miamiamia
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
και χαιρετισματα στη Ζιζέλ που εχω και εγω μια (που μενει με τη μαμα μου). Οχι μωρέ, δεν γουργουρίζουν συνεχεια οι γάτες. Οταν θελουν μονο και αυτο δεν ειναι ολη την ώρα.
Μη σε απασχολει, ειναι φυσιολογικο.
Αλλες λιγοτερο, άλλες περισσοτερο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette
Δραστήριο μέλος
Είναι ανάλογα τη γάτα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αρήθα γουργουρίζει μόνο όταν "θηλάζει" και όταν τη χτενίζω, ενώ ο Πορδολέων το 'χει στο τσεπάκι το γουργούρισμα (κι άμα πάρει μπρος, δε σταματάει με τίποτα)!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Οταν κρατάω την γατουλα μου αγκαλια και την χα'ι'δεύω δεν γουργουρίζει. Το κάνει μόνο όταν είναι αγκαλια με την κουβέρτα της και την ζυμώνει. Γιατί το κάνει αυτό; είναι φυσιολόγικό η θα πρέπει να ανυσηχώ ότι δεν νιώθει άνετα μαζί μου; Α! και δεν σας είπα ότι είναι 2 μηνών. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για αυτό;

Fotini
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
ευτυχώς γιατί λένε ότι οι γάτες χουρχουρίζουν όταν είναι ευχαριστημένες και φοβήθηκα μήπως δεν νιώθει καλά η καλή μπυ

το θέμα είναι ότι άμα την φωνάζω τσακίζεται για να έρθει και γενικά με ψαχνει μέσα στο σπίτι, αλλά επείδη η άλλη γάτα που είχα ερχόταν στην αγκαλιά μου και χουρχουριζε πολύ ανυσήχησα

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
cosette
Δραστήριο μέλος

Η δικιά μου για παράδειγμα όσο και να τη χαϊδεύω, δε γουργουρίζει. Γουργουρίζει μόνο όταν θυλάζει μία κουβερτούλα fleece, όπου βρίσκεται δε απόλυτη νιρβάνα...

aretha
Περιβόητο μέλος
Ο Αίλουρος μου είπε ότι το γουργούρισμα δε σημαίνει ακριβώς "είμαι ευχαριστημένη". Σημαίνει μάλλον "δε θα σου επιτεθώ", δηλαδή ότι η γάτα αισθάνεται απόλυτα ασφαλής και έχει ρίξει εντελώς όλες τις άμυνές της.
Οι γατούλες που είναι λίγο πιο νευρικές σαν χαρακτήρες γουργουρίζουν λιγότερο γιατί πάντα κρατάνε μια "πισινή", σε περίπτωση που κάτι τις τρομάξει ή τις ξαφνιάσει. Όταν "θηλάζουν" όμως, θυμούνται τη μαμά τους και χαλαρώνουν εντελώς, γι' αυτό αρχίζουν τα γουρ-γουρ. :greycat:

drusilia
Διάσημο μέλος
1. Οταν ερχεται για αγκλίτσες και χάδια
2. Οταν παίζει και με δαγκώνει
3. Όταν πάμε για κατασκοπία (αυτος την κάνει την κατασκοπία, μην με παρεξηγήσετε) στο σπίτι του γείτονα.
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος

jasmine
Δραστήριο μέλος
Εμένα η σιαμέζα μου, η Νίνα γουργουρίζει κυριολεκτικά ασταμάτητα ό,τι και να της κάνεις. Μόνο στον ύπνο της δε γουργουρίζει. Γενικά τα σιαμέζικα γατιά το έχουν αυτό νομίζω. Αντιθέτως η Μπουμπού, η κεραμιδόγατά μου γουργουρίζει όποτε τη συμφέρει!![]()
Διαφωνώ μαζί σου γιατί η σιαμέζα γατούλα μου μάλλον μόνο όταν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο συμφέρον αρχίζει και γουργουρίζει. Και από μικρή έτσι ήταν.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ μην ανυσηχείς... Οι γάτες δε γουργουρίζουν πάντα.
Η δικιά μου για παράδειγμα όσο και να τη χαϊδεύω, δε γουργουρίζει. Γουργουρίζει μόνο όταν θυλάζει μία κουβερτούλα fleece, όπου βρίσκεται δε απόλυτη νιρβάνα...![]()
Τί μου θυμίζει!!!!!!

Και εμείς τα ίδια..... Μόνο τώρα καμια εβδομάδα... αν είναι σε τρελλα κέφια και έρθει ΜΟΝΟΣ του και κατσει πανω μου, και τον χαιδέψω... ΜΠΟΡΕΙ να γουργουρίσει....... ΓΙΑ ΛΙΓΟ......

Δεν είναι τιποτα .... μην φοβάσαι.....

μαγισσα
Διάσημο μέλος
και εμένα όπως είπα με΄την ροζ μου την ρόμπα και μία κουβερτούλα της. Το θέμα είναι ότι η άλλη μου γάτα χουρχούριζε με το παραμικρό και ήθελε πολυ να έρχεται στην αγκαλιά μου τόσο που όταν γέννησε και έπαιρνα τα γατάκια αγκαλια τα έσμπρωχνε για να έρθει σε μένα και όταν διάβαζα βιβλιο το πετούσε κάτω για να έχω μόνο αυτήν αγκαλιά... ήταν πολύ χαδιάρα και ζηλιάρα..Τί να πώ με αυτό το ζουζουνι είναι αλλιώς...Καλέ μην ανυσηχείς... Οι γάτες δε γουργουρίζουν πάντα.
Η δικιά μου για παράδειγμα όσο και να τη χαϊδεύω, δε γουργουρίζει. Γουργουρίζει μόνο όταν θυλάζει μία κουβερτούλα fleece, όπου βρίσκεται δε απόλυτη νιρβάνα...![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool