Γράψτε έναν κτηνίατρο εδώ

Πολη:Περιστερι

Ονομα:Χαράλαμπος Ι. Χαραλαμπίδης,Αχχιλεας Ακριβος
Περιοχή:Πλ. Τσαλδάρη 12
Τηλεφωνα:ιατρειου:+30 210 5720 761
Ωρες εργασίας:καθ.8.00-13.30 & 16.30-20.00 & σαβ.10.00-13.00

Σχόλιο::):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ήθελα να ενημερώσω τους συμμετέχοντες στο θέμα ότι τα μηνύματα που γράφτηκαν σχετικά με το τοξόπλασμα, μεταφέρθηκαν στο θέμα Τοξόπλασμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπελιβάνη Μαρία

επισκέψεις μόνο κατ΄οίκον

τηλ. 210-2621356, 6945331638

υ.γ. α) τιμές πολύ καλές
β) αγαπά πολύ τη δουλειά της
β) έχει και η ίδια γάτα και τις λατρεύει !

Ζητείται φτηνός κτηνίατρος

:clapup:
Θα ήθελα να μου προτείνετε καποιον ΦΤΗΝΟ κτηνίατρο στην Θεσσαλονικη γιατι θελω να στειρωσω τα δυο αρσενικα αδέσποτα γατακια που φιλοξενω.Αν ξερετε καποιον θα με βοηθουσε πολυ. Εχω ρωτησει σε κανα δυο κοντινους μου αλλα οι τιμες ηταν εξωφρενικες (κατα τη γνωμη μου).

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Ζητείται φτηνός κτηνίατρος

Γωγώ, μπορείς να δεις το θέμα Λίστα κτηνιάτρων, στο οποίο αναφέρονται αρκετοί κτηνίατροι για διάφορες περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και της Θεσσαλονίκης.
Αυτοί που είναι γραμμένοι με μπλε γράμματα προσφέρουν ειδικές τιμές για τα αδέσποτα. :)

Απάντηση: Ζητείται φτηνός κτηνίατρος

Βουλγαράκη Φαλτση Αικατερίνη
Ολύμπου 36, Πανόραμα
2310342390
Εκεί στείρωσα κ εγώ τον δικό μου. Το ότι ήταν πολύ οικονομική το θυμάμαι, ακριβώς πόσο δεν θυμάμαι...(σίγουρα λιγότερο απο 40 ευρώ)
Στη λίστα δεν είναι με μπλε γράμματα, αλλά μπορείς να την παρεις τηλέφωνο και θα σου πει ποσο θα σου κοστίσει.

Βάσια Γεωργοπούλου Κτηνίατρος (Α.Π.Θ)

Κτηνιατρείο Μικρών Ζώων
με τμήματα όπως:
Παθολογικό
Απεικονιστικό (Ακτινογραφία,Υπέρηχος)
Χειρουργικό
Εργαστηριακές Εξετάσεις
Νοσηλεία

Πατρών Κλάους 178, Πάτρα
Τηλ: 2610 643 158
Επείγοντα: 6932 656 240

Αίλουρος

:clapup:θελω να πω οτι σημερα επισκεφτηκα τον κτηνιατρο αιλουρο και μετα απο 3 κτηνιατρους κ πολλαααα κλεφτα τσαμπα για να μην σχολιασω την ταλαιπωρια των γατιων μου...:mad: ειναι μακραααν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ :clapup:Ενα μεγαλο μπραβο στον ιδιο κ σ οσους απο δω τον συστησαν

Ξέρει κάνεις καλούς κτηνιάτρους στην πιερία( καλύτερα στην κατερίνη?)
Έψαξα στο ιντερνετ αλλά από αυτούς που βρήκα οι περισσότεροι δεν δουλεύουν πλέον και ο μοναδικός που δουλεύει δεν έχει κτηνιατρείο και θέλει να πάμε σπίτι του!Είδα την λίστα εδώ απλά είχε μόνο ενα ονομα και ήθελα να το ψάξω περισσότερο...

Εμείς έχουμε πρόβλημα στο κέντρο της μύτης εδώ και 2,5 μήνες.
Ο γιατρός μας πιστεύει ότι είναι τριχόφυτος μύκητας.

Επειδή όμως περνάει και ξαναέρχετε, μας πρότεινε να πάμε στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Θεσσαλονίκης ή της Καρδίτσας.
Έχετε εμπερία με αυτές? Τι προτείνετε?

Θέλουμε Δερματολόγο Κτηνίατρο

πριν λίγο καιρό βρήκα ένα γατάκι ( και πλέον γατάκι μου ) στο δρόμο κι όπως έμαθα μετά pl άρρωστο Πήγα σε 2 κτηνιάτρους και μου έλεγαν ότι δεν μπορεί να σωθεί... είχα πλέον πειστεί ότι δεν μπορώ να κάνω tpt όταν ένας γνωστός μου είπε για έναν pl καλο κτηνίατρο στο περιστέρι... έχουν περάσει 2 μήνες και ο '' cookie'' ,όπως τον έβγαλα λόγω του χρώματος του , είναι πολύ καλά ο κτηνίατρος λέγεται Γιαννόπουλος Δημήτρης κι η διεύθυνση του είναι Σολωμού 31, Περιστέρι . Τηλ.: 210-5749954 & 6944571395 περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://lovingmypet.pblogs.gr/ :):clapup:

Πόλη:Αθήνα

Όνομα:Γιαννόπουλος Δημήτρης
Περιοχή: Περιστέρι
Διεύθυνση:Σολωμού 31
Τηλέφωνα: 210-5749954 / 6944571395
Ώρες εργασίας: καθημερινές 10:00-13:30, 17:30-20:30 & Σάββατα 11:00-13:00
web:
giannopoulos.dim52@gmail.com,
https://lovingmypet.pblogs.gr/

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

καλημέρα!!! βρήκα ένα γατάκι στο δρόμο και είναι χτυπημένο στα ποδαράκια του!το πήρα στο σπίτι μου και θέλω να το πάω στον κτηνίατρο μου αλλα σκέφτομαι μήπως δεν μπορεί να το κάνει αφιλοκερδώς και μου ζητήσει χρήματα!δεν ξέρω τι χρειάζεται και ίσως είναι πολλά και δεν μπορώ να τα διαθέσω...μήπως ξέρετε κάποια κτηνιατρεία η φιλοζωικές που να αναλαμβάνουν τα "αδεσποτακια" αφιλοκερδώς????ευχαριστώ "πολουθυου"!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
SUNNYNI, εάν θες κοίταξε το θέμα Λίστα κτηνιάτρων.
Οι γιατροί που είναι γραμμένοι με γαλάζια γράμματα προσφέρουν χαμηλότερες τιμές για αδέσποτα. :)

SUNNYNI, εάν θες κοίταξε το θέμα Λίστα κτηνιάτρων.
Οι γιατροί που είναι γραμμένοι με γαλάζια γράμματα προσφέρουν χαμηλότερες τιμές για αδέσποτα. :)

υποθετω οτι αν η δουλεια που πρεπει να γινει για το πλασματακι ειναι μεγαλη
ισως χρειαστει να συμβαλλεις και συ
αλλα αυτοι οι κτηνιατροι οπως ειπε ο γιωργος κανουν πολυ χαμηλοτερες τιμες

Σε ευχαριστώ πολύ!το πήγα στον κτηνίατρο και μου είπε ότι έχει σπάσει την λεκανίτσα του και ότι θα γίνει καλά μόνο του! απλά πρέπει να περάσει αρκετός καιρός 2-3 μήνες!γνωρίζεις αν ισχύει κάτι τέτοιο?? επίσης μήπως γνωρίζεις κάποια φιλοζωική ή κάποιο μέρος που να κρατάνε τα αδεσποτάκια μέχρι να αναρρώσουν??? γιατί το χω το γατάκι στο μπαλκόνι μου γιατί έχω και άλλο γατάκι στο σπίτι....

το εχεις στο μπαλκονι γιατι δεν μπορουν να συμβιωσουν?
σιγουρα θα πρεπει να το ξαναδει καποιος γιατρος
ακομα και κατι να χρειαζεται,εξηγησε του ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις και συζητα μαζι του
παντως το οτι ειναι στο μπαλκονι αναστελει την αναρρωση του!
προσπαθησε μηπως βρεις καποια λυση
σκεψου και το ενδεχομενο της φιλοξενιας

Τελευταία επεξεργασία:
ναι το χω στο μπαλκόνι γιατί είναι φοβισμένο και μόλις το πλησιάζει γάτα τρελαίνεται λίγο...το παρατήρησα την ώρα που το μάζεψα γιατί ήταν με άλλες γάτες!και όταν το πήγα σπίτι έκλαιγε πάααρα πολύ και το γατάκι μου τρομοκρατήθηκε, έκανε σαν τρελό και δεν θες να σου πω τι άλλο μου έκανε...:P και γενικά φοβάμαι λίγο να έρθουν σε επαφή γιαυτό το λόγο...αν τσακωθούν και τραυματιστούν? πάντως αυτό ότι η λεκάνη θα φτιάξει μόνη της ισχύει??ας πάρει πολυ καιρό...ααα...και μου πε να του δώσω παυσίπονο αν θέλω..το metacam...

περιμενε μηπως σου απαντησει καποιος που γνωριζει
ή καλυτερα ρωτα τον κτηνιατρο στο θεμα "Γιατρε αρρωστησε?"

πάω να βρω το θέμα και να γράψω...απαντάνε κάποιοι κτηνίατροι εκει?

πάω να βρω το θέμα και να γράψω...απαντάνε κάποιοι κτηνίατροι εκει?

ο κτηνιατρος που εχει ανοιξει το θεμα-καλα να ναι ο ανθρωπος-:)

Back