Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
με πάνω απο όλα τις προσωπικες σχεσεις. Οταν του ειπα έχω 3 γάτες και δεν υπάρχει περίπτωση να τις διώξω μου είπε Οχι βεβαια, πως να τις δίωξεις. Και δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα ο άνθρωπος. Εννοειτε και καλος γιατρος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Σ'ευχαριστώ! Καιρό ψάχνω έναν γυναικολόγο που να είναι και καλός γιατρός και άνθρωπος πάνω απ'όλα. Μέχρι τώρα ή θα ήταν επαγγελματίες αλλά απρόσιτοι ή φιλικοί αλλά δεν μου ενέπνεαν ασφάλεια. Και το ότι είναι νέος και φιλόζωος είναι ένα ακόμα υπερ. όχι ότι θέλω παιδί από τώρα
αλλά θέλω να έχω άνεση χρόνων με τον γιατρό όταν και αν έρθει η στιγμή!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Να μην ξεχνάμε οτι γέννησα λιγο καιρο πριν, το γλυκό αγοράκι (μανα ειμαι, συγχωρεστε με).Και έχω ετσι ολοκληρωμενη εικονα για να τον συστήσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

οπότε ωραίο θέμα, ίσως μου χρειαστεί

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Σε οσους γυναικολογους ειναι αρνητικοι με τις γατες , φροντιστε να μοιραστουν τα φυλλαδια ενημερωσης μολις τα βαλουμε εδω.
Yasmin αρκεί οι γυναικολόγοι να είναι ανοικτοί σε νέες γνώσεις. Γι'αυτό το θέμα τσακώθηκα πρόσφατα με έναν πολύ καλό φίλο χειρουργό ουρολόγο. Αν και του έδειξα και το άρθρο που έχουμε εδώ και αυτά που γράφει ο Αίλουρος ήταν ανένδοτος!! Και τσαντίστηκε όταν του είπα πως αμφισβητεί συναδέλφους.. Δεν δέχεται πως οι κτηνίατροι ανήκουν στον ιατρικό κλάδο..

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν δέχεται πως οι κτηνίατροι ανήκουν στον ιατρικό κλάδο..![]()

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Για την ακρίβεια όταν του είπα "μα καλά δεν δέχεσαι έρευνες και γνώσεις συναδέλφων σου" όπου συνάδελφοι είναι οι κτηνίατροι, μου απάντησε "όχι και συνάδελφοι οι κτηνίατροι"!! Δεν μπορούν να ξέρουν τις ασθένεις των ανθρώπων!!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Το λέω από πείρα: έχουμε πάρει κάποια μαθήματα επιλογής από ιατρική (δεν είμαστε και τόσο διαφορετικοί δα εμεις οι βιολόγοι) και μόλις μπαίνουμε στην αίθουσα μας κοιτάνε μ'ένα υποτιμιτικό ύφος...
Υπάρχουν και αρκετές εξαιρεσεις πάντως και καλό είναι να τις επισημαίνουμε...
drusilia
Διάσημο μέλος
Παρεπιμπτόντως, το φυλλάδιο θα είναι σύντομα έτοιμο, ειναι σε τελικό στάδιο απο το θέμα του σχεδιασμού.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Yasmin αρκεί οι γυναικολόγοι να είναι ανοικτοί σε νέες γνώσεις. Γι'αυτό το θέμα τσακώθηκα πρόσφατα με έναν πολύ καλό φίλο χειρουργό ουρολόγο. Αν και του έδειξα και το άρθρο που έχουμε εδώ και αυτά που γράφει ο Αίλουρος ήταν ανένδοτος!! Και τσαντίστηκε όταν του είπα πως αμφισβητεί συναδέλφους.. Δεν δέχεται πως οι κτηνίατροι ανήκουν στον ιατρικό κλάδο..![]()
Γι αυτο βρηκα εναν ειδικο στις ζωονοσους και θα βρω κι εναν καθηγητη γυναικολογιας και ενα δυο γυναικολογους κι αν εχουν να πουνε κατι μετα θα τα πουμε... ειναι να μη το βαλω σκοπο!
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μου λέει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...... αν έχει κάνει τα εμβόλιά του δεν υπάρχει πρόβλημα......Έτσι και αλλιώς το παρακολουθούε το Τοξόπλασμα κάθε 2 μήνες....είτε υπάρχει γάτα ή οχι...
και του λέω φεύγοντας.... "Δηλαδή να μην την διώξω την γατούλα????"
και μου λέει " ΟΧΙ γιατί????? Αντίθετα μια γατούλα στην εγκυμοσύνη είναι καλό!!!!
Και είναι και κάλος γιατρός!!!!!
Πολύ χαρηκα παιδιά!!!!
Γιώργος Σύρος
210 2111007
Σαρανταπόρου 1
Αθήνα
11144
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως οι γατόφιλοι γυναικολόγοι έχουν αρχίσει να αυξάνονται;
Δημήτρης Καλαμπόκης
Μιχαλακοπούλου 199
Αθήνα
210 7771061
jasmine
Δραστήριο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό ισχύει, παιδια! Δημιουργει αντισώματα!Αντίθετα μια γατούλα στην εγκυμοσύνη είναι καλό!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool