KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς;Λέγεται ακ και σχηματίζει κι αυτή σβώλους.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Ψάχνωντας για την everclean που έχει γίνει είδος υπό εξαφάνιση βρήκα μία άλλη εταιρεία αλλά ακόμα δεν την αγόρασα για να την δοκιμασω.Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς;Λέγεται ακ και σχηματίζει κι αυτή σβώλους.
Συμφωνώ για την everclean δεν υπάρχει πουθενά!!!Μάλιστα έχω ρωτήσει τις γατομάμάδες του φόρουμ αν έχουν υπόψη τους πετ σόπ που ακόμη έχουν δαθέσιμες ποσότητες.Την συγκεκριμένη "ακ"την έχω ακούσει αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει.Την βρήκες σε σούπερ μάρκετ ή σε πετ σόπ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Σιγα,σιγα το προβλημα θα λυθει.Μεγαλες ποσοτητες παρεμεναν στο τελωνειο που ειχε απεργια.Συμφωνώ για την everclean δεν υπάρχει πουθενά!!!Μάλιστα έχω ρωτήσει τις γατομάμάδες του φόρουμ αν έχουν υπόψη τους πετ σόπ που ακόμη έχουν δαθέσιμες ποσότητες.Την συγκεκριμένη "ακ"την έχω ακούσει αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει.Την βρήκες σε σούπερ μάρκετ ή σε πετ σόπ?
Πειτε πληροφοριες για την ακ πχ ποια εταρεια την βγαζει,τιμη κλπ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο pet-boom στο Αιγάλεω και στο Χαιδάρι, στο pet-city.
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Την βρήκα σε pet shop αύριο ή μεθαύριο που θα χρειαστω άμμο θα την αγοράσω και θα σας πω λεπτομέρειες.Η τιμή είναι οικονομική απλά δεν θυμάμαι τα κιλά της συσκευασίας.
Θέλουμε πλήρες ανακοινωθέν!!!
Γράψε και στο αντίστοιχο θέμα: για όλες τις άμμους.Θέλουμε τιμή-κιλά-αν κάνει σβώλους καλούς-αν σπάνε εύκολα- αν μυρίζει-αν κολλάει στα πατουσάκια τους και που τη βρίσκεις. Ζητάω πολλά, ε;

KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλουμε πλήρες ανακοινωθέν!!!Γράψε και στο αντίστοιχο θέμα: για όλες τις άμμους.
Θέλουμε τιμή-κιλά-αν κάνει σβώλους καλούς-αν σπάνε εύκολα- αν μυρίζει-αν κολλάει στα πατουσάκια τους και που τη βρίσκεις. Ζητάω πολλά, ε;![]()

Οκ τιμή και κιλά θα ξέρω από αύριο για την απόδοση απο μεθαύριο λογικά.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φαντάζομαι οτι θα κοστίζει κάπου στα 12.Πήρα και ένα φυλλάδιο διαφημιστικό και τώρα περιμένω....Ο Χούλιο μπήκε μέσα έσκαψε και άφησε μία δοκιμαστική σταγόνα

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Χούλιο μπήκε μέσα έσκαψε και άφησε μία δοκιμαστική σταγόνα![]()

Απίστευτο!!! Πάντως δεν είναι και φθηνή.
Μπορείς να βγάλεις φωτογραφία τη συσκευασία και να τη βάλεις εδώ; Ή να μας γράψεις την ακριβή ονομασία και από που την πήρες;
(πάλι πολλά ρωτάω).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για το αν είναι το ίδιο καλή όσο η everclean θα το διαπιστώσω το αργότερο αύριο.Η συσκευασία της γράφει ακ Cat litter natular.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η συσκευασία της γράφει ακ Cat litter natular.
Αυτό το ακ, είναι όπως το γράφεις, στα ελληνικά;
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος

KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι από ένα pet shop εδώ στον Πειραιά![]()
Καλέ μυστικό το έχεις;
Πες μας κι εμάς, από ποιό και τη διεύθυνσή του, να πάμε κι εμείς!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool