ΨΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ - ΑΡΙΑ, ΝΑΥΠΛΙΟ
27520 47093 κιν. 6978317460
email
gogopsoni@yahoo.gr
Νέα Κτηνίατρος στην περιοχή και νέα και στην ηλικία, με ανοιχτό μυαλό, πρόθυμη, φιλική και γενικά εμένα μου έκανε το κλικ.
( Την βρήκα τυχαία, ήταν δίπλα στο συνεργείο που είχα παει το αμάξι για σέρβις...

)
Μιλήσαμε για ώρα... στις "ερωτήσεις" μου, μου απάντησε αυτά που ήθελα να ακούσω.

Για τα αδέσποτα, τα προβλήματα, την στείρωση και την μέθοδο που χρησιμοποιεί.
Της έφερα 2 αδεσποτούλες άγριες για στείρωση (7 μηνών) έχει και τον εξοπλισμό για να ναρκώσει άγριες γάτες, και την γνώση. Επίσης κάνει πολύ μικρή τομή 2εκ στην κοιλιά και όχι στο πλάι μιας και στο πλάι πονάει ΠΟΛΥ περισσότερο όπως μου ανέφερε και αυτή....
Τις έκανε το μεσημέρι την ώρα που ήταν κλειστά και τις παρέλαβα στις 6, με το άνοιγμα. Θα μπορούσε πιθανότατα να τις παραλάβω και την άλλη μέρα, απλά για μένα αυτό σημαίνει άλλα 160χιλιόμετρα.

Έχει κλουβάκια και πιθανά και εντατική, μιας και απο ότι κατάλαβα το σπίτι - ιατρείο είναι δίπλα, μιας και τις παρακολουθούσε μέχρι να ανοίξει και να τις παραλάβω (για το θέμα εντατική θα πρέπει να εξακριβωθεί για 100%σιγουριά)
Και φυσικά και στο θέμα τιμών είναι πάρα πολύ λογική και είμαι επίσης πάρα πολύ ευχαριστημένη!.