.. Το group αυτό τίθεται ΚΑΤΑ της στείρωσης.. εάν διαφωνείτε συνδιαλαχθείτε πάνω στα επιχειρήματα που θέτει..''

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
''Maria Panagiotopoulou κανένας πραγματικός ζωόφιλος ή φιλάνθρωπος δεν κομπάζει για την βοήθεια που προσφέρει.. και κανένας μη ζωόφιλος δεν εναντιώνεται τόσο σθεναρά σε κάτι που αφορά στην φύση του ζώου.. προσπαθήστε να κατανοήσετε την έννοια της φύσης.. Το group αυτό τίθεται ΚΑΤΑ της στείρωσης.. εάν διαφωνείτε συνδιαλαχθείτε πάνω στα επιχειρήματα που θέτει..''
κατ αρχή Φιντελ ίσως είναι παράνομο να κάνεις παράθεση σε ποστ κ ονόματα κάποιου χρήστη από άλλο φορουμ χωρίς την άδειά του

Επειτα όσο κ να διαφωνώ με τη λογική της μη στειρωσης νομίζω οτι η τοποθέτησή της είναι πάρα πολύ σωστή με την έννοια ότι ανοίγει ένα διάλογο χωρίς να είναι εριστική κ αυτό που ζητάει από την άλλη πλευρά είναι να εκθέσει τα επιχειρήματα της δεν το βρίσκω καθόλου κακό αλλά ίσα ίσα πολύ χρήσιμο όποια πλευρά λοιπόν έχει τα επιχειρήματα ας πείσει την άλλη κ όχι με αφορισμούς όπως γίνεται συνήθως
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ελενα, οσοι γραψαμε τα επιχειρηματα , τα σβηνει, αρα δεν εχει σκοπο να ακουσει την αλλη πλευρα. εμενα δεν μου αρεσε καθολου η τοποθετηση της.κατ αρχή Φιντελ ίσως είναι παράνομο να μεταφέρεις ποστ κ ονόματα κάποιου χρήστη χωρίς την άδειά του
Επειτα όσο κ να διαφωνώ με τη λογική της μη στειρωσης νομίζω οτι η τοποθέτησή της είναι πάρα πολύ σωστή με την έννοια ότι ανοίγει ένα διάλογο χωρίς να είναι εριστική κ αυτό που ζητάει από την άλλη πλευρά είναι να εκθέσει τα επιχειρήματα της δεν το βρίσκω καθόλου κακό αλλά ίσα ίσα πολύ χρήσιμο όποια πλευρά λοιπόν έχει τα επιχειρήματα ας πείσει την άλλη κ όχι με αφορισμούς όπως γίνεται συνήθως
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Τι λε ρε η Ούλτιμα?? Ειναι απαντησάρα και καρα-επιχειρημα, εμενα το σκ*τό μου φυγε!(για ψαχτειτε και σεις λίγο ρε κορίτσια, το ίδιο δεν πάθατε)?
Αλλού ελεγε "Και που ξέρετε αν εγώ βοηθώ τα ζώα? Που το ξέρετε, εε?"
Το είδαμε στο ντελβέ....
" Ίνα μη γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά." Σοφά λόγια του ευαγγελίου, αλλα εδώ δεν κολάνε ουτε με στουπέτσι.
Επειδή όμως στην περίπτωση της εμπρακτης φιλοζωιας πρεπει να μαθαίνει ο κόσμος τι πράττεται και χρειάζονται όσο περισσότερα χερια γινεται για να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα...
...ας απλώσουμε και μεις τη δεξιά μας (εν γνώσει της αριστερά μας) και ας της δώσουμε μια πρόχειρη ανταπάντηση.
Του τύπου:
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Αλλα δεν εχει επιχειρήματα η καημένη που να στεκουν. Και αφου δεν τα εχει, οι γνωμες των διαφωνουντων που εχουν επιχειρήματα ειναι περισσότερες κι εκεινη αναγκάζεται να λεει τα ιδια και τα ίδια.
Δεν υπάρχει ισορροπία επιχειρημάτων και απο τις 2 πλευρές ώστε να σταθεί διάλογος. Η ζυγαριά γερνει εναντίων της και δεν κανει τιποτα να ισορροπήσει.
Επιπλέων διαγράφει καποιες δημοσιευσεις που δεν της αρέσουν.
Δεν εχει καλλιεργήσει σωστά η κυρια το εδαφος στη σελίδα της ωστε να γινει διάλογος.
fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
κατ αρχή Φιντελ ίσως είναι παράνομο να κάνεις παράθεση σε ποστ κ ονόματα κάποιου χρήστη από άλλο φορουμ χωρίς την άδειά του
Συγγνωμη αλλα εκανα copy paste τα λογια της και μπηκε και το ονομα της....αν ειναι να το διορθωσω στην επεξεργασια...αλλα δεν ξερω κατα ποσον αυτο γινεται κ αν μπορω να το κανω αυτο
....βεβαια τα αλλα μελη του γκρουπ με ειρωνευτηκανε και βεβαια εχει ειδη σβησει 2 σχολια μου.....αν δεις στο γκρουπ οχι απλα μιλαενε με αφορισμους αλλα βριζουν πολυ ασχημα....και βεβαια δεν πειθει με επιχειρηματα....παραπληροφορειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι λε ρε η Ούλτιμα?? Ειναι απαντησάρα και καρα-επιχειρημα, εμενα το σκ*τό μου φυγε!
(για ψαχτειτε και σεις λίγο ρε κορίτσια, το ίδιο δεν πάθατε)?
Το είδαμε στο ντελβέ....
" Ίνα μη γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά." Σοφά λόγια του ευαγγελίου, αλλα εδώ δεν κολάνε ουτε με στουπέτσι.
Επειδή όμως στην περίπτωση της εμπρακτης φιλοζωιας πρεπει να μαθαίνει ο κόσμος τι πράττεται και χρειάζονται όσο περισσότερα χερια γινεται για να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα...
...ας απλώσουμε και μεις τη δεξιά μας (εν γνώσει της αριστερά μας) και ας της δώσουμε μια πρόχειρη ανταπάντηση.
Του τύπου:
![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τι λε ρε η Ούλτιμα?? Ειναι απαντησάρα και καρα-επιχειρημα, εμενα το σκ*τό μου φυγε!
(για ψαχτειτε και σεις λίγο ρε κορίτσια, το ίδιο δεν πάθατε)?
Το είδαμε στο ντελβέ....
Του τύπου:
![]()

ειναι πολυ σοβαρο το θεμα.......αλλα ηταν αδυνατον να μην ξεραθω στα γελια με την προχειρη ανταπαντηση.....

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
μπορειτε να κανετε αναφορα στην ομάδα ολόκληρη. Αυτο κανουν οι αλλοι . Αυτα δεν τα ηξερα για το γατοσπιτι δεν ειχα τετοια εντυπωση αλλα παλι δεν ξερω δεν μπηκα εκει εχει μεγαλη γραμματοσειρα και βαριεμαι

Cloud and Snow η καθε σου απαντηση ειναι πιο απολαυστικη απο την προηγουμενη!!!!!

Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Πολλά άτομα που κανουνε join ό,τι ομάδα ξεφυτρώσει (πολλά παληκάρια το κάνουν για να κονομίσουνε γνωριμίες παρατηρώντας φωτό από άλλα μελη) δεν δίνουν καμια σημασία στο περιεχόμενο της σελίδας.
Καποιοι που μπήκαν για να εκφρασουν τη διαφωνια τους και να πουν τα σύκα, συκα κανουν σωστή δουλεια, γιατί αν ενδιαφερθει καποιος να διαβάσει τα σχολια παίρνει χαμπάρι πόσα απίδια πιανει ο σάκος.
Οπότε, μέρα με την ημέρα η ομάδα τους κατανάει αυτό που πάντα της άξιζε: "Ταβέρνα υπό κατεδάφιση, προσεχώς Πιτσαρία".....
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Υπολογίζω πως θα ξεφουσκώσει το θέμα τους. Τα επιχειρηματα τους είναι κάτι σαν το τερας του Λοχ-Νες, όλοι υποθέτουν πως υπάρχει και κανεις δεν το χει δει.
Πολλά άτομα που κανουνε join ό,τι ομάδα ξεφυτρώσει (πολλά παληκάρια το κάνουν για να κονομίσουνε γνωριμίες παρατηρώντας φωτό από άλλα μελη) δεν δίνουν καμια σημασία στο περιεχόμενο της σελίδας.
Καποιοι που μπήκαν για να εκφρασουν τη διαφωνια τους και να πουν τα σύκα, συκα κανουν σωστή δουλεια, γιατί αν ενδιαφερθει καποιος να διαβάσει τα σχολια παίρνει χαμπάρι πόσα απίδια πιανει ο σάκος.
Οπότε, μέρα με την ημέρα η ομάδα τους κατανάει αυτό που πάντα της άξιζε: "Ταβέρνα υπό κατεδάφιση, προσεχώς Πιτσαρία".....
Loseeeeers!!!!!

Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος

Ξεκοκκαλίζουν τα γκρούπς, κάνει το μάτι τους ενάμιση δάχτυλο τσίμπλα να βλεπουνε φωτός (από κοπέλες πάντα) και οι πιο ξύπνιοι μπαίνουν σε θέματα φιλοζωϊας γιατι ξερουν ότι εκει μέσα κρύβεται....φουστανολίβαδο!
Καποιοι βαζουνε φωτό προφίλ μια γάτα, για να τσιμπάνε ετσι αιτήσεις γνωριμιών! Βεβαια! Μεγάλη γκομενοπαγίδα η γατο-φωτό! Όπως η Cadilac.
Καλά, η αποκαθήλωση, ειναι όταν τους ρωτάς
-"εχεις κατοικίδιο"?
-"Ενα σκύλο, τον Μπούμπι. Πριν 15 χρόνια..."
-"....."
-"Τώρα εχω BMW"....
-"...."
-"Θες να τη δεις?"
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
Ρε, ειναι γνωστό tactic αυτό!
Ξεκοκκαλίζουν τα γκρούπς, κάνει το μάτι τους ενάμιση δάχτυλο τσίμπλα να βλεπουνε φωτός (από κοπέλες πάντα) και οι πιο ξύπνιοι μπαίνουν σε θέματα φιλοζωϊας γιατι ξερουν ότι εκει μέσα κρύβεται....φουστανολίβαδο!
Καποιοι βαζουνε φωτό προφίλ μια γάτα, για να τσιμπάνε ετσι αιτήσεις γνωριμιών! Βεβαια! Μεγάλη γκομενοπαγίδα η γατο-φωτό! Όπως η Cadilac.
-"εχεις κατοικίδιο"?
-"....."
-"Τώρα εχω BMW"....
-"...."
-"Θες να τη δεις?"
καλα παιδι μου με εκανες και γελασα

Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος

Α! Και διάλογοι σαν αυτόν που ειδατε πριν, υπάρχουν! Δεν είναι Λοχ-Νες....

Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Αλήθεια, εδώ στο myCat (εδώ κι αν είναι γυναικολίβαδο!) εχει σκάσει κανενας μόνο και μόνο για καμάκι??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ρε, ειναι γνωστό tactic αυτό!
-"εχεις κατοικίδιο"?
-"....."
-"Τώρα εχω BMW"....
-"...."
-"Θες να τη δεις?"[/quote]
........τι να πω....γραφεις σε αυτο το θεμα...
![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εναν θυμαμαι και...αυτοεξοριστηκε στο τελος δοτι τον πηραν χαμπαρι γιατι ελεγε πολλααααα ψεμματα.![]()
παααααααααααρα πολλα....αλλα δεν ξερω αν λεμε για τον ιδιο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool