Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Λίγο δύσκολο αυτό. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό ειναι το κτηνιατρικό κέντρο γάτας στην ΚυψέληΓνωρίζει κανείς κάποιον κτηνίατρο που να μπορεί να φιλοξενήσει ένα γατάκι που χρειάζεται καθημερινή θεραπεία για τον αύγουστο που να μην ξεπερνά τα 10ευρω ημερησίως?Περιοχή Αθήνα,Παγκράτι,Βύρωνας,Ηλιούπολη?
. Όμως στείλε μου με πμ το τηλεφωνο σου να σου πω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαμαί
Νεοφερμένο μέλος
Δημήτρης Σκουρογιάννης
τηλ. 210-62.18.055
Λ. Μαραθώνος 19
145 69 Άνοιξη Αττικής

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thejackalsk
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας. Είμαι καινούργια στο mycat. Ψάχνω επειγόντως για κτηνίατρο οδοντίατρο στην Αθήνα. Αν γνωρίζεται κάτι..θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. πολλα φιλια στέλλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ΚαλησπεραΓειά σας. Είμαι καινούργια στο mycat. Ψάχνω επειγόντως για κτηνίατρο οδοντίατρο στην Αθήνα. Αν γνωρίζεται κάτι..θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. πολλα φιλια στέλλα.
Ευγενεια Σκουντζου
τηλ.6932431066
2106517758
Σαρανταπορου ?
Χολαργος
thejackalsk
Νεοφερμένο μέλος
σ ευχαριστώ θερμά για την άμεση απάντηση. Απλά θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνιση..η συγκεκριμένη εξειδικεύεται σε θέματα οδοντιατρικής...γιατί ο στελάκος μου έχει επίμονη στοματίτιδα...???
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Σε ο,τι εχει να κανει με το κεφαλι,δλδ ματια μυτη,στομα ειναι εξειδυκευμενη!!!!! Εχει ειδικοτητα!!! Τι αλλο να σου πωσ ευχαριστώ θερμά για την άμεση απάντηση. Απλά θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνιση..η συγκεκριμένη εξειδικεύεται σε θέματα οδοντιατρικής...γιατί ο στελάκος μου έχει επίμονη στοματίτιδα...???
,Πως λεμε χειρουργος ,παιδιατρος,παθολογος ....ε αυτη ειναι για τα παραπανω που σου ειπα!
Πες της και το ονομα μου αν θες!
elenakont.
Νεοφερμένο μέλος
Πολη: ΑΘΗΝΑ
Ονομα:Β.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
Περιοχή:ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ 19, Π.ΦΑΛΗΡΟ
Τηλεφωνα:2109840485
Ωρες εργασίας:ΔΕΥΤ-ΠΑΡ 10:30-13:30 , 18:30-20:30
Σχόλιο: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
iren_af
Νεοφερμένο μέλος
'Ονομα: Βασίλης Ν. Κουκουζέλης
Περιοχή: Αριστοτέλους 79-81, Π. Βικτωρίας
Τηλέφωνα : 2108253626, 694 44 71 671
Ωρες εργασίας : 10-1 και 5-8 καθημερινά και Σάββατο πρωί
Πραγματικα ειναι απο τους καλυτερους κτηνιατρους της Αττικης! Τον γνωριζω προσωπικα και εχω μεγαλη εμπειρια απο τον τροπο που χειριζεται τις καταστασεις (εκτακτες ή μη) μιας και ηταν ο γιατρος της σκυλιτσας μου για 14 χρονια εκ των οποιων απο τα 7 της παλευαμε με καρκινο! Αψογος στα χειρουργια του (κάναμε 2 μαστεκτομες, αφαιρεση ογκων επιθετικου καρκινου και στειρωση), αψογος στην συμπεριφορα του, προθυμος να λυσει οποιαδηποτε απορια και απο τιμες πολυ προσιτος. Τον συστηνω ανεπιφυλακτα!!!
nikkimhfa
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας,
μήπως γνώριζει κανείς κάποιον κτηνίατρο στην Κόρινθο ή κοντα στην Κόρινθο που να στειρώνει γάτες σε χαμηλές τιμές? Ο κτηνίατρος που πηγαίνω τώρα μου ζήτησε 120 ευρώ για τη μία θυληκιά τα οποία για εμένα είναι πολλά
.Ευχαριστώ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα
τον μόνο γιατρό που ξέρω απο κορινθο..είναι τον γιατρό του σαιτ μας..https://www.mypetz.gr/member.php?u=13549..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikkimhfa
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ!!! έστειλα μειλ για πληροφορίες και περιμένω απάντηση
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Να εισαι καλα..

sas
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ ξέρω τον Γκινη...αλλα επειδη τον εχω ρωτησει ειναι 120 ευρω τα θηλυκα και 90 ευρω τα αρσενικα!!!
DaisyTakis
Νεοφερμένο μέλος
Πολη: Σαρωνιδα
Ονομα: Ναυσικά Καστανά & Γιωργος Χάιντας
Περιοχή: Λεωφ. Σαρωνιδας 80
Τηλεφωνα: 2291300500
Ωρες εργασίας: ---
Σχόλιο: Ειναι δυο νεοι με ορεξη για φροντιδα προς τα ζωακια που πρωτα τους ενδιαφερει η υγεια και μετα το κερδος.
garyfallia
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα σε όλους!Ηθελα να μάθω,αν γνωρίζει κάποιος,έναν καλό κτηνίατρο στην περιοχή της Καλλιθέας...αποφάσισα να στειρώσω τις δύο γάτες μου και ήδη έχω ρωτήσει 2 κτηνιάτρους στην περιοχή οι οποίοι και δεν μου φάνηκαν πολύ συμπαθητικοί και μου ζήτησαν 300 ευρώ και για τις δύο...πολλά δεν είναι?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημερα.
Δεν γραφεις το φυλο των γατιων..τα θηλυκα ειναι πιο ακριβη η στειρωση..παντως και για τα 2 γατια..300..ναι..ειναι πολλα.απο κτηνιατρους για δες καταρχην εδω και δες και εδω ,βεβαια..για κανεναν δεν βαζω το χερι μου στη φωτια,γιατι δεν γνωριζω κανεναν απολυτως,απλα σου παραθετω τις λιστες.
speri
Διάσημο μέλος
Ναι και εγω πιστευω οτι ειναι πολλα. Εμας για τη μικρη μας ζητησε 80 ευρω φαντασου.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Κάνε έρευνα αγοράς, ζήτα απορροφήσιμα ράμματα και ενέσιμη αντιβοίωση (3ημερη ή 10ημερη( δεν την κάνουν όλοι) και ρώτα και τιμές.

julia
Διακεκριμένο μέλος
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ - ΑΡΙΑ, ΝΑΥΠΛΙΟ
27520 47093 κιν. 6978317460
email gogopsoni@yahoo.gr
Νέα Κτηνίατρος στην περιοχή και νέα και στην ηλικία, με ανοιχτό μυαλό, πρόθυμη, φιλική και γενικά εμένα μου έκανε το κλικ.
( Την βρήκα τυχαία, ήταν δίπλα στο συνεργείο που είχα παει το αμάξι για σέρβις...
)Μιλήσαμε για ώρα... στις "ερωτήσεις" μου, μου απάντησε αυτά που ήθελα να ακούσω.
Για τα αδέσποτα, τα προβλήματα, την στείρωση και την μέθοδο που χρησιμοποιεί. Της έφερα 2 αδεσποτούλες άγριες για στείρωση (7 μηνών) έχει και τον εξοπλισμό για να ναρκώσει άγριες γάτες, και την γνώση. Επίσης κάνει πολύ μικρή τομή 2εκ στην κοιλιά και όχι στο πλάι μιας και στο πλάι πονάει ΠΟΛΥ περισσότερο όπως μου ανέφερε και αυτή....
Τις έκανε το μεσημέρι την ώρα που ήταν κλειστά και τις παρέλαβα στις 6, με το άνοιγμα. Θα μπορούσε πιθανότατα να τις παραλάβω και την άλλη μέρα, απλά για μένα αυτό σημαίνει άλλα 160χιλιόμετρα.

Έχει κλουβάκια και πιθανά και εντατική, μιας και απο ότι κατάλαβα το σπίτι - ιατρείο είναι δίπλα, μιας και τις παρακολουθούσε μέχρι να ανοίξει και να τις παραλάβω (για το θέμα εντατική θα πρέπει να εξακριβωθεί για 100%σιγουριά)
Και φυσικά και στο θέμα τιμών είναι πάρα πολύ λογική και είμαι επίσης πάρα πολύ ευχαριστημένη!.

anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ονομα: Δημήτριος Σκουρογιάννης
Περιοχή: Άνοιξη, Λ. Μαραθώνος 19
Τηλεφωνα: 2106218055, 6932423648
Ωρες εργασίας: Καθημερινές: 11.00-13.00 και 18.00-20.00, Σαββατοκύριακα: 11.30-14.00
Σχόλιο: μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο παραπονο, ειμαι αρκετα ικανοποιημενη και γενικως οι γιατροι εκει ειναι πολυ φιλικοι και ενδιαφερονται για να λυθει το οποιοδηποτε προβλημα υγειας.. εγω τον συστηνω, αλλααα αν καποιος-α, εχει μια αρνητικη εμπειρια θα παρακαλουσα να με ενημερωσει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μπιμπίκο
- Σμαραγδα21
- kaith18927
- λένα117
- ΟΥΡΑΝΙΑ
- Nikos90
- uncle_nontas
- Elli M.
- Claire Rentfield
- 3lbereth
- nasstazia
- EvilSnowman
- Yol85
- vampce
- Nana13
- Jennaouska
- crazy cat
- stbakoy
- Mary 16
- scaryspider
- Giannis-Stella
- Odysseus
- Duchess1
- Lia_cha
- rouli726
- αθηνα~~
- Bindi
- MissKit
- crazydiamond
- KIkagr
- pepper
- faceninaki
- Γαταλί
- Tsakoulinaki
- paulina85
- Sovjohn
- Καλι
- Roulita16248
- animalover
- Fideloudi
- Lord Kratos
- elli 84
- Pops
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool