Γρίπη των χοίρων

• Thread starter Thread starter stellak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλημέρα!:) Ας το ρίξουμε λίγο "στην τρελή"...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• pigs.JPG
    pigs.JPG
    56,2 KB · Εμφανίσεις: 24
χαχαχαχαχχαχα!!! Καλο!!
Εδω παντως τα κρουσματα εχουν αυξηθει δραματικα οπως επισης και τα hand sanitizers σε διαφορα κτιρια (σουπερμαρκετ, τραπεζες, κτλ). Ευτυχως οι θανατοι ειναι πολυ λιγοτεροι απο τα αρχικα στοιχεια που ειχαν δωσει, οποτε προς το παρον προκειται για μια ιωση οχι και τοσο απειλητικη. Το κακο ειναι οτι ο κοσμος ανησυχει και ειδικα τωρα που αρχισαν παλι τα μαθηματα και πολλοι μαθητες επεστρεψαν απο τις διακοπες τους στο μεξικο :P Ευχομαι μονο να μη γινει καμια μεταλλαξη και επιδεινωθει η κατασταση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχαχαχχαχα!!! Καλο!!
Εδω παντως τα κρουσματα εχουν αυξηθει δραματικα οπως επισης και τα hand sanitizers σε διαφορα κτιρια (σουπερμαρκετ, τραπεζες, κτλ). Ευτυχως οι θανατοι ειναι πολυ λιγοτεροι απο τα αρχικα στοιχεια που ειχαν δωσει, οποτε προς το παρον προκειται για μια ιωση οχι και τοσο απειλητικη. Το κακο ειναι οτι ο κοσμος ανησυχει και ειδικα τωρα που αρχισαν παλι τα μαθηματα και πολλοι μαθητες επεστρεψαν απο τις διακοπες τους στο μεξικο :P Ευχομαι μονο να μη γινει καμια μεταλλαξη και επιδεινωθει η κατασταση.

Δε σου τα'λεγα; Φούσκα είναι και θα ξεφουσκώσει... μην ανησυχείς Sakura, έρχεται καλοκαίρι και θα εξαλειφθούν κι αυτές οι πιθανότητες :)

καλοκαιρι στο βορειο ημισφαιριο, στο νοτιο χειμωνας και συνεπως περισσοτεροι ιοι :P:P:P

Πριν από λίγο ακούσα στον Αλφα(σε έκτακτη επικαιρότητα) ότι επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα της νέας γρίπης(των χοίρων) στην Ελλάδα.Πρόκειται για ελληνοαμερικάνο φοιτητή που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα.Ας ελπίσουμε οτι δεν θα αρχίσει ο πανικός!:hmm:

Αυτά κάνεις!:P
Εγώ δεν ξέρω τίποτα, δεν βλέπω τηλεόραση... ασχολούμαι με τα ζωάκια μου, στον κόσμο μου .. και εκεί που είμαι χαλαρή και με τσιμπάνε τα κουνούπια...ΤΣΟΥΠ... η βόμβα...

Τώρα θα την ανοίξω την ρημάδα... να δώ και εγώ τί έγινε....:down:

Το σκότωσα το παλιοκούνουπο!:mad:

Πριν από λίγο ακούσα στον Αλφα(σε έκτακτη επικαιρότητα) ότι επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα της νέας γρίπης(των χοίρων) στην Ελλάδα.Πρόκειται για ελληνοαμερικάνο φοιτητή που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα.Ας ελπίσουμε οτι δεν θα αρχίσει ο πανικός!:hmm:

Νίκη μου ο πανικός είναι αναπόφευκτος λόγω της τουριστικής περιόδου....Οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι υπάρχει και άλλο κρούσμα ανεπιβεβαίωτο...Μακάρι να μην είναι αλήθεια..Το καλό είναι ότι υπάρχει εμβόλιο (εισπνεόμενο) και σε περίπτωση ανάγκης ..είναι απόλυτα προστατευτικό..

αν δεν απατομαι δεν υπαρχει ακομα εμβολιο για τον συγκεκριμενο ιο και θα παρει καιρο μεχρι να δημιουργησουν ενα. Θεμα χρονου ηταν να ερθει ο ιος και στην ελλαδα και τωρα που ερχεται και το καλοκαιρι θα γινει χαμος. Αυτο που με ανησυχει ειναι το ποσο απροετοιμαστη ειναι η χωρα (προετοιμασμενη αποκλειεται να ειναι). Ευτυχως δεν ειναι πολυ επικινδυνος ο ιος οποτε δεν συντρεχει λογος ανησυχιας. Τι να πω και εγω που στην περιοχη μου υπαρχουν 100 κρουσματα; :P

Mια χαρά προετοιμασμένη είναι παιδιά η Ελλάδα. Και επάρκεια στο TAMIFLU υπάρχει και έχει απαγορευτεί να δίνεται από τα φαρμακεία χωρίς συνταγή γιατρού. Και καθαροί σαν λαός είμαστε και τηρούμε τις συνθήκες προσωπικής υγιεινής. Ψυχραιμία.

τα αποθεματα tamiflu στην ελλαδα αρκουν μονο για το 5% του πλυθησμου (εχουν 500,000 δοσεις του φαρμακου). Δεν μπορεις να πεις οτι υπαρχει και επαρκεια :(

E δεν νομίζω να αρρωστήσει πάνω από το 5% του πληθυσμού κι αμέσως αν και δεν είμαι σίγουρη ότι αυτή είναι η ποσότητα. Εδώ στο Μεξικό δεν έχει φτάσει αυτό το ποσοστό:).

Απο μένα.. κανένα σχόλιο.

Λόγω της γρίπης των χοίρων στην Αίγυπτο θάβουν ζωντανά τα γουρούνια με μπουλντόζες!
https://www.youtube.com/watch?v=jwMIlw7rCSc&feature=player_embedded

Σήμερα άκουσα για δύο κρούσματα στην Θεσσαλονίκη.Το ένα επιβεβαιωμένο και το άλλο εξετάζεται.:hmm:
Μ'αρέσει που από την αρχή τυμπάνιζαν οτι στην Ελλάδα δεν θα έχουμε κανένα κρούσμα.Λες και είναι δυνατό να μείνει κάποια χώρα απ΄έξω, όταν πρόκειται για ίωση που μεταδίδεται με τόσο εύκολο τρόπο.:hmm:

Και ειναι ειπαν απο φοιτητες που γυρισαν απο Σκωτια...Η μαμα μου με πηρε πανικοβλητη να ακυρωσουμε τα εισητηρια μας.:(

Και ειναι ειπαν απο φοιτητες που γυρισαν απο Σκωτια...Η μαμα μου με πηρε πανικοβλητη να ακυρωσουμε τα εισητηρια μας.:(
:down: Μας τρομοκρατουν πολυ οι τηλεορασεις και ειναι κριμα να σταματαμε τις δραστηριοτητες μας εξ αιτιας αυτου του φοβου.Οσο για τους φοιτητες ηταν σε καποιο παρτυ αν καταλαβα καλα,που σιγουρα θα γινοταν χαμος απο πολυκοσμια και συνοστισμο και σιγα μην προσεχανε πως βηχει ο διπλανος τους κλπ κλπ.
Παρεπιπτοντως με το θεμα της Breena ,σωστα γραφω το ονομα της γιατι καπου το εγραψα αλλα νταλλα ,παιζω κρυφτο.Μια μου το εμφανιζει και μια μονο τις φωτο βλεπω.

Γιατι ετσι μωρε brigite;:(Δεν μου ειπε κανεις αλλος οτι εχει προβλημα.

Γιατι ετσι μωρε brigite;:(Δεν μου ειπε κανεις αλλος οτι εχει προβλημα.
:hmm:Δεν ξερω τι φταιει.Τουλαχιστον βλεπω το μουτρακι της .

Καλημερα σας...:)
Εγω παντως τωρα πριν απο λιγο διαβασα στα γαλλικα νεα οτι προβλεπουν πανδημια....:(
Λογικα με τα σωστα μετρα προληψης θα μπορεσουμε να το αποφυγουμε... Γιατι οντως κολλαει παρα πολυ ευκολα...

Νομίζω τώρα λόγω καλοκαιριού και ζέστης, το φαινόμενο είναι σε ύφεση.:hmm:Από το φθινόπωρο μάλλον θα επανέλθει πάλι στο προσκήνιο.:hmm:
Μιλάμε πάντα για το Βόρειο ημισφαίριο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back