Γράψτε έναν κτηνίατρο εδώ

Περιοχή : Κέντρο Θεσ/νίκης

Όνομα : Σοφοκλής Α. Μποντόζογλου
Δ/ση : Ικτίνου 7
Τηλέφωνο : 2310. 272.326
Δέχεται : Καθημερινά 10:00 - 14:00 και 18:00 - 21:00
εκτός από Τετάρτη, μόνο 10:00 - 14:00

Περιοχή : Παλιά Πεντέλη, Αθήνα

Όνομα : Μιχάλης Κλήμης
Δ/ση : Ελίζης Μπαρμπουά 4
Τηλ : 210. 80.41.569

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή στο MyCat Θεσσαλονίκης έπεσε η ιδέα να συγκεντρωθούν τα ονόματα κτηνιατρών που κάνουν καλές τιμές για στειρώσεις αδεσπότων, μπορείτε να τα γράφετε εδώ (με επισήμανση ότι πρόκεται γι' αυτό) και θα τα προσθέσω στην επόμενη ανανέωση του excel (που δεν θα αργήσει να γίνει, γιατί έχουν μαζευτεί νέα ονόματα). Λέω να τα βάλω πάνω-πάνω με κανένα ροζουλί φόντο για να φαίνονται.:P

Επίσης, αν ξέρετε τίποτις 24ωρες κλινικές, όπως αυτή στο Πικέρμι ή η Κτηνιατρική ΑΠΘ, δώστε στοιχεία και γι' αυτές, καλό είναι να υπάρχουν για ώρα ανάγκης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στη Νέα Σμύρνη βρίσκεται μία εξαιρετική κτηνίατρος.Είναι η Δέσποινα Παναγιωτοπούλου,οδός Μέλιτος 7,τηλ 2109336777 και κιν 6977321149.Εκτός από πολύ καλή γιατρός είναι εξαιρετικός ανθρωπος και τα αγαπάει τα ζώα.:rolleyes:

Αχ βρε Μανουνου, αν ειχες "ποσταρει" νωριτερα το μηνυμα δε θα χα κανει το κοσμο ανω- κατω με τη κουταβιτσα !!!

Τωρα ξερω :up::up::up:

Παλλήνη Γερακας Παιανια

Μήπως κάποιος γνωρίζει έναν καλό κτηνίατρο στην Παλλήνη-Γέρακα, ως και Παιανία;
Την τελευταία φορά είχαμε παει στον ΑΙλουρο και πραγματικά ήταν αψογος σαν γιατρος και σαν ανθρωπος αλλα ειναι ΠΟΛΥ μακρια, ειδικα για τον Ρου που τρελαινεται στο αυτοκινητο.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ξερω νεα μακρη αν σε ενδιαφερει.

Στο Γέρακα υπάρχει η Ελεονώρα Βαβάτση. Δεν ξέρω την ακριβή διεύθυνση, αλλά το τηλέφωνό της είναι 210 8104875.:)

α, αυτην την ειχα βαλει εγω,οταν πηγα ενα αδεσποτο χτυπημενο γατακι εκει που βρηκαμε εκεινη την ωρα στο δρομο.καλη ητανε και ηρθε και 7 η ωρα στο ιατρειο το πρωι,ειναι κοντα στο μετρο δουκισσης πλακεντιας,αλλα δεν πας με τα ποδια.αλλα λεγεται ελενη.

Ονομα: βαβατση ελενη
Περιοχή: χαλανδρι, γρηγοριου λαμπρακη 51

Τηλεφωνα:210 8104875,6977311327

Ωρες εργασίας:11-14 1800-2100

Ξερω απο μια φιλη μου εναν καλο στα Γλυκα νερα περιοχη ΑΒ.Περικλης λεγεται και το τηλεφωνο του ειναι 2106040189

στειρωσεις για αδεσποτα!

περιοχη Αγιας παρασκευης.

www.klms.gr
Τα Αδέσποτα και η Κλινική μας

- Η Κλινική μας συνεργάζεται από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της με τα φιλοζωικά σωματεία
και ιδιαίτερα με το σύστοιχο της Αγίας Παρασκευής.
- Μέχρι σήμερα έχουν στειρωθεί στο χώρο μας μερικές χιλιάδες αδέσποτοι σκύλοι και γάτες.
- Σε αδέποτα ζώα που προσκομίζονται πέραν των διαδημοτικών προγραμμάτων περίθαλψης αδεσπότων προσφέρουμε:
Δωρεάν απλή κλινική εξέταση.
Δωρεάν ιατρικές οδηγίες και συμβουλές
Χειρουργικές επεμβάσεις με 30% έκπτωση.
Εξετάσεις με 40% έκπτωση.
Νοσηλεία με 10% έκπτωση.
- Η εμπειρία μας με τα αδέσποτα και η αρμονική συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία απετέλεσαν την έμπνευση για
τη δημιουργία και εφαρμογή του τρέχοντος συστήματος αντιμετώπισης αδεσπότων ολων των δήμων της Αττικής
.

Συντομα κουμπαρας γουρουνακι και εκει!

Περικλης Κατσαρος
Λεονταριου 33
Γλυκα Νερα
2106040189 6944909579

HAVANA Σε περιμενα.....:/::/::/::(:(

Ντάκουλας Ιωάννης Δ.
Σκουφά 6
Κορυδαλλος-Πλ.Ελευθερίας
210 4977075

Πολύ καλός κτηνίατρος και πολύ ευαίσθητος άνθρωπος.
Πριν λίγους μήνες που είχαμε τα πολλά τα χιόνια, είχε ένα πρόβλημα ο γάτος μου έτσι ξαφνικά, με τα πίσω του πόδια, δε μπορούσε να σταθεί καθόλου :/:.
Πήρα τον Κο Ντάκουλα 00 30 την νύχτα, Κυριακή, τον ξύπνησα, με 1 1/2 μετρο χιόνι ( μένω και στο βουνό), έβαλε τις αλυσίδες του και ήρθε να δει τον Ιβαν μου. Ειλικρινά όταν μου είπε <ντύνομαι και έρχομαι>, λέω από μέσα μου (....έχει ξεχάσει που μένω..:hmm:)και μετά απο 45 λεπτά χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει ένας χιονάνθρωπος :up:.
Εξέταση - επίσκεψη - φάρμακα ( 2 ενέσεις και χάπια )μόνο 40 ευρώ.
Δε θα σας εγκαταλείψει ποτε :).

Δεν ξέρω αν το θέμα αφορά μόνο κτηνιάτρους στην Αττική (να πω την αλήθεια δεν ειχα χρονο να διαβασω το ιστορικό των μηνυμάτων)
Αν ενδιαφέρεται όμως κάποιος για την περιοχή της Πιερίας γενικότερα πολύ καλός κτηνίατρος, ο οποίος κάνει άμεσα κατ'οικον επισκέψεις είναι:

Πουρλιώτης Κώστας
6977205579
Λιτόχωρο

Πολύ εξυπηρετικός, αναλυτικός και οικονομικός..
Αχρειαστος να είναι βέβαια..

Έαν υπάρχει κάποιο μέλος από την περιοχή της Μεσσηνίας (Καλαμάτα ή Μεσσήνη) θα ήθελα τα στοιχεία ενός κτηνιάτρου για ώρα ανάγκης. Θέλω να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τις διακοπές μας.

Έαν υπάρχει κάποιο μέλος από την περιοχή της Μεσσηνίας (Καλαμάτα ή Μεσσήνη) θα ήθελα τα στοιχεία ενός κτηνιάτρου για ώρα ανάγκης. Θέλω να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τις διακοπές μας.

Αρε toulis.... ολα τα σκέφτεσαι....:/::/:

Και εναν σε ΑΡΓΟΣ ή ΑΣΤΡΟΣ αν ξέρει κανείς!! :):)

Από τους καλούς!

Από τουε καλούς κτηνιάτρους είναι ο α) Γινάργυρος Νικόλαος, Αναπαύσεως 80, Κερατσίνι, 2104625036, β) Μπέλλος Σπυρίδων, 2ας Μεραρχίας 19 και Αλκιβιάδου, Πειραιάς, 2104226146 (ο συγκεκριμένος ερχεται και στο σπίτι, καθώς και η Δακορώνια Φλώρα, 2104512617. Η συγκεκριμένη δεν πάει στα σπίτια αλλά είναι πολύ καλός άνθρωπος και αγαπάει υπερβολικά τα ζώα. Επιφυλλάσομαι να δώσω διεύθυνση επειδή δεν τη θυμάμαι τώρα.

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

Πόλη: Χίος
Όνομα: Ραλλού Καραβασίλη - Ψαρρού
Δ/νση: Κουντουριώτου & Θεοπόμπου 11
Τηλ: 22710 21611
Κιν.: 6974216715
e-mail: rallou.karavasili@gmail.com

Εξαιρετική κτηνίατρος!!!!
Πολύ προσεκτική και επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης.
:up:

Εγώ έχω να σας συστήσω έναν πολύ καλό γιατρό που ενδιαφέρεται πραγματικά για όλα τα ζωάκια και θα σου εξηγήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.Είναι βέβαια στη Γαλαζια Ακτή (Λαγωνήσι).

Όνομα : Διονύσης Ηλιόπουλος
Τηλ. επικοινωνίας : 22910 72277 (μετά τις 17:30 γιατί συνήθως τα πρωινά πηγαίνει σε σπίτια σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να μεταφέρει το ζωάκι του)

Η κτηνίατρος της Λουλου είναι πάρα πολύ καλή και βρίσκετε στη Θεσσαλονίκη

Γιαννα Πολυχρονάκου

Τ. Οικονομίδη 70
Καλαμαριά

Τηλέφωνο: 2310-419414
Κινητό:6945348286

Ευγενία Σκουντζου 210 6517758 περιοχη Χολαργος

Back