aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
απογοητευομαι.....
μπαινω καθε μερα και κανενας δεν εχει να μου προτειενει καποιον;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Με το τραμ απο σύνταγμα ειναι εύκολο, εναλλακτικά με μετρο και τραμ. Αν σε ενδιαφέρει πές μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
αμαν βρε παιδια....κανεις δεν ξερει ενα κτηνιατρο κοντα στο κεντρο...
απογοητευομαι.....
μπαινω καθε μερα και κανενας δεν εχει να μου προτειενει καποιον;
Το κτηνιατρικό κέντρο γάτας στην Κυψέλη σε βολεύει? Το προτείνουν πολλά μέλη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Αστρης
Νεοφερμένο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Δημητριος Γιαννοπουλος
Σολωμου 31
Ν.Σεπολια (Μπουρναζι)
Τηλ 210 5749954
10.00 - 1.00 πμ
5.30 - 9.00 μμ
Συγνωμη για την καθυστερηση. Λοιπον αυτος ειναι ο γιατρος που ειχα προαναφερει. Αγαπαει τα ζωα, εχει γνωσεις που δεν περιοριζονται στο εμβολιο και στο αστο λιγο και θα της περασει .... γιατι μου ετυχε και αυτο αλλα ας μην ταραχτω τωραΚαι γενικοτερα ειναι πολυ καλος ανθρωπος γλυκιτατος και πολυ ηρεμος . Ελπιζω να σε βοηθησα.
![]()
σε ευχαριστω παρα πολυ που προτεινες εναν τοσο υπεροχο ΑΝΘΡΩΠΟ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!!!!!!!! σε εκεινον ξεκινησα να πηγαινω τα κοριτσια μου.στις 15/12 τελεινουμε τα εμβόλια της μικρης.και δεν μας προτεινει περιττα σκευασματα να αγορασουμε.μονο τα απαραιτητα.πραγματικα πολυ καλος.χαρη σε σενα δεν πεσαμε σε κανεναν βλακα.να εισαι καλα!!
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΑΠΘ
ΚΑΡΑΚΑΣΗ 6
τηλ. 2310-329659
απίστευτα καλός και με τεράστια εμπειρία. Συνεργάζεται με τον ΑΡΓΟ. Στειρώνει αδέσποτα σχεδόν τσάμπα.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr αν μπορείς σε παρακαλώ γραψε τηλ και δ/νση της κτηνιατρου που ειναι Δυτικα, να την εχουμε στα υπόψη μας.

Ευχαριστώ
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αλίκη και Τζίνα Δέγλερη
Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας
Ανάφης 17 Κυψέλη
210 864 8140
Μου άλλαξαν την γνώμη για το τί ΕΙΝΑΙ ενα Κτηνιατρείο...

και τί ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στον Γέρακα.
Πολύ καλή και το έχω ακούσει από πολλούς!
Εχει σώσει πολλά ζωάκια!
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
cosette
Δραστήριο μέλος
Αλεξανδρείας 1 & Ιωαννίνων
Πλατεία Κολωνού, Αθήνα
τηλ: 210-5125045
Δέχεται:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-1.00 & 5.30-8.30
Σάββατο πρωί, μόνο κατόπιν ραντεβού
Είναι η κτηνίατρος που "μας" έχει αναλάβει από την αρχή
...Εμβόλια, αποπαρασίτωση, ψώρρα στα αυτάκια και στείρωση. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη γιατί εκτός από πολύ καλή κτηνίατρος είναι πάντα πρόθυμη να απαντήσει σε όλες τις απορίες που έχουμε, είναι πολύ φιλική με τα ζώα και έχει πολύ καλές τιμές.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
θΑ σας πω τις δικες μου εντυπωσεις και εσεις θα κρινετε..
ειναι αρκετα συζητισιμος και προθυμος να σου εξηγησει οσες φορες χρειαστει το καθε τι που σε πασχολει η δεν κατανοεις για την υγεια του ζωου σου..του πηγαινω και τις γάτες και τα σκυλακια μου ,και ειμαι ικανοποιημενη , απο στειρωσεις ,εγκυμωσυνες, χειρουργεια, καθαρισμους δοντιων ,φτερνισματα και χαζουιωσεις , εμβολια , δοξα το θεο ζωη να εχουν τα τετραποδα εχουμε κανει αρκετα απο αυτα, η αληθεια ειναι οτι εχω γυρισει αρκετους , αλλοι ηταν ακριβοι, αλλα απλα πουλαγαν ενα designato ιατρειο και απο γνωσεις τιποτα , αλλοι παλι μας τρελαιναν στις εξετασεις και πηγαιναν δια την εις ατοπον απαγωγη ,και αλλοι βλεπαν το γατι σα 5οευρω ...(μια κλινικη στο πολυδροσο ). επειδη εχω αρκετα ζωα δεν μου εχει κρατησει ποτε επισκεψη , μας εχει εφοδιασει συχνα με τροφες για καποια στομαχικα προβληματα και διαρροιες που ειχε η ΑβανΑ και δε δεχοταν να παρει χρηματα για τις κονσερβες που μας προμυθευε μεχρι να τελειωσει η αγωγη, που αργοτερα ειδα στο ιντερνετ οτι ηταν πανακριβες, .τελος παντων μια δοκιμη ισωσ σας πεισει και αυτο που εγω θεωρω ενταξει και ειλικρινες μπορει για καποιον αλλον να ειναι απαραδεκτο...απλα ειπα οτι μπορει να σας ενδιαφερει.ευχαριστω.
maitinia
Νεοφερμένο μέλος
Μαγδα Βουδουρη 210-9222967 Μαρκου Μποτσαρη 6 Κουκακι.Λατρευει τις γατες και ολα τα κατοικιδια,η ιδια στην κατοχη της εχει πεντε γατες.Επισης η ιδια προμηθευει Royal Cannin ξηρα τροφη και κονσερβες.

DxL
Νεοφερμένο μέλος
ΟΝΟΜΑ: ΣΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 19
ΤΗΛ: 2106218055, 6932423648
Εμείς αν και μένουμε στα Πατήσια, αυτόν μας σύστησαν άτομα που ασχολούνται πολύ, και σε αυτόν πηγαίνουμε... Έχει πολύ κόσμο που τον εμπιστεύεται, και έχει κάνει αναλύσεις αίματος και διάφορες άλλες εξετάσεις στη Sushi μας, που δείχνουν οτι είναι αξιόπιστος. Επίσης την έχει κρατήσει για μερικές ημέρες 1-2 φορές, όταν έκανε συνέχεια εμμετούς, και μας έχει δώσει θεραπεία.
Φυσικά, αν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση, για κάποιο ιατρείο πιο κοντά στα Πατήσια, που να είναι δοκιμασμένο, θα μου ήταν χρήσιμο, ειδικά τώρα που το γατάκι μου έχει FIV εδώ και 2 χρόνια και ίσως μου χρειαστεί....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Έχω την αίσθηση οτι είναι οι πιο σίγουροι απο αυτους έχω δει/ακούσει στην περιοχή. (210 8648140, 10-1 και 5-8 καθημερινές και σάββατο 10-1).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Γεώργιος Ν. Κικης
Μάχης Αναλάτου 71 & Σαρκουδίνου 97, Ν. Κοσμος (2109020924, 2109315249, 6932706246)
Δεν τον έχω δοκιμάσω εγώ προσωπικά σε δύσκολα περιστατικά (μακριά απο εμας...) αλλά μέχρι τώρα με έχει βοηθήσει σε ό,τι χρειάστηκε. Είναι και ανοιχτος σαββατοκύριακο αλλά κάνει και επισκέψεις κατοίκον.
Μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση και σαν άνθρωπος, φαίνεται πραγματικά να νοιάζεται για τα ζωάκια, αλλά έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια απο άλλους πελάτες.
Serpentine
Νεοφερμένο μέλος
Τα στοιχεία του ειναι:
ΟΝΟΜΑ: Ιωάννης Δ.Ντάκουλας
ΠΕΡΙΟΧΗ: Κορυδαλλός
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Δ. Διαμαντίδη 09
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2104967762, 2104977075, 6944240433
ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ: 9.30-13.00 κ 17.00-20.00
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μπιμπίκο
- Σμαραγδα21
- kaith18927
- λένα117
- ΟΥΡΑΝΙΑ
- Nikos90
- uncle_nontas
- Elli M.
- Claire Rentfield
- 3lbereth
- nasstazia
- EvilSnowman
- Yol85
- vampce
- Nana13
- Jennaouska
- crazy cat
- stbakoy
- Mary 16
- scaryspider
- Giannis-Stella
- Odysseus
- Duchess1
- Lia_cha
- rouli726
- αθηνα~~
- Bindi
- MissKit
- crazydiamond
- KIkagr
- pepper
- faceninaki
- Γαταλί
- Tsakoulinaki
- paulina85
- Sovjohn
- Καλι
- Roulita16248
- animalover
- Fideloudi
- Lord Kratos
- elli 84
- Pops
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Και γενικοτερα ειναι πολυ καλος ανθρωπος γλυκιτατος και πολυ ηρεμος . Ελπιζω να σε βοηθησα.