Γράψτε έναν κτηνίατρο εδώ

Ζητήται Κτηνίατρος

Καλημέρα! Είμαι φοιτήτρια στο Ηράκλειο Κρήτης και θέλω να βρω έναν καλό κτηνίατρο για την 2 μηνών γατούλα μου την Άρυα, γιατί αρχίζω να μην εμπιστεύομαι και τόσο πολύ το κτηνιατρείο που την πήγαινα. Επίσης μήπως μπορείτε να μου πείτε και μια μέση τιμή για τα εμβόλια και τις επισκέψεις; Ευχαριστώ πολύ! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόλη: Αθήνα

Όνομα: Αναστάσιος Μπουντάς
Περιοχή: Πετρούπολη
Διεύθυνση: Ανατ. Ρωμυλίας 84
Τηλ: 210-5055037 και Επείγοντα:6932367389
Ώρες λειτουργίας : Δευτέρα- Παρασκευή 9:30-12:30 και 17:00-20:30
Σχόλια: Πολύ καλός γιατρός που αγαπάει πραγματικά τα ζώα. Επίσης, πολύ καλά εξοπλισμένο κτηνιατρείο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"SOS" Σπασμένο ποδαράκι - επέμβαση!!!

Καλησπέρα σας. Δυστυχώς ο "άτακτος" γάτος μας έπεσε από το μπαλκόνι (3ος όροφος) και έσπασε το δεξί του ποδαράκι. Πάλι καλά τον βρήκαμε και πήγαμε αμέσως στον κτηνίατρο.
Του έκανε ακτινογραφίες και αιματολογικές εξετάσεις και πληρώσαμε 170 ευρώ! Θεωρώ οτι μας "έσφαξε", αλλά το χειρότερο είναι ότι για να κάνει την επέμβαση στο γάτο μας ζήτησε 600 ευρώ!!!
Είναι πάρα πολλά τα χρήματα θεωρώ και δεν ξέρουμε τι να κανουμε. Εχετε στα υπόψη κάποιον κτηνίατρο αξιόπιστο και σχετικά οικονομικό ώστε να τον αναλάβει;

Μου φαίνεται υπερβολικό το ποσό...
Εμείς το 2012 για επέμβαση σε γατουλη 6 μηνών που είχε χτυπηθεί απο αυτοκίνητο (παράλυση ουρας, κάταγμα ισχύου και αφαίρεση τμήματος οστού) συν την στείρωση ειχαμε πληρώσει 200€.

Απάντηση: "SOS" Σπασμένο ποδαράκι - επέμβαση!!!

Πράγματι ακούγεται πολύ μεγάλο το ποσό...σίγουρα θα βρεις και πιο οικονομικό γιατρό..Πες σε ποια περιοχή βρίσκεσαι για να σε βοηθήσουν μέλη που γνωρίζουν! Πάντως χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να σε τρομάξω,το σπάσιμο του ποδιού στα γατιά είναι πολύ σοβαρό θέμα και σε ορισμένες περιπτώσεις κινδυνεύει δυστυχώς και το ποδαράκι αν δε πάει κτ καλά...Στο λέω έχοντας ανάλογη εμπειρία μ΄ έναν τριποδο γατούλη, ο οποίος ναι μεν είναι πλέον μιά χαρά, αλλά επειδή περάσαμε διάφορα προτείνω να κάνετε την επέμβαση το συντομότερο για να σωθεί το πόδι του.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Απάντηση: "SOS" Σπασμένο ποδαράκι - επέμβαση!!!

Κουκάκι μένουμε, αλλά βολεύει και Καλλιθέα. Αν ξέρετε καποιον πείτε μου άμεσα. Τη Δευτέρα το πρωι θα τον πάμε. Απλά τα 600 ευρω που ζητανε ειναι υπερβολικα σε σημειο που εχουμε φρικάρει...

Αν μπορεί να βοηθήσει, δες και έναν κατάλογο με κτηνιατρεία εδώ ,περιλαμβάνει και Κουκάκι στα "Νότια προάστια" (αν δεν είναι η ίδια που σου ζήτησε αυτό το ανεπίτρεπτο ποσό:/:)
Όλα καλά να πάνε εύχομαι και καλή ανάρρωση στο γατούλη:flowers:

Κουκάκι μένουμε, αλλά βολεύει και Καλλιθέα. Αν ξέρετε καποιον πείτε μου άμεσα. Τη Δευτέρα το πρωι θα τον πάμε. Απλά τα 600 ευρω που ζητανε ειναι υπερβολικα σε σημειο που εχουμε φρικάρει...

καλημέρα. επειδή έχω πέσει θύμα εκμετάλλευσης (εν γνωση μου αλλά .... ας όταν εχεις στα χέρια σου αδέσποτο χτυπημένο απο αμάξι πας όπου ειναι πιο κοντά) δύο φορές, έχεις την κάποια άνεση χρόνου να ρωτήσεις και εναν και δύο ακόμα γιατρους. Μήν βιαστείς να πάς εκεί. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το χειρουργείο.Περαστικά σας

Όνομα: Σακελλαρίου Βασίλειος
Περιοχή: Π. Φάλληρο
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου & Αχιλλέως
Τηλ: 2114009342 και Επείγοντα:6907361707
Ώρες λειτουργίας : Δευτέρα- Παρασκευή- Σάββατο (Δεν θυμάμαι ακριβώς τις ώρες)
Σχόλια: Πολύ καλός γιατρός, άψογος και με τα γατάκια μου και με το σκύλο μου σε σοβάρα περιστατικά και πολύ καλά εξοπλισμένο κτηνιατρείο.

Όνομα: Σακελλαρίου Βασίλειος
Περιοχή: Π. Φάλληρο
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου & Αχιλλέως
Τηλ: 2114009342 και Επείγοντα:6907361707
Ώρες λειτουργίας : Δευτέρα- Παρασκευή- Σάββατο (Δεν θυμάμαι ακριβώς τις ώρες)
Σχόλια: Πολύ καλός γιατρός, άψογος και με τα γατάκια μου και με το σκύλο μου σε σοβάρα περιστατικά και πολύ καλά εξοπλισμένο κτηνιατρείο.

Στο Internet τον βρίσκω σε άλλη διεύθυνση πάλι στο Π.Φάληρο.. Έχει μετακομίσει? :worry:
Ξέρεις απο τιμές για αδέσποτα?

Ισχύει και η παλιά διεύθυνση, αυτή που έγραψα είναι η διεύθυνση του καινούργιου ιατρείου.

Την πρώτη φορά που πήγα στο ιατρείο του, πήγα για ένα αδέσποτο γατάκι που είχε μετακινηθεί ένας σπόνδυλος στον αυχένα και είχε αρχίσει να παραλύει, ήταν ο τρίτος γιατρός που πήγα το συγκεκριμένο γατί και ήταν ο μόνος που ασχολήθηκε σοβαρά και βρήκε πιο είναι το πρόβλημα, θεωρώ ότι για όλα όσα έκανε (ακτίνες, υπέρηχος κλπ.) τα 40 ευρό που μου πήρε είναι λίγα, δεν ξέρω να σου πω όμως αν κάνει ιδικές τιμές για αδέσποτα γιατί από εκεί και πέρα πηγαίνω για τα δικά μου ζωάκια, μπορώ να σου πω όμως με σιγουριά ότι όποιο ζώο και να του πας θα κάνει το καλύτερο και ότι όσες φορές χρειάστηκε να δώσω κάποιο μεγάλο ποσό για χειρουργείο ήταν πάντα πρόθυμος να με διευκολύνει μιας και ήξερε ότι είμαι άνεργη και δυσκολεύομαι.

Καλός κτηνίατρος για αδέσποτο γατάκι;

Καλησπέρα σε όλους! :)
Είμαι κάτοικος Κυψέλης (Αθήνα) και πριν λίγες μέρες βρήκα ένα γατάκι κουρνιασμένο στη ρόδα του αυτοκινήτου του πατέρα μου. Κάποιος παράτησε αυτό και τα αδέρφια του στο δρόμο. Εγώ κράτησα αυτό που βρήκα και τώρα θέλω να μπω στη διαδικασία να το πάω στο γιατρό για να το εξετάσει και να μας δώσει το χαπάκι που σκοτώνει αυτό το σκουλήκι που λένε ότι πολλά ζώα έχουν. Γνωρίζει κάποιος έναν καλό κτηνίατρο με καλές τιμές, διότι εκτός των άλλων είμαι και άνεργη;

Να πω επίσης ότι το γατάκι (Σιλβί το ονομάσαμε) είναι μάλλον 50 ημερών, πολύ μικρο. :)

Σας ευχαριστώ όλους που αφιερώσατε λίγο χρόνο για το μήνυμα αυτό.

Απάντηση: Καλός κτηνίατρος για αδέσποτο γατάκι;

Κατ'αρχήν να σε καλοσωρίσω στην παρέα μας κι ένα μεγάλο μπράβο που έσωσες το μωράκι από τους δρόμους:)
Ναι, θα χρειαστεί κατ'αρχήν να επισκεφτείτε κάποιον κτηνίατρο να δει τη γενική κατάσταση της υγείας της, να της κάνει αποπαρασίτωση και να της βγάλει δικό της βιβλιάριο υγείας όπου θα ενημερώνει με τα μελλοντικά εμβόλια που θα κάνει.
Για το πόσο καλές τιμές δεν γνωρίζω τι περιθώρια υπάρχουν, αλλά πιστεύω θα σε βοηθήσει μια λίστα κτηνιάτρων κατά περιοχές
που σου παραθέτω εδώ
Να σου ζήσει η Συλβίτσα, καλορίζικη!:flowers: Θα χαρούμε αν θέλεις να μας τη γνωρίσεις και "επίσημα"
στον ειδικό χώρο -"Οι γάτες μου"- που είναι αφιερωμένος στο να γράφουμε ξεχωριστά για κάθε αγαπημένο γατο-ζουζουνάκι μας :)

Τελευταία επεξεργασία:
Κτηνίατροι που να εξετάσουν δωρεάν

Καλημέρα φίλοι μου,

πρίν απο ένα χρόνο περίπου σώσαμε ένα γατούλι 20 μερών απο τον δρόμο ο οποιός είχε χάσει και το ένα ματάκι του... Σήμερα έχει γίνει γάταρος προχτές άρχισε στα καλά καθούμενα να φωνάζει με ένδειξη πόνου και κατευθείαν να γλείφει το πουλάκι του, σήμερα μου έκανε και 3-4 φορές εμετό..... Τα οικονομικά μου είναι πολύ δύσκολα και δέν μπορώ να τον πάω σε κάποιον κτηνίατρο... Δέν μπορώ όμως να τον βλέπω να υποφέρει και αναρωτιόμουν υπάρχουν κτηνίατροι που μπορούν να κάνουν μία εξέταση χωρίς λεφτά ή μονο εμείς είμαστε οι φιλόζωοι?

Απάντηση: Κτηνίατροι που να εξετάσουν δωρεάν

Σε ποια πόλη βρίσκεσαι;;;

Αθήνα ,Νότια προάστια , στον Αγ. Δημήτριο.

πρεπει οπωσδηποτε να παει στο γιατρο μαλλον εχει φραξει η ουρηθρα απο ουρολιθους το επαθε κο δικος μου πριν ενα μηνα κ τον εσωσε ο γιατρος βαζοντας του καθετηρα.αν δεν μπει καθετηρας δεν μπορει να ουρησει πεφτει σε κωμα κ πεθαινει.

καλησπέρα σε όλη την παρέα .... πραγματικά ο μικρός χουρχούρης ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ και η αιτία ουρόλιθοι που είχαν φράξει την ουρήθρα..... άκρη με φιλοζωικές δεν βρήκα μέχρι που άκουσα και κριτική του στύλ "αν δεν έχεις λεφτά τι τα θές τα ζώα" οπότε έριξα τα μούτρα μου μιάς και το γατάκι μου δέν θα το άφηνα σε καμία περίπτωση να μου κινδυνέψει και πήγα στην κτηνίατρο της περιοχής μου της εξήγησα την οικονομική δυσχέρεια και οφείλω να ομολογήσω πώς η αντίδραση της με άφησε θετικά άναυδη.... " Προέχει το ζωντανό φέρτο μου και τα άλλα τα βρίσκουμε". Έτσι και έγινε έμεινε όλο το χτεσινό βράδυ εκεί με καθετήρα και σήμερα επιτέλους γύρισε σπίτι μας.... εκτός της διευκόλυνσης με τα χρήματα όπου θα της τα πάω στο τέλος του μήνα μου έδωσε και την Hill's C/D και την αντιβίωση και τα περιέλαβε όλα μέσα στο συνολικό ποσό που θα δώσω τέλη του μήνα..... τέτοιοι κτηνίατροι αξίζουν να διαφημίζονται οπότε σας αναφέρω τα στοιχεία της γιατι ίσως όλοι μας κάποια στιγμή να μήν μπορούμε να ανταποκριθούμε οικονομικά στην ανάγκη του κατοικίδιου μας....

Μελάνθια Τσαντάκη
Αγίου Αθανασίου 27Α - Άγιος Δημήτριος
Τηλ. 210.99.53.790 - Κιν. 6977. 57.21.162

Τελευταία επεξεργασία:
καλησπέρα σε όλη την παρέα .... πραγματικά ο μικρός χουρχούρης ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ και η αιτία ουρόλιθοι που είχαν φράξει την ουρήθρα..... άκρη με φιλοζωικές δεν βρήκα μέχρι που άκουσα και κριτική του στύλ "αν δεν έχεις λεφτά τι τα θές τα ζώα" οπότε έριξα τα μούτρα μου μιάς και το γατάκι μου δέν θα το άφηνα σε καμία περίπτωση να μου κινδυνέψει και πήγα στην κτηνίατρο της περιοχής μου της εξήγησα την οικονομική δυσχέρεια και οφείλω να ομολογήσω πώς η αντίδραση της με άφησε θετικά άναυδη.... " Προέχει το ζωντανό φέρτο μου και τα άλλα τα βρίσκουμε". Έτσι και έγινε έμεινε όλο το χτεσινό βράδυ εκεί με καθετήρα και σήμερα επιτέλους γύρισε σπίτι μας.... εκτός της διευκόλυνσης με τα χρήματα όπου θα της τα πάω στο τέλος του μήνα μου έδωσε και την Hill's C/D και την αντιβίωση και τα περιέλαβε όλα μέσα στο συνολικό ποσό που θα δώσω τέλη του μήνα..... τέτοιοι κτηνίατροι αξίζουν να διαφημίζονται οπότε σας αναφέρω τα στοιχεία της γιατι ίσως όλοι μας κάποια στιγμή να μήν μπορούμε να ανταποκριθούμε οικονομικά στην ανάγκη του κατοικίδιου μας....

Μελάνθια Τσαντάκη
Αγίου Αθανασίου 27Α - Άγιος Δημήτριος
Τηλ. 210.99.53.790 - Κιν. 6977. 57.21.162

Πραγματικά χαίρομαι με τα νέα σας! Πολλά περαστικά στον γατούλη σας (είχαμε κι εμείς πρόσφατα τέτοια περιπέτεια) και πολλά μπράβο στη γιατρό! :) Να τον χαίρεστε πάντα, υγιή και δυνατό!

Καλησπέρα σε όλους,

Αφού ταλαιπωρηθηκαμε η γατουλα μου η Κική κι εγω εδώ και αρκετό καιρό με διαρροιες και αφού 2 κτηνιατροι στους οποίους πήγα αρχικά δεν μπόρεσαν να βγάλουν διάγνωση, πήγα σε έναν εξαίρετο κτηνιατρο ο οποίος διεγνωσε οτι η Κικη πάσχει απο υπερθυρεοειδισμό. Είχα ζητήσει και τη βοήθεια των μελών με σχετικό post στο forum. Επειδη πραγματικα νιώθω τυχερή που επισκέφθηκα τον συγκεκριμένο κτηνιατρο Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί με τα μέλη του forum την εμπειρία μου. Έχω επισκεφθεί πάνω απο 15 κτηνιατρους και πραγματικά σαν και αυτόν δεν έχω δει. Εξέτασε την Κική με τροπο που δεν έχω ξαναδεί, η Κικη ήταν για πρώτη φορά απόλυτα ήρεμη κατα την εξέταση, και πάνω απο όλα έβγαλε διάγνωση. Θεώρησα οτι μου έδωσε όσο χρόνο ήθελα και χρειαζόμασταν, μου έλεισε όλες τις απορίες, έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο για άλλες απορίες και με κάνει να νιώθω ασφάλεια για την Κικη. Εχει εντυπωσιακότατο βιογραφικό με επίσημη και πολυχρονη μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ. Δεν ειναι ιδιαιτερα φθηνός αλλα πραγματικά δεν έψαχνα για φθηνό αλλα για καλό κτηνιατρο. Και να πω την αλήθεια με τέτοιου είδους μετεκπαίδευση και γνώσεις δικαιολογείται απόλυτα. Και τελικά θα μου είχε έρθει φθηνότερα αν το ήξερα απο την αρχή και είχα παει πρώτα εκεί αφού θα είχα αποφύγει το κόστος των άλλων 2 κτηνιάτρων. Για όποιον ενδιαφέρεται τα στοιχεία ειναι παρακάτω. Οσοι ενδιαφέρεστε ρίξετε μια ματιά και στο πολυ ωραίο του website - προσωπικά τον συστεινω ανεπιφύλακτα! Καλο βραδι σε όλους!

Παναγιώτης Γ. Ξενούλης, DVM, Dr.med.vet., PhD
Εκλ. Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας Ζώων Συντροφιάς, Τμήμα Κτηνιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Διδάκτωρ Παθολογίας/Διατροφής, Texas A&M University, Texas, USA
Διδάκτωρ Παθολογίας, Ludwig-Maximilian University, Munich, Germany

Animal Medical Center
Λ. Μεσογείων 267
Νέο Ψυχικό, Τ.Κ. 154 51
Τηλ.: 210 67 17 031
email: info@animalmedicalcenter.gr

www.animalmedicalcenter.gr

Back