minion
Νεοφερμένο μέλος
Την στειρωση την καναμε γεναρη, και εχω την εντυπωση οτι απο την στειρωση και μετα σταματησε να γουργουριζει.Η στειρωση ηταν εφιαλτης!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός λένε.. Θα κυλήσει κι αυτός κι είθε να φέρει πάλι πίσω το απολαυστικό γουργούρισμα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
minion
Νεοφερμένο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η μικρη μου τωρα ειναι 7 μηνων, δε γουργουριζει με τιποτα! Τι να την χαιδευουμε, τι να την ταιζουμε. Τιποτα! Γιατι το κανει αυτο;Αντιθετα ο αφερφος της γουργουριζει παρα πολυ δυνατα.
Η μικρη μου τωρα ειναι 7 μηνων, δε γουργουριζει με τιποτα! Τι να την χαιδευουμε, τι να την ταιζουμε. Τιποτα! Γιατι το κανει αυτο;Αντιθετα ο αφερφος της γουργουριζει παρα πολυ δυνατα.
Μαρία μάλλον μιλάμε για ιδιάιτερη προσωπικότητα!
Ούτε εμένα η μικρή μου γουργουρίζει..την έχουμε ακούσει λίγες φορές κ αυτές όταν χαιδεύεται με τη μεγάλη όχι όταν την χαιδεύουμε εμείς!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Στα 2,5 σχεδόν χρόνια της ζωής της, ζήτημα αν την έχω ακούσει να χουρχουρίζει δυνατά 5-6 φορές.
Κρίμα, γιατ' είναι τόσο όμορφος και χαλαρωτικός αυτός ο ήχος..

manose
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα, τους τελευταίους μηνες με προβληματίζει το γεγονός οτι ο γατος μου ο οποίος μ εχει τρομερή αδυναμία εχει σταματήσει ξαφνικά εντελως το γουργουρητό!
Σπανίως και μονο οταν του βάζω φαγητό κάνει έναν εσωτερικό ήχο ευχαρίστησης αλλα και παλι το 1/100 του παλιού γουργουρητού του..
Επειδή την ίδια περίοδο συνέπεσαν δυο γεγονότα υποψιάζομαι οτι έχουν άμεση σχεση χωρις να ειμαι σίγουρος πιο απο τα δυο -η και τα δυο-έπαιξε ρόλο..
1.Απο τη στείρωση του (8μηνων) αρχισα να το παρατηρώ.. και
2. Λίγο μετα τη στείρωση ήρθε και το δευτερο γατάκι στο σπίτι, με το οποιο τα πανε τέλεια, αγαπιούνται, κάνουν παρέα, γλύφονται.. δε δειχνει να ζηλεύει, ωστόσο εχει γινει πιο απόμακρος σε σχεση με τις αγκαλιές παρολα αυτα επειδή ολα αυτα γίνανε σχετικά κοντα δεν ξερω αν οφείλετε στη στείρωση η στο νέο μέλος (το οποιο ειναι γουργουρομηχανη όπως ηταν παλιότερα ο μεγάλος).
Τελικα και το απότομο σταμάτημα του γουργουρητού αλλα και η αλλαγή του στο πιο απόμακρο, δε θα καταλάβω αν ειναι απ τη στείρωση η απο την καινούρια συγκατοίκηση..
Κανεις με παρόμοια εμπειρία η που παρατήρησε κάτι τέτοιο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool