Γνωρίστε μας!

• Thread starter Thread starter Melitsa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Οι Γατουλες σας ειναι πανεμορφες !!! Μπραβο σας για την ομορφη δουλεια σας.Εγω εχω ερωτευτει τον Σειριο σας.....Στην εφηβεια μου βρηκα στον δρομο εναν γατουλη ολοιδιο με τον Σηριο.....τον εφτασα μεχρι 16 χρονων....ηταν πολυ εξυπνος ,ησυχος και γλυκος γατουλης...ποτε δεν μας δαγκωσε η γρατζουνησε.....παντου ελεγα πως ηταν ρωσικη μπλου....ομως τωρα μετα απο τοσα χρονια διαπιστωνω πως μαλλον Chartruex ηταν ......oi Russian eχουν πρασσινα ματια και οχι κιτρινα χρυσα......σε λιγες μερες θα εχω ενα γατακι αδεσποτακι.....ειναι γκριζακι (avatar) και εχω απιστευτη αγωνια να δω πως θα τα παμε !!! Το εχουμε αγαπησει πριν ακομα το γνωρισουμε !!!Αν ποτε εχετε μωρακι σαν τον Σηριο θα ηθελα πολυ να με ενημερωσετε....ευχαριστω πολυ ♥

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε πολυ για τα γλυκα σας λογια,ευχομαι να περασετε πολλα ευτυχισμενα χρονια με το νεο σας γατακι!
Γατακια ιδιο χρωμα με το Σειριο ειχαμε τρια στην προηγουμενη γεννα μας,εχουν υιοθετηθει ομως ολα.Ισως μας χαρισει η Εριεττα μας στην επομενη γεννα μας,η οποια προβλεπεται για μεσα Ιουνη.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

AAAAA.....δηλαδη αν και η μαμα ειναι αλλη ρατσα...καποια γατακια θα παρουν μονο απο τον μπαμπα ? ο Σειριος ειναι ενας κουκλος....παρακολουθω πολυ καιρο το my cat και οποτε εβλεπα φωτο του ελιωνα ...ειναι ιδιος με τον Ζοζεφακο μου !!! Με το καλο η γεννα της Εριεττας και αν κανει κανενα σειριακι θα ηθελα πολυ να το μαθω ♥

O Σειριος δεν ειναι καποιας ρατσας,ειναι κεραμιδογατος,και ειναι στειρωμενος.Το συγκεκριμενο χρωμα βγαινει σε διαφορες φυλες,και σε κεραμιδογατακια βεβαια.Τα γατακια της προηγουμενης γεννας ηταν γατακια Νορβηγικου Δασους,απο γονεις Νορβηγικου Δασους.

Kι εμενα ο Γατουλης μου που ηταν ιδιος με τον Σειριο κεραμιδογατος ηταν......να σε ρωτησω κατι ? Επικρατει μια φημη πως αυτα τα μπλε γατακια ειναι δυστροπα ...εσυ συμφωνεις με αυτο ? Εμενα ο δικος μου ηταν ενα θυμα.....ποτε δεν μας δαγκωσε ..δεν μας γρατζουνησε και γενικα τον καναμε οτι θελαμε....μονο χαδια ..γουργουρισματα....και να σκεφτεις πως δεν ηταν στειρωμενος !!! Αφου ειναι στειρωμενος πως μπορει να εχετε μπλεδακια στην γεννα της εριεττας ? ο πατερας ποιος ειναι ? ο καζανοβας ?

Κουκλιστικα και παραμυθενια αχ..ναι ξερειεις..Θελω κ γω..αλλα με τον τραμπουκο του αβαταρ που τρομοκρατει κ την μικρη μου πριγκιπεσσα που..

Nαι ο μπαμπας ειναι ο Casanova,εξαλλου δε θα γινοταν να εκτρεφουμε με το Σειριο.

Nαι ο μπαμπας ειναι ο Casanova,εξαλλου δε θα γινοταν να εκτρεφουμε με το Σειριο.

Κ γιατί να μην εκτρεφατε με Σειριο;θα λεγοταν ρατσα Σειριακη:D:P

Τελειο το δωματιο τους!!! Κρατησεις δεχεστε;;;:P:P

:P:P:P
Το δωματιο τους σε μερικες μερες θα ειναι fully booked με τα μωρακια της Φυλλιας και τα μωρα της Εριεττας που τα περιμενουμε πως και πως!

Με το καλό! :) Θα είναι κι αυτά όλα τους υπέροχα!

(Κι ελπίζω χωρίς απώλειες αυτή τη φορά... Αλήθεια Δώρα, πρέπει να σας κόστισε... Λυπάμαι πολύ. Εύχομαι τα νέας σας μωρά να χαίρουν όλα άκρας υγείας!)

Eυχαριστουμε πολυ!
Μας στοιχισε,οπως στοιχιζει σε ολους να χανουν αγαπημενα πλασματα,γιατι τα μωρα μας τα περιμενουμε πως και πως και τα λατρευουμε πριν καν γεννηθουν.Αν δεν ειχε γεννησει τοσο νωρις πιστευω δε θα τα χαναμε,ειδικα το δευτερο.Ας ειναι,η φυση ξερει καλυτερα,ελπιζω αυτη τη φορα να πανε ολα καλα,αν και δεν τη φοβαμαι την Εριεττα.

Για να πάρετε μια γεύση από τη μέρα μας στο kitten room!

Πες μου τωρα ποιος ειναι αυτος που μιμειται την ενριετα που χει ξαπλωσει τ ανασκελα;;ποιος;;

O Πύρος είναι!

Μεγαλη προσωπικοτητα τελικα νομιζω ο πυρος θα μπορουσε να βαλει στην θεση του κ τον δικο μου τον τρομερο ρωμαιο ειδικα σε λιγκανενα 6μηνο που φανταζομαι θα αναπτυχθει αρκετα ωστε να τον φθασει σε υψος κ κιλα..ΚΑΤΤΑΡΑΜΕΝΗ κριση....

Τα Νορβηγακια δε βαζουν κανεναν στη θεση του,απλα δειχνουν ποια ειναι τα ορια τους χωρις βια,και οι αλλες γατουλες του σπιτιου καταλαβαινουν οτι δεν ειναι απειλη,και συνηθιζουν πολυ γρηγορα να συμβιωνουν μαζι τους.Το ιδιο κανουν και με τα σκυλακια,και με τους ανθρωπους τους,χαρακτηριστικα οι νεες μας οικογενειες μας λενε "ειναι σαν να ζουσε παντα εδω!".

αααχχχχχχχχχχχχχχχχ Παναγία μου, τι cuteness overdose ήταν αυτό, έλιωσα :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Eυχαριστουμε Θαλεια!

Τα Νορβηγακια δε βαζουν κανεναν στη θεση του,απλα δειχνουν ποια ειναι τα ορια τους χωρις βια,και οι αλλες γατουλες του σπιτιου καταλαβαινουν οτι δεν ειναι απειλη,και συνηθιζουν πολυ γρηγορα να συμβιωνουν μαζι τους.Το ιδιο κανουν και με τα σκυλακια,και με τους ανθρωπους τους,χαρακτηριστικα οι νεες μας οικογενειες μας λενε "ειναι σαν να ζουσε παντα εδω!".

Αα μην μου το χαλας:) Εστω στο παιχνιδι θα τον καβαλαγε θα μπορουσε εστω σωματικα Αυτο εννοω διοτι κ μενα χαλβαδογατος ειναι απλα η μικρη ειναι πετιτ κ καθοτι κ δεσποινις δεν θελει να την πριζει κ να την ζουλαει.:pfff:πραγμα που ο τεραστιος κανει συνεχεια καθως συνεχεια παιζει:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back