zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι Μαρίας Χατζηκυριακού 37 στο Χατζηκυριάκειο-Πειραιά.
Καλέ τι σιδηρόδρομος είναι αυτός; 

Μου θυμίζει κάτι ελληνικά ονόματα στα ελληνικά της Φίνος, που μπερδευόταν να τα πουν.
Καλά με το τσιγκέλι στα βγάζω, ένα-ένα.
Με ίδρωσες...
Πες αν είναι αλυσίδα το πετ-σοπ για να το πάρουμε από το πιο κοντινό μας κατάστημα, αν έχουν τηλέφωνο ή καλύτερα αν έχει η συσκευασία τηλέφωνο εισαγωγέα ή σάιτ επάνω ή απλά την εταιρεία, για να ψάξω να τη βρω πιο κοντά μου ποιός την έχει. ( Μένω μακριά από εκεί).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι μικρό Pet shop.Καλέ τι σιδηρόδρομος είναι αυτός;
Μου θυμίζει κάτι ελληνικά ονόματα στα ελληνικά της Φίνος, που μπερδευόταν να τα πουν.
Καλά με το τσιγκέλι στα βγάζω, ένα-ένα.Με ίδρωσες...
Πες αν είναι αλυσίδα το πετ-σοπ για να το πάρουμε από το πιο κοντινό μας κατάστημα, αν έχουν τηλέφωνο ή καλύτερα αν έχει η συσκευασία τηλέφωνο εισαγωγέα ή σάιτ επάνω ή απλά την εταιρεία, για να ψάξω να τη βρω πιο κοντά μου ποιός την έχει. ( Μένω μακριά από εκεί).
Άκου πίσω στο φυλλάδιο λέει την εταιρεία λέγεται ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ,Θεμιστοκλή Σοφούλη 1, 154 51 Νέο Ψυχικό, τηλ: 210 6726480-1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι μικρό Pet shop.Άκου πίσω στο φυλλάδιο λέει την εταιρεία λέγεται ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ,Θεμιστοκλή Σοφούλη 1, 154 51 Νέο Ψυχικό, τηλ: 210 6726480-1
![]()
Μπράβο. Αυτό θα βοηθήσει πολύ. Τώρα περιμένουμε να μας πεις και εντυπώσεις. Και κυρίως αν έχεις χρησιμοποιήσει την έβερκλιν, κάνε σύγκριση. Ιδίως αν κολλάει στα πατουσάκια. Είναι πολύ ψιλή μάλλον και αυτή η άμμος για να σχηματίζει σβώλους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zweet_dreamz
Νεοφερμένο μέλος

https://www.mypetz.gr/threads/Άμμος-cats-pride.223580/
μάλιστα βρήκα και το τηλέφωνο του εισαγωγέα και με ενημέρωσε σε ποιο κατάστημα το πουλάνε κοντά στην περιοχή μου!

darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ μόλις χτες διάβασα αυτό το άρθρο για την κατ's pride και πήγα και την αγόρασα και έμειναν και οι gates και εγώ ικανοποιημένη!
https://www.mypetz.gr/threads/Άμμος-cats-pride.223580/
μάλιστα βρήκα και το τηλέφωνο του εισαγωγέα και με ενημέρωσε σε ποιο κατάστημα το πουλάνε κοντά στην περιοχή μου!![]()
Μα δεν είναι η ίδια άμμος με αυτήν που αναφέρει εδώ η κοπέλα.
Άλλη είναι εκείνη.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
zweet_dreamz
Νεοφερμένο μέλος

KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος

darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως να ανοίγαμε ένα θέμα γενικά για φθηνότερα προιόντα που χρησιμοποιούμε και που τα βρίσκουμε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool