Γνωρίζει κανείς την άμμο ακ;;;

KittyG

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα.
Ψάχνωντας για την everclean που έχει γίνει είδος υπό εξαφάνιση βρήκα μία άλλη εταιρεία αλλά ακόμα δεν την αγόρασα για να την δοκιμασω:hmm:.Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς;Λέγεται ακ και σχηματίζει κι αυτή σβώλους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψάχνωντας για την everclean που έχει γίνει είδος υπό εξαφάνιση βρήκα μία άλλη εταιρεία αλλά ακόμα δεν την αγόρασα για να την δοκιμασω:hmm:.Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς;Λέγεται ακ και σχηματίζει κι αυτή σβώλους.

Συμφωνώ για την everclean δεν υπάρχει πουθενά!!!Μάλιστα έχω ρωτήσει τις γατομάμάδες του φόρουμ αν έχουν υπόψη τους πετ σόπ που ακόμη έχουν δαθέσιμες ποσότητες.Την συγκεκριμένη "ακ"την έχω ακούσει αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει.Την βρήκες σε σούπερ μάρκετ ή σε πετ σόπ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ για την everclean δεν υπάρχει πουθενά!!!Μάλιστα έχω ρωτήσει τις γατομάμάδες του φόρουμ αν έχουν υπόψη τους πετ σόπ που ακόμη έχουν δαθέσιμες ποσότητες.Την συγκεκριμένη "ακ"την έχω ακούσει αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει.Την βρήκες σε σούπερ μάρκετ ή σε πετ σόπ?
Σιγα,σιγα το προβλημα θα λυθει.Μεγαλες ποσοτητες παρεμεναν στο τελωνειο που ειχε απεργια.
Πειτε πληροφοριες για την ακ πχ ποια εταρεια την βγαζει,τιμη κλπ

Παιδιά έβερκλιν, βρήκα 1 εβδομάδα πριν, δυστυχώς σε πετ-σοπ με ζώα. :/:
Στο pet-boom στο Αιγάλεω και στο Χαιδάρι, στο pet-city.

Την βρήκα σε pet shop αύριο ή μεθαύριο που θα χρειαστω άμμο θα την αγοράσω και θα σας πω λεπτομέρειες.Η τιμή είναι οικονομική απλά δεν θυμάμαι τα κιλά της συσκευασίας:redface:.

Την βρήκα σε pet shop αύριο ή μεθαύριο που θα χρειαστω άμμο θα την αγοράσω και θα σας πω λεπτομέρειες.Η τιμή είναι οικονομική απλά δεν θυμάμαι τα κιλά της συσκευασίας:redface:.

Θέλουμε πλήρες ανακοινωθέν!!! :P Γράψε και στο αντίστοιχο θέμα: για όλες τις άμμους.
Θέλουμε τιμή-κιλά-αν κάνει σβώλους καλούς-αν σπάνε εύκολα- αν μυρίζει-αν κολλάει στα πατουσάκια τους και που τη βρίσκεις. Ζητάω πολλά, ε; :redface:

Θέλουμε πλήρες ανακοινωθέν!!! :P Γράψε και στο αντίστοιχο θέμα: για όλες τις άμμους.
Θέλουμε τιμή-κιλά-αν κάνει σβώλους καλούς-αν σπάνε εύκολα- αν μυρίζει-αν κολλάει στα πατουσάκια τους και που τη βρίσκεις. Ζητάω πολλά, ε; :redface:
:lol::lol::lol:Οκ τιμή και κιλά θα ξέρω από αύριο για την απόδοση απο μεθαύριο λογικά.:)

Το προβλημα στα τελωνεια λυθηκε και απο Δευτερα αρχισαν να στελνουν.Εγω χθες βρηκα εβερκλιν ... οποτε σιγουρα μες την βδομαδα θα την βρειτε ευκολα

παντως εγω εκανα ενα πειραμα να παρω αλλη...και απλα δεν πηγαινε :(

Λοιπόν αγόρασα σήμερα την συσκευασία των 5 κιλών.Κοστίζει 6,80.Υπάρχει και σε 10 κιλά αλλά μου είπε οτι δεν την φέρνει...:/:Φαντάζομαι οτι θα κοστίζει κάπου στα 12.Πήρα και ένα φυλλάδιο διαφημιστικό και τώρα περιμένω....Ο Χούλιο μπήκε μέσα έσκαψε και άφησε μία δοκιμαστική σταγόνα:lol::lol::lol::lol:

Ο Χούλιο μπήκε μέσα έσκαψε και άφησε μία δοκιμαστική σταγόνα:lol::lol::lol::lol:

:blink::blink::lol::lol::lol: Απίστευτο!!!

Πάντως δεν είναι και φθηνή.:hmm: Μπορείς να βγάλεις φωτογραφία τη συσκευασία και να τη βάλεις εδώ; Ή να μας γράψεις την ακριβή ονομασία και από που την πήρες; :redface: (πάλι πολλά ρωτάω).

Θα σκανάρω την φωτογραφία της συσκευασίας απο το διαφημιστικό.Όντως δεν είναι και τόσο οικονομική,νόμιζα οτι η τιμή 6,80 θα αντιστοιχούσε σε περισσότερα κιλα....:redface:Όσο για το αν είναι το ίδιο καλή όσο η everclean θα το διαπιστώσω το αργότερο αύριο.Η συσκευασία της γράφει ακ Cat litter natular.

Η συσκευασία της γράφει ακ Cat litter natular.

Αυτό το ακ, είναι όπως το γράφεις, στα ελληνικά;

Θα το σκανάρω να το δεις

Ζοο πως θα περάσω εδώ την φώτο χωρίς να δώσω url;:redface::redface:

ανέβηκε τώρα;;Ουφφ επιτέλους το ανέβασα:up:

Συνημμένα

• σάρωση.jpg
    σάρωση.jpg
    76,9 KB · Εμφανίσεις: 56
Α! Δεν την έχω δει προσωπικά πουθενά. Από πιο πετ-σοπ την πήρες;

Ναι από ένα pet shop εδώ στον Πειραιά :)

Ναι από ένα pet shop εδώ στον Πειραιά :)

Καλέ μυστικό το έχεις;:P
Πες μας κι εμάς, από ποιό και τη διεύθυνσή του, να πάμε κι εμείς! :rolleyes:

:P:P:PΕίναι Μαρίας Χατζηκυριακού 37 στο Χατζηκυριάκειο-Πειραιά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back