Γράψτε εδώ έναν γατόφιλο γυναικολόγο

Όλγα Veggie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
Ο δικος μου λέγεται Δημήτρης Κακαλέτρης, Βασ. Σοφίας 50 (η παραδιπλα πολύκατοικία απο το Χίλτον). Τηλ. 210-7292855, 6974-441551. Πολύ καλός και σαν τυπος με χιουμορ και νεος άνθρωπος:) με πάνω απο όλα τις προσωπικες σχεσεις. Οταν του ειπα έχω 3 γάτες και δεν υπάρχει περίπτωση να τις διώξω μου είπε Οχι βεβαια, πως να τις δίωξεις. Και δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα ο άνθρωπος. Εννοειτε και καλος γιατρος;):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

'Ολγα πολύ χρήσιμο αυτό!! :up: Σ'ευχαριστώ! Καιρό ψάχνω έναν γυναικολόγο που να είναι και καλός γιατρός και άνθρωπος πάνω απ'όλα. Μέχρι τώρα ή θα ήταν επαγγελματίες αλλά απρόσιτοι ή φιλικοί αλλά δεν μου ενέπνεαν ασφάλεια. Και το ότι είναι νέος και φιλόζωος είναι ένα ακόμα υπερ. όχι ότι θέλω παιδί από τώρα :P αλλά θέλω να έχω άνεση χρόνων με τον γιατρό όταν και αν έρθει η στιγμή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Εδώ ο άντρας μου ενθουσιάστηκε που πρωτοήρθε πολύ αργότερα μαζί μου μια φορά και μιλίσανε σαν φίλοι απο την αρχή. Εχει να πει κι εκεινος τα καλύτερα λόγια:D Να μην ξεχνάμε οτι γέννησα λιγο καιρο πριν, το γλυκό αγοράκι (μανα ειμαι, συγχωρεστε με).Και έχω ετσι ολοκληρωμενη εικονα για να τον συστήσω.;)

σήμερα θα πάω στην γιατρό μου γιατί πρέπει να κάνω κάποια θεραπία και θα την ενημερώσω και για το ότι απόχτισα γατούλι, από την αντίδρασή της θα κριθεί μόνο το αν θα αλλάξω γιατρό ή όχι:P

οπότε ωραίο θέμα, ίσως μου χρειαστεί:rolleyes:

Σε οσους γυναικολογους ειναι αρνητικοι με τις γατες , φροντιστε να μοιραστουν τα φυλλαδια ενημερωσης μολις τα βαλουμε εδω.

Σε οσους γυναικολογους ειναι αρνητικοι με τις γατες , φροντιστε να μοιραστουν τα φυλλαδια ενημερωσης μολις τα βαλουμε εδω.

Yasmin αρκεί οι γυναικολόγοι να είναι ανοικτοί σε νέες γνώσεις. Γι'αυτό το θέμα τσακώθηκα πρόσφατα με έναν πολύ καλό φίλο χειρουργό ουρολόγο. Αν και του έδειξα και το άρθρο που έχουμε εδώ και αυτά που γράφει ο Αίλουρος ήταν ανένδοτος!! Και τσαντίστηκε όταν του είπα πως αμφισβητεί συναδέλφους.. Δεν δέχεται πως οι κτηνίατροι ανήκουν στον ιατρικό κλάδο.. :blink::/:

Για την ακρίβεια όταν του είπα "μα καλά δεν δέχεσαι έρευνες και γνώσεις συναδέλφων σου" όπου συνάδελφοι είναι οι κτηνίατροι, μου απάντησε "όχι και συνάδελφοι οι κτηνίατροι"!! Δεν μπορούν να ξέρουν τις ασθένεις των ανθρώπων!! :down::down:

γιατι; οι οδοντιατροι ξερουν τις αρρωστιες που ξερουν οι παθολογοι;;; (και το αντιστροφο):blink::blink::blink:

Οι περισσότεροι γιατροί κ ιδιαίτερα οι νέοι-φοιτητές έχουν ένα τουπε του στυλ "είμαστε ανώτεροι απο τους άλλους, εμείς μόνο ξέρουμε, κλπ".

Το λέω από πείρα: έχουμε πάρει κάποια μαθήματα επιλογής από ιατρική (δεν είμαστε και τόσο διαφορετικοί δα εμεις οι βιολόγοι) και μόλις μπαίνουμε στην αίθουσα μας κοιτάνε μ'ένα υποτιμιτικό ύφος...

Υπάρχουν και αρκετές εξαιρεσεις πάντως και καλό είναι να τις επισημαίνουμε...

Πάντως ο καθηγητής με τον οποίο μίλησα και βασίστηκα στο άρθρο του για το φυλλάδιο για το τοξόπλασμα ειναι παρασιτολόγος. Που σημαίνει ο πλεον ειδικος επιστήμονας για το τοξόπλασμα. Να ακούς για γιατρούς σαν τον γνωστό σου Κλεοπάτρα ειναι τρομακτικό θα έλεγα... Τετοια κολλήματα δείχνουν οτι σίγουρα ο τύπος δεν ειναι καλος επιστήμονας και κατα συνέπεια θα ειναι και κακός γιατρος.

Παρεπιμπτόντως, το φυλλάδιο θα είναι σύντομα έτοιμο, ειναι σε τελικό στάδιο απο το θέμα του σχεδιασμού.

Yasmin αρκεί οι γυναικολόγοι να είναι ανοικτοί σε νέες γνώσεις. Γι'αυτό το θέμα τσακώθηκα πρόσφατα με έναν πολύ καλό φίλο χειρουργό ουρολόγο. Αν και του έδειξα και το άρθρο που έχουμε εδώ και αυτά που γράφει ο Αίλουρος ήταν ανένδοτος!! Και τσαντίστηκε όταν του είπα πως αμφισβητεί συναδέλφους.. Δεν δέχεται πως οι κτηνίατροι ανήκουν στον ιατρικό κλάδο.. :blink::/:

Γι αυτο βρηκα εναν ειδικο στις ζωονοσους και θα βρω κι εναν καθηγητη γυναικολογιας και ενα δυο γυναικολογους κι αν εχουν να πουνε κατι μετα θα τα πουμε... ειναι να μη το βαλω σκοπο!

παιδιά η γιατρός μου με ρώτησε μόνο αν του έχω κάνει εμβόλια και ήταν ενήμερη για όλα, παίζει και να χάρικε που πήρα γατούλη:up:

Σωστή κι αυτη!;)

Ναι βρε γιασμιν, κοίτα να το κάνεις όσο πιο έγκυρο γίνεται για να μπορούμε κι εμείς να τρίξουμε τα δόντια στους άπιστους Θωμάδες...

Παιδιά εχτές πήγα για τεστ ΠΑΠ και ψάρευα τον δικό μου για την γνώμη του για τις γάτες την εγκυμοσύνη κλπ......
Μου λέει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...... αν έχει κάνει τα εμβόλιά του δεν υπάρχει πρόβλημα......Έτσι και αλλιώς το παρακολουθούε το Τοξόπλασμα κάθε 2 μήνες....είτε υπάρχει γάτα ή οχι...
και του λέω φεύγοντας.... "Δηλαδή να μην την διώξω την γατούλα????"
και μου λέει " ΟΧΙ γιατί????? Αντίθετα μια γατούλα στην εγκυμοσύνη είναι καλό!!!!
Και είναι και κάλος γιατρός!!!!!
Πολύ χαρηκα παιδιά!!!!

Γιώργος Σύρος
210 2111007
Α ΠΑΤΗΣΙΑ
Σαρανταπόρου 1
Αθήνα
11144​

Και εγώ πήγα χθες στον δικό μου, ο οποίος μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να υπάρχει γάτα στο σπίτι.:D Μήπως οι γατόφιλοι γυναικολόγοι έχουν αρχίσει να αυξάνονται;:up:

Δημήτρης Καλαμπόκης
Μιχαλακοπούλου 199
Αθήνα
210 7771061

Κανένας και για Θεσ/νίκη μήπως? Γιατί ακούω για τη δική μου, πως αν και δεν είναι Ελληνίδα, απέκτησε συνήθειες Ελλήνων γιατρών! Είναι εναντίον κ του σκύλου κ της γάτας στην εγκυμοσύνη. Ζήτησε από φίλη εγκυμονούσα να κρατάει τα ζώα μακριά!:hmm:

Αντίθετα μια γατούλα στην εγκυμοσύνη είναι καλό!!!!
Αυτό ισχύει, παιδια! Δημιουργει αντισώματα!

Κάποιος και για τη Θεσσαλονίκη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back