Πολη: Θεσσαλονίκη
Ονομα: Αναστασιάδης Δημήτρης
Περιοχή: Πολίχνη, Αγν. Στρατιώτου 31
Τηλεφωνα: 6974.140.528 & 2310.60.73.70
Ωρες εργασίας: Απογεύματα Δευτέρας-Τετάρτης-Παρασκευής και πρωινά Σαββάτου.
Περιοχή: Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης
Τηλεφωνα: 6974.140.528 & 23940.20.120
Ωρες εργασίας: Απογεύματα Τρίτης-Πέμπτης-Σαββάτου.
Σχόλιο:
Είναι στρατιωτικός κτηνίατρος ιστολόγος. Κάνει αιματολογικές, βιοχημικές, ορολογικές εξετάσεις και βιοψίες.
Του έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη γιατί ξέρει τα όρια του. Συμβουλεύεται τη βιβλιογραφία και όταν κρίνει ότι είναι απαραίτητο ζητάει δεύτερη γνώμη από κάποιον με εξειδίκευση στην περίπτωση (πχ ορθοπεδικά, οφθαλμολογικά κλπ).
Σκυλάκι που το είχε αναλάβει καθηγητής κτηνίατρος θα έμενε τυφλό και ο Δημήτρης του έσωσε και τα δυο μάτια.
Η σκύλα μου (shar pei) γλίτωσε τη βλεφαροπλαστική (συνηθισμένη δυστυχώς επέμβαση για τη φυλή) χάρη στην παρότρυνση του να κάνω υπομονή άλλους δυο μήνες, όταν μια από τις καλύτερες οφθαλμιάτρους επέμενε να την χειρουργήσει.
Πολλές πετυχημένες ιστορίες και σε ορθοπεδικά και σε άλλες κατηγορίες αλλά θα γράφω με τις ώρες.
Οι τιμές του είναι λογικές.
Κοιμάται με το κινητό ανοιχτό στο κομοδίνο και απαιτεί να του τηλ οι πελάτες του ό,τι ώρα κι αν είναι όταν υπάρχει πρόβλημα.
Σε όποιον τον σύστησα με έβγαλε ασπροπρόσωπη.
Η σκύλα μου τον λατρεύει, εγώ τον έχω Θεό μου!
Μείων: χάνεις πολύ χρόνο γιατί πάντα υπάρχει ουρά στο ιατρείο και ο Δημήτρης δεν ξεπετάει κανέναν, αντιθέτως ασχολείται πολύ με το ζώο που εξετάζει σα να μην υπάρχει ψυχή στον προθάλαμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.