Γνωρίζει κανείς την άμμο ακ;;;

:P:P:PΕίναι Μαρίας Χατζηκυριακού 37 στο Χατζηκυριάκειο-Πειραιά.

:blink: Καλέ τι σιδηρόδρομος είναι αυτός; :lol::lol::lol: Μου θυμίζει κάτι ελληνικά ονόματα στα ελληνικά της Φίνος, που μπερδευόταν να τα πουν.:P

Καλά με το τσιγκέλι στα βγάζω, ένα-ένα.:P Με ίδρωσες...:P Πες αν είναι αλυσίδα το πετ-σοπ για να το πάρουμε από το πιο κοντινό μας κατάστημα, αν έχουν τηλέφωνο ή καλύτερα αν έχει η συσκευασία τηλέφωνο εισαγωγέα ή σάιτ επάνω ή απλά την εταιρεία, για να ψάξω να τη βρω πιο κοντά μου ποιός την έχει. ( Μένω μακριά από εκεί).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink: Καλέ τι σιδηρόδρομος είναι αυτός; :lol::lol::lol: Μου θυμίζει κάτι ελληνικά ονόματα στα ελληνικά της Φίνος, που μπερδευόταν να τα πουν.:P

Καλά με το τσιγκέλι στα βγάζω, ένα-ένα.:P Με ίδρωσες...:P Πες αν είναι αλυσίδα το πετ-σοπ για να το πάρουμε από το πιο κοντινό μας κατάστημα, αν έχουν τηλέφωνο ή καλύτερα αν έχει η συσκευασία τηλέφωνο εισαγωγέα ή σάιτ επάνω ή απλά την εταιρεία, για να ψάξω να τη βρω πιο κοντά μου ποιός την έχει. ( Μένω μακριά από εκεί).
Είναι μικρό Pet shop.:/:Άκου πίσω στο φυλλάδιο λέει την εταιρεία λέγεται ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ,Θεμιστοκλή Σοφούλη 1, 154 51 Νέο Ψυχικό, τηλ: 210 6726480-1:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι μικρό Pet shop.:/:Άκου πίσω στο φυλλάδιο λέει την εταιρεία λέγεται ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ,Θεμιστοκλή Σοφούλη 1, 154 51 Νέο Ψυχικό, τηλ: 210 6726480-1:D

;) Μπράβο. Αυτό θα βοηθήσει πολύ. Τώρα περιμένουμε να μας πεις και εντυπώσεις. Και κυρίως αν έχεις χρησιμοποιήσει την έβερκλιν, κάνε σύγκριση. Ιδίως αν κολλάει στα πατουσάκια. Είναι πολύ ψιλή μάλλον και αυτή η άμμος για να σχηματίζει σβώλους...:/:

εγώ μόλις χτες διάβασα αυτό το άρθρο για την κατ's pride και πήγα και την αγόρασα και έμειναν και οι gates και εγώ ικανοποιημένη!:D:D
https://www.mypetz.gr/threads/Άμμος-cats-pride.223580/

μάλιστα βρήκα και το τηλέφωνο του εισαγωγέα και με ενημέρωσε σε ποιο κατάστημα το πουλάνε κοντά στην περιοχή μου!:up:

Και εγώ νομίζω ότι αρέσει πολύ στις γατούλες η συγκεκριμένη άμμος...

εγώ μόλις χτες διάβασα αυτό το άρθρο για την κατ's pride και πήγα και την αγόρασα και έμειναν και οι gates και εγώ ικανοποιημένη!:D:D
https://www.mypetz.gr/threads/Άμμος-cats-pride.223580/

μάλιστα βρήκα και το τηλέφωνο του εισαγωγέα και με ενημέρωσε σε ποιο κατάστημα το πουλάνε κοντά στην περιοχή μου!:up:

Μα δεν είναι η ίδια άμμος με αυτήν που αναφέρει εδώ η κοπέλα. :blink: Άλλη είναι εκείνη.:happy:

Και εγώ έστειλα για την cat's pride και μου είπαν για πετ σοπ κοντά μου...και έχω σκοπό να την δοκιμάσω θα σας πω εντυπώσεις! Την ακ πρώτη φορά την ακούω...

ναι απλά λέω μια καλύτερη λύση για να δοκιμάσει δοκιμασμένη και από άλλους αντί να πάει στην άγνωστη ακ :cool:

Χρησιμοποιώ τώρα 2 μέρες την ακ και δεν είναι καθόλου κακή.Σχηματίζει πολύ σκληρότερους σβώλους από την everclean και δεν σπάνε.Η αλήθεια είναι οτι την πρώτη μέρα μου φάνηκε πως μύρισα μία πολύ ελαφριά οσμή από ούρα αλλά αυτό για μια στιγμή μόνο.Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη.Στα ποδαράκια της Γκριζαμπέλλας μου κολλάει λίγη άμμος αλλά και πάλι λιγότερη από οτι με την everclean κι έπειτα δεν έχω αγοράσει τον τύπο που έχει για τις μακρύτριχες γατούλες.Μπορώ να πω οτι με την everclean είχα πρόβλημα τελευταία έσπαγαν πολύ εύκολα οι σβώλοι.Με την ακ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα πάντως.Η cat's pride παιδιά είναι πολύ πιο ακριβή από την ακ αλλά και από την everclean.Εγώ την βρήκα 16 ευρώ η μικρή συσκευασία....:mad:

Εγώ την μικρή συσκευασία την έχω βρει 10 ευρώ. Υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στην τιμή από μαγαζί σε μαγαζί.

Πέστε μας τότε κορίτσια μαγαζιά και τιμές, για να κάνουμε σύγκριση και να ψωνίσουμε κι εμείς.

Μήπως να ανοίγαμε ένα θέμα γενικά για φθηνότερα προιόντα που χρησιμοποιούμε και που τα βρίσκουμε; :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back