galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όνομα: Επαμεινώνδας Μελάς
Περιοχή: Ζαΐμη και Σμολένσκυ 2,Νέο Φάληρο
Τηλεφωνά: 210-4818688
Ώρες εργασίας: 11:00-13:00 και 17:30-20:30 καθημερινά και Σάββατο με ραντεβού
Είναι πολύ καλός γιατρός,με σεβασμό και αγάπη για τα ζώα.
Καταλαβαίνεις ότι είναι κτηνίατρος πρώτα επειδή αγαπάει τα ζώα!
Ειναι υπομονετικός και φιλικός με τους ανήσυχους "γονιούς".
Το ιατρείο του είναι πολύ καθαρό και εύκολα προσβάσιμο.
Επίσης διαθέτει τα εξής τμήματα:Χειρουργικό,Ορθοπεδικό,Παθολογικό,Ακτινολογικό.
Για πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να με ρωτήσετε (τιμές,τρόπος πρόσβασης κτλ) γιατί τον εμπιστεύομαι χρόνια για τις γάτες μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Ονομα:Σταματιου Ιωαννης
περιοχη:Μαρμαρα 47 - Καλαμαρια
Παιδια εχω να πω τα καλυτερα περα του οτι ο ανθρωπος εχει πολυ καλες τιμες κανει πληρη εξεταση στη γατα και με ενημερωσε για τα 2 τελευταια εμβολια οτι ειναι πολυ βαρια για τη γατα και οτι αν δεν βγαινει εξω δεν χρειαζεται να γινουν που ο προηγουμενος(για τη Lita) ουτε καν το ανεφερε!Νομιζω οτι φροντιζει και αδεσποτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loucretia
Νεοφερμένο μέλος
Επειδη ειμαι και εγω κτηνιατρος, (αλλα δεν ασχολουμαι με ιατρικη μικρων ζωων), να σας προτεινω δυο καλες συναδελφους μου που δεν ειδα στην λιστα των κτηνιατρων.
Στην Κηφισια, η Ρανια Μιχαηλ, στην Εμμανουηλ Μπενακη 6,τηλ 2108088877
και στον Αλιμο η Τινα Αναγνωστοπουλου, Ιωνιας 113, τηλ 2109949810.
Πολυ καλες συναδελφοι, πολυ διαβασμενες, με πολυ καλα εξοπλισμενα ιατρεια και γατομαμαδες.
Επισης ξερω τους περισσοτερους συναδελφους που ηδη αναφερονται εδω, και εχω να πω οτι ειναι ολοι εξαιρετοι.

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
vasso h
Νεοφερμένο μέλος
΄Ενας πολύ καλός γιατρός με γάτες είναι ο Παναγιώτης ο Τσαντήλας τηλ.327.273 στην αρχή της Πλαστήρα απέναντι από το γήπεδο του Αρη.Η Πλαστήρα είναι ο δρόμος με το φανάρι που ανεβαίνει προς Πυλαία και Πανόραμα.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
azil
Νεοφερμένο μέλος
Βοηθηστε να εχουμε κτηνιατρους για ωρα αναγκης. Αντιγραψτε την παρακατω φορμα και συμπληρωστε την σε νεο μηνυμα, θα σας ευχαριστησει πολυ κοσμος θα δειτε
Πολη:Κατερίνη
Ονομα:Ασημίνα Λιμπανοβνού
Περιοχή:Αγ.Παρασκευής 3-Τ.Τερζοπούλου, Κατερίνη
Τηλεφωνα:Τηλ.Κλιν.23510.78550,κιν. 6972 861511
Ωρες εργασίας:Ωράριο καταστημάτων
Σχόλιο:Οι καλύτεροι στην Κατερίνη, σύμφωνα με πολλούς κ εμένα φυσικά.Καλέστε πρώτα στο ιατρείο γτ τις πιο πολλές φορές είναι εκεί ασχέτως του ωραρίου
shadowdancer
Δραστήριο μέλος

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολη:Αθήνα
Ονομα:Ντίνα Μπελτέκου (κτηνίατρος-ομοιοπαθητικός)
Περιοχή: Μεσογείων 419, Εμπορικό Κέντρο "Αίθριο", Αγία Παρασκευή
Τηλεφωνα:210-6015181, 6944473367
Ωρες εργασίας:(Δεν είμαι σίγουρη γιατί πάντα παίρνω τηλ πριν πάω)
Σχόλιο: Είναι πολύ καλή γιατρός και με έχει βοηθήσει πολλές φορές με αδέσποτα. Συνεργάζεται με τον άντρα της που είναι χειρούργος κτηνίατρος.
Πόσα λεφτά παίρνει για επίσκεψη αυτή η γιατρός; Θέλω να κάνω μια αποπαρασίτωση της γατούλας μου.
Ξέρει κανείς πόσα χρήματα κοστίζει η αποπαρασίτωση; Είναι ξέχωρα από την επίσκεψη;
aretha
Περιβόητο μέλος
Irene_marga, τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ. Σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.Ποσα λεφτά παίρνει για επίσκεψη αυτή η γιατρός??? Θέλω να κάνω μια αποπαρασίτωση τις γατούλας μου.
Ξέρει κανεις ποσα χρήματα κοστίζει η αποπαρασίτωση??? Είναι ξέχωρα από την επίσκεψη?
Όσο γι' αυτό που ρωτάς, συνήθως οι κτηνίατροι χρεώνουν την επίσκεψη συν το κόστος του σκευάσματος που θα χρησιμοποιηθεί για την αποπαρασίτωση.
Αφού δει τη γατούλα σου κτηνίατρος και σου δώσει τις κατάλληλες οδηγίες, μπορείς μετά να κάνεις μόνη σου την αποπαρασίτωση στο σπίτι, σύμφωνα με όσα θα σου πει.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ

ΜΑΡΙΖΑ
Νεοφερμένο μέλος
Αττικό νοσοκομείο Ζώων
20ο χλμ Λ.Αθηνών-Λαυρίου 19002 Παιανία Αττικής
τηλ 210 66 40 552 -553 555
εξαιρετικοί γιατροί ¨Χαραλαμπίδης Χαράλαμπος & Ματραλής Δημήτριος
moukelis
Επιφανές μέλος
Πόλη:ΒόλοςΚαλησπερα!Κανενα καλο γιατρο απο Βολο γνωριζει κανεις?![]()
Ονομα:Μαγιοπούλου Κέρυ,Τακόπουλος Μιχάλης
Περιοχή: Κασσαβέτη 54Α(με Δημάρχου Γεωργιάδου)
Τηλεφωνα: 2421050600,κιν.6932916860-6977431689
Ωρες εργασίας:Κάθε μέρα ώρες καταστημάτων,πρωι-απογευμα
Σχόλιο: Είναι η γιατρός μας στο Βόλο,πολύ υπεύθυνη,φιλική,κι ενημερωμένη.Αναλαμβάνει και καλλωπισμό,επεμβάσεις κτλ.Είναι ανοιχτά όλες τις μέρες,συνήθως η Κέρυ το πρωί και ο κ.Μιχάλης το απόγευμα.Βοηθά τα αδεσποτάκια και μάλιστα έχει μια αδεσποτούλα,τη Μπουμπού,μέσα στο κτηνιατρείο.

shadowdancer
Δραστήριο μέλος

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αττικό νοσοκομείο Ζώων
20ο χλμ Λ.Αθηνών-Λαυρίου 19002 Παιανία Αττικής
τηλ 210 66 40 552 -553 555
εξαιρετικοί γιατροί ¨Χαραλαμπίδης Χαράλαμπος & Ματραλής Δημήτριος
Μαρίζα, πηγαίνεις εκεί μόνιμα ή το έχεις χρησιμοποιήσει μόνο για τα έκτακτα? Έχω ακούσει και εγώ πολύ καλά λόγια για το Αττικό Νοσοκομείο. Νομίζω ότι δεν πρέπει να συγχέεται με το Νοσοκομείο Ζώων στο Πικέρμι, σωστά? Μπορείς να μας γράψεις για τις χρεώσεις? Με ενδιαφέρει να έχω μια άποψη πάνω-κάτω.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μαρίζα, πηγαίνεις εκεί μόνιμα ή το έχεις χρησιμοποιήσει μόνο για τα έκτακτα? Έχω ακούσει και εγώ πολύ καλά λόγια για το Αττικό Νοσοκομείο. Νομίζω ότι δεν πρέπει να συγχέεται με το Νοσοκομείο Ζώων στο Πικέρμι, σωστά? Μπορείς να μας γράψεις για τις χρεώσεις? Με ενδιαφέρει να έχω μια άποψη πάνω-κάτω.
Δεν το έχω επισκευθεί... αλλά ξέρω ότι λειτουργεί 24/7 τηλέφωνο. Το χρησιμοποίησα ξημερώματα Κυριακής, απάντησαν αμέσως, και Κτηνίατρος μάλιστα όχι τηλεφωνήτρια.
Ήταν ευγενικός, κατατοπιστικός και χρήσιμος.

(Βέβαια ήμουν και εγώ ευγενική, ήρεμη και κατατοπιστική στα συμπτώματα...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mata_n
Νεοφερμένο μέλος
Ο δικός μου που πηγαίνω τις γατούλες χρ΄΄ονια και βοηθά και με αδέσποτα είναι:
Περσιάνης Κυριάκος, Δελφών 14 περιοχή Καρακόνερο
τηλ.2241035055
Ρόδος
Δουλεύει Δευτ.Τρ.Πεμ.Παρ. 10-13:00 και 6-8:30(νομίζω) και Τετ. και Σαβ. 10-13:00
Είχαν χτυπήσει τη Μπουμπού μου πέρυσι και υπήρξε καταπληκτικός! Έγινε περδίκι!
Τον συνιστώ!!
Δίνει προτεραιότητα στα επείγοντα και καλύτερα είναι με ραντεβού.
GORBATSOF
Νεοφερμένο μέλος
Κα Μάγδα Βουδούρη,Νότη Μπότσαρη 3,210-9222967
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί σαν καταχώρηση,αλλα αξίζει το κόπο να την αναφέρω ξανά.Χάρη στη κυρία Μάγδα έχω τον Γκοργκάκο μου μέχρι τώρα.Οταν πριν 3 περίπου χρόνια πήγα τον γατόυλη της φωτογραφίας στο ιατρέιο της οι ελπίδες να ανακάμψει ήταν ελαχιστες,αφου ο προηγούμενος κτηνίατρος είχε φροντίσει με την άγνοια του να χαθεί πολύτιμος χρόνος.Η Μάγδα όμως ασχολήθηκε σχεδόν 2 ώρες με την υπόθεση μου,χωρίς να με χρεώσει τίποτα,πέραν των φαρμάκων και των εξετάσεων που χρειάστηκαν και τονίζω πώς απο εκεί που της παρέδωσα ενα σχεδόν τελειωμένο ζώο,που το πότιζα και το τάιζα με σύριγγα,τώρα το έχω και χοροπηδαει και μου αναστατώνει ευχάριστα τη ζωη.
Συγνώμη αν σας κούρασα αλλα αξίζει τον κόπο.

Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ονομα: Αναστασιάδης Δημήτρης
Περιοχή: Πολίχνη, Αγν. Στρατιώτου 31
Τηλεφωνα: 6974.140.528 & 2310.60.73.70
Ωρες εργασίας: Απογεύματα Δευτέρας-Τετάρτης-Παρασκευής και πρωινά Σαββάτου.
Περιοχή: Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης
Τηλεφωνα: 6974.140.528 & 23940.20.120
Ωρες εργασίας: Απογεύματα Τρίτης-Πέμπτης-Σαββάτου.
Σχόλιο:
Είναι στρατιωτικός κτηνίατρος ιστολόγος. Κάνει αιματολογικές, βιοχημικές, ορολογικές εξετάσεις και βιοψίες.
Του έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη γιατί ξέρει τα όρια του. Συμβουλεύεται τη βιβλιογραφία και όταν κρίνει ότι είναι απαραίτητο ζητάει δεύτερη γνώμη από κάποιον με εξειδίκευση στην περίπτωση (πχ ορθοπεδικά, οφθαλμολογικά κλπ).
Σκυλάκι που το είχε αναλάβει καθηγητής κτηνίατρος θα έμενε τυφλό και ο Δημήτρης του έσωσε και τα δυο μάτια.
Η σκύλα μου (shar pei) γλίτωσε τη βλεφαροπλαστική (συνηθισμένη δυστυχώς επέμβαση για τη φυλή) χάρη στην παρότρυνση του να κάνω υπομονή άλλους δυο μήνες, όταν μια από τις καλύτερες οφθαλμιάτρους επέμενε να την χειρουργήσει.
Πολλές πετυχημένες ιστορίες και σε ορθοπεδικά και σε άλλες κατηγορίες αλλά θα γράφω με τις ώρες.
Οι τιμές του είναι λογικές.
Κοιμάται με το κινητό ανοιχτό στο κομοδίνο και απαιτεί να του τηλ οι πελάτες του ό,τι ώρα κι αν είναι όταν υπάρχει πρόβλημα.
Σε όποιον τον σύστησα με έβγαλε ασπροπρόσωπη.
Η σκύλα μου τον λατρεύει, εγώ τον έχω Θεό μου!
Μείων: χάνεις πολύ χρόνο γιατί πάντα υπάρχει ουρά στο ιατρείο και ο Δημήτρης δεν ξεπετάει κανέναν, αντιθέτως ασχολείται πολύ με το ζώο που εξετάζει σα να μην υπάρχει ψυχή στον προθάλαμο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μπιμπίκο
- Σμαραγδα21
- kaith18927
- λένα117
- ΟΥΡΑΝΙΑ
- Nikos90
- uncle_nontas
- Elli M.
- Claire Rentfield
- 3lbereth
- nasstazia
- EvilSnowman
- Yol85
- vampce
- Nana13
- Jennaouska
- crazy cat
- stbakoy
- Mary 16
- scaryspider
- Giannis-Stella
- Odysseus
- Duchess1
- Lia_cha
- rouli726
- αθηνα~~
- Bindi
- MissKit
- crazydiamond
- KIkagr
- pepper
- faceninaki
- Γαταλί
- Tsakoulinaki
- paulina85
- Sovjohn
- Καλι
- Roulita16248
- animalover
- Fideloudi
- Lord Kratos
- elli 84
- Pops
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool