SUNNYNI
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlin
Δραστήριο μέλος
Λάμπρος Αντωνιάδης
Γ. Ζωγράφου 38, Ζωγράφου 15772
τηλ.2107779197
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas
Δραστήριο μέλος
Θέλω να πάω ένα αδεσποτάκι μου εκεί...
Ευχαριστώ!

Ονομα: Θωμάς Σβήγκας, Κτηνιατρική Κλινική
Διεύθυνση: Πρωτόπαππα & Κομνηνών 1, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Τηλεφωνα: 210 9964359
Σχόλιο: Είναι ο "οικογενειακός" μας κτηνίατρος εδώ και 20 περίπου χρόνια, από όταν άνοιξε το ιατρείο του. Κατά τη γνώμη μου εξαιρετικός, μετρημένος και τίμιος, δοκιμασμένος σε πολλές επείγοντες καταστάσεις (ορθοπεδικά, φόλες) σε γάτες αλλά και σε σκύλους. Εγώ τον συστήνω πραγματικά ανεπιφύλαχτα, κάνω -πλέον- χιλιόμετρα από εκεί που μένω..
Και το υπόλοιπο προσωπικό στο ιατρείο είναι πολύ τρυφερό με τα ζώα, προσωπικά μου έχουν σταθεί σε ...δύσκολα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
elenikos18
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα ονομάζομαι Ελένη είμαι από Θεσσαλονίκη, το καλοκαίρι βρήκα 3 γατάκια πεταμένα στα σκουπίδια κλεισμένα σε ένα χαρτόκουτο σε άθλια κατάσταση που δεν είχαν βγάλει ουτε καν δοντάκια, τώρα ειναι υγιέστατα και πολύ παιχνιδιάρικα και προσπαθώ να τα βρω οικογένειες γιατί έχω πολύ μικρό σπίτι. Το κυρίως πρόβλημά μου είναι ότι αρχίζουν και έχουν ορμές και σε όποιον κτηνίατρο ρώτησα μου ζήτησε από 150 μέχρι 200 ευρώ!!! και σε καμία περίπτωση δεν έχω τόσα χρήματα, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε αν ξέρετε κάποιον καλό και οικονομικό κτηνίατρο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα ονομάζομαι Ελένη είμαι από Θεσσαλονίκη, το καλοκαίρι βρήκα 3 γατάκια πεταμένα στα σκουπίδια κλεισμένα σε ένα χαρτόκουτο σε άθλια κατάσταση που δεν είχαν βγάλει ουτε καν δοντάκια, τώρα ειναι υγιέστατα και πολύ παιχνιδιάρικα και προσπαθώ να τα βρω οικογένειες γιατί έχω πολύ μικρό σπίτι. Το κυρίως πρόβλημά μου είναι ότι αρχίζουν και έχουν ορμές και σε όποιον κτηνίατρο ρώτησα μου ζήτησε από 150 μέχρι 200 ευρώ!!! και σε καμία περίπτωση δεν έχω τόσα χρήματα, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε αν ξέρετε κάποιον καλό και οικονομικό κτηνίατρο?
Παιδια μηπως εχετε να προτεινετε καποιον κτηνιατρο;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Garfieldakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
anna 21
Δραστήριο μέλος
2 οικονομικοι κτηνιατροι και καλοι στη θεσσαλονικη που ξερω εγω ειναι η κατερινα φαλτση στο πανοραμα και ο δασκαλοπουλος νικος στη μαρτιου. ειναι και οι 2 στη λιστα που σε παραπεμπει η βασω εχει και τα τηλεφωνα τους

υγ: 150-200 ευρω και για τα 3? γιατι αν ειναι και για τα 3 ειναι καλη τιμη πιστευω.. (αναλογα και με τα φυλα τους)
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
vickykovaiou
Νεοφερμένο μέλος
L0uk0umas
Δραστήριο μέλος

Για μια απλή εξέταση όμως δεν νομίζω να σου πάρει πάνω απο 20 ευρώ..Και αν τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά όσο περιγράφεις καλό είναι να την δεί άμεσα κάποιος γιατρός! Γρήγορα περαστικά σας!
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
juvia
Νεοφερμένο μέλος
ρω ειναι καλη τιμη?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lili.
Δραστήριο μέλος
για στειρωση γατας εννοεις προφανως, ε? φυσικα και ειναι καλη τιμη.. στα αρσενικα ειναι και λιγοτερο απο 100 ευρω. (σου μιλαω για αθηνα βεβαια, απο θεσ/νικη δεν ξερω καθολου να σε κατευθυνω αλλα δεν νομιζω να εχουν αποκλιση οι τιμες)ξερετε κανεναν φτηνο κτηνιατρο στην θεσσαλονικη για στειρωση?100 ευρω ειναι καλη τιμη?
anna 21
Δραστήριο μέλος
ξερετε κανεναν φτηνο κτηνιατρο στην θεσσαλονικη για στειρωση?100 ευρω ειναι καλη τιμη?
Δασκαλοπουλος Νικος στη Μαρτιου, Φαλτση Κατερινα στο Πανοραμα. δεν εχω στερωσει δεσποζομενη θηλυκη σε κανενα απο τους 2 αλλα ειναι καλοι και οικονομικοι οποτε μπορεις να ρωτησεις. τα τηλεφωνα τους ειναι εδω https://www.mypetz.gr/posts/5764758/
zoe92
Νεοφερμένο μέλος
Όνομα: Αντώνης Ι. Πατεράκης
Περιοχή: Τούμπα
Διεύθυνση: Παπάφη 158
Τηλ: 2310 900 520 & 6942 530 180
email: vet.paterakis@yahoo.gr
Ώρες λειτουργίας : καθημερινά μέχρι τις 20:30 και Σάββατο κατόπιν ραντεβού
Σχόλια: είναι πολύ καλός και συνεννοήσιμος, με καλές τιμές και ιδιαίτερη αγάπη στις γάτες (έχει και ο ίδιος
)επίσης αρχικά είχα πάει τις γάτες μου σε έναν άλλον που ήταν στην περιοχή που τις βρήκα ο οποίος είναι επίσης πολύ καλός και μάλιστα δεν μας είχε πάρει χρήματα για την πρώτη επίσκεψη
Όνομα: Γιώργος Δ. Χρήστου
1ο Ιατρείο: Ελευθερίας 41, Τριανδρία
Τηλ/fax: 2310 901 534
2ο Ιατρείο: Ν. Καλλικράτεια
Τηλ: 23990 22 545
email: christug@otenet.gr
Κινητό για έκτακτα περιστατικά: 6944 421 316
Σχόλια: μετεκπαιδευθείς στην κλινική παθολογίας της κτηνιατρικής σχολής του ΑΠΘ
Επισκέψεις κατ'οίκον, χειρουργικές επεμβάσεις
Νοσηλεία - Εντατική παρακολούθηση
Καθαρισμός Δοντιών με υπέρηχους
Αιματολογικές - Βιοχημικές εξετάσεις
Υπερηχοτομογράφος
m.alatzopoulou
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα την πολίτιμη συμβουλή σας.
Πριν 2 μήνες ένας φίλος βρήκε ένα γατάκι 6 μηνών, με το πόδι ανοιγμένο στην πατούσα και σπασμένο πάνω από την άρθρωση του καρπού (μπροστά αριστερό πόδι).
Το πήγε σε μία κτηνίατρο που το έβαλε νάρθηκα για 2 μέρες και μετά είπε οτι θα κολήσει...
Ένα μήνα μετά που πήγα να το δω, αντίκρισα ένα γατάκι που περπάταγε με τον αγκώνα και το πόδι του έκανε βόλτες... ( Δεν θέλω να σχολιάσω την αμέλια του φίλου μου.. Πίστευε οτι θα κολήσει...Κακώς που δεν πήγα νωρίτερα...)
Το πήγα αμέσως στον δικό μου κτηνιάτρο, οπου μου είπε οτι το κόκαλο έχει αρχίσει να νεκρώνει και δεν μπορεί να βάλει λάμα γιατί το σπάσιμο είναι κοντά στην άρθρωση. Μου είπε οτι πρέπει να γίνει εξωτερική οστεοσύνθεση αλλά εκείνος δεν έχει εμπειρία, και την πήγα (όπως νόμιζα) στον καλύτερο του είδους..
Μετά από 2 μήνες με ελλειπή ενημέρωση, αφου ο ίδιος δεν εμφανιζόταν, παρά μόνο η γραμματέας του, παραλάβαμε την μικρή ( η γραμματές μας την έδωσε χωρίς καμία ακτινογραφία, γιατί είπε οτι ο γιατρός είχε χειρουργείο και θα μας τα δώσει σε 2 βδομάδες στην επανεξέταση).
Κάτι δεν μου πήγαινε καλά όμως και της έβγαλα μία ακτινογραφία. Πάγωσα όταν είδα οτι δεν έγινε ποτέ εξωτερική οστεοσύνθεση.... Το κόκαλο έχει μία λάμα και βίδες τοποθετημένες πολύ άσχημα (μία είναι στον αέρα και άλλη μία έχει μπλοκάρει όλη την άρθρωση του αστραγάλου) και δεν έχει κολήσει... επίσης το ποδαράκι της έχει πάθει αγκίλωση...
Ψάχνω να βρω έναν πραγματικά καλό ορθοπεδικό να μου πει πως θα διορθώσουμε το ποδαράκι της, το οποίο φυσικά το πατάει πολύ στραβά και πέρα από το πατουσάκι.
Αν έχετε κάποιον υπόψη σας, αλλά από πραγματική εμπειρία, παρακαλώ ενημερώστε με. ( γιατί έχουμε πέσει σε χασάπηδες μέχρι στιγμής... Αν σας πω ποιος έκανε αυτή την απαισια επέμβαση, θα μείνετε....)
Μένω Αθήνα.
Σας ευχαριστώ πολύ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μπιμπίκο
- Σμαραγδα21
- kaith18927
- λένα117
- ΟΥΡΑΝΙΑ
- Nikos90
- uncle_nontas
- Elli M.
- Claire Rentfield
- 3lbereth
- nasstazia
- EvilSnowman
- Yol85
- vampce
- Nana13
- Jennaouska
- crazy cat
- stbakoy
- Mary 16
- scaryspider
- Giannis-Stella
- Odysseus
- Duchess1
- Lia_cha
- rouli726
- αθηνα~~
- Bindi
- MissKit
- crazydiamond
- KIkagr
- pepper
- faceninaki
- Γαταλί
- Tsakoulinaki
- paulina85
- Sovjohn
- Καλι
- Roulita16248
- animalover
- Fideloudi
- Lord Kratos
- elli 84
- Pops
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool