stellak
Διάσημο μέλος
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
πολύ καλόΚαλημέρα!Ας το ρίξουμε λίγο "στην τρελή"...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εδω παντως τα κρουσματα εχουν αυξηθει δραματικα οπως επισης και τα hand sanitizers σε διαφορα κτιρια (σουπερμαρκετ, τραπεζες, κτλ). Ευτυχως οι θανατοι ειναι πολυ λιγοτεροι απο τα αρχικα στοιχεια που ειχαν δωσει, οποτε προς το παρον προκειται για μια ιωση οχι και τοσο απειλητικη. Το κακο ειναι οτι ο κοσμος ανησυχει και ειδικα τωρα που αρχισαν παλι τα μαθηματα και πολλοι μαθητες επεστρεψαν απο τις διακοπες τους στο μεξικο
Ευχομαι μονο να μη γινει καμια μεταλλαξη και επιδεινωθει η κατασταση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
χαχαχαχαχχαχα!!! Καλο!!
Εδω παντως τα κρουσματα εχουν αυξηθει δραματικα οπως επισης και τα hand sanitizers σε διαφορα κτιρια (σουπερμαρκετ, τραπεζες, κτλ). Ευτυχως οι θανατοι ειναι πολυ λιγοτεροι απο τα αρχικα στοιχεια που ειχαν δωσει, οποτε προς το παρον προκειται για μια ιωση οχι και τοσο απειλητικη. Το κακο ειναι οτι ο κοσμος ανησυχει και ειδικα τωρα που αρχισαν παλι τα μαθηματα και πολλοι μαθητες επεστρεψαν απο τις διακοπες τους στο μεξικοΕυχομαι μονο να μη γινει καμια μεταλλαξη και επιδεινωθει η κατασταση.
Δε σου τα'λεγα; Φούσκα είναι και θα ξεφουσκώσει... μην ανησυχείς Sakura, έρχεται καλοκαίρι και θα εξαλειφθούν κι αυτές οι πιθανότητες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ δεν ξέρω τίποτα, δεν βλέπω τηλεόραση... ασχολούμαι με τα ζωάκια μου, στον κόσμο μου .. και εκεί που είμαι χαλαρή και με τσιμπάνε τα κουνούπια...ΤΣΟΥΠ... η βόμβα...
Τώρα θα την ανοίξω την ρημάδα... να δώ και εγώ τί έγινε....
Το σκότωσα το παλιοκούνουπο!

roulsydney
Διάσημο μέλος
Πριν από λίγο ακούσα στον Αλφα(σε έκτακτη επικαιρότητα) ότι επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα της νέας γρίπης(των χοίρων) στην Ελλάδα.Πρόκειται για ελληνοαμερικάνο φοιτητή που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα.Ας ελπίσουμε οτι δεν θα αρχίσει ο πανικός!![]()
Νίκη μου ο πανικός είναι αναπόφευκτος λόγω της τουριστικής περιόδου....Οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι υπάρχει και άλλο κρούσμα ανεπιβεβαίωτο...Μακάρι να μην είναι αλήθεια..Το καλό είναι ότι υπάρχει εμβόλιο (εισπνεόμενο) και σε περίπτωση ανάγκης ..είναι απόλυτα προστατευτικό..
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Λόγω της γρίπης των χοίρων στην Αίγυπτο θάβουν ζωντανά τα γουρούνια με μπουλντόζες!
https://www.youtube.com/watch?v=jwMIlw7rCSc&feature=player_embedded
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μ'αρέσει που από την αρχή τυμπάνιζαν οτι στην Ελλάδα δεν θα έχουμε κανένα κρούσμα.Λες και είναι δυνατό να μείνει κάποια χώρα απ΄έξω, όταν πρόκειται για ίωση που μεταδίδεται με τόσο εύκολο τρόπο.

moukelis
Επιφανές μέλος

brigite
Διάσημο μέλος
Και ειναι ειπαν απο φοιτητες που γυρισαν απο Σκωτια...Η μαμα μου με πηρε πανικοβλητη να ακυρωσουμε τα εισητηρια μας.![]()
Παρεπιπτοντως με το θεμα της Breena ,σωστα γραφω το ονομα της γιατι καπου το εγραψα αλλα νταλλα ,παιζω κρυφτο.Μια μου το εμφανιζει και μια μονο τις φωτο βλεπω.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν μου ειπε κανεις αλλος οτι εχει προβλημα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Γιατι ετσι μωρε brigite;Δεν μου ειπε κανεις αλλος οτι εχει προβλημα.
Δεν ξερω τι φταιει.Τουλαχιστον βλεπω το μουτρακι της .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω παντως τωρα πριν απο λιγο διαβασα στα γαλλικα νεα οτι προβλεπουν πανδημια....

Λογικα με τα σωστα μετρα προληψης θα μπορεσουμε να το αποφυγουμε... Γιατι οντως κολλαει παρα πολυ ευκολα...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Από το φθινόπωρο μάλλον θα επανέλθει πάλι στο προσκήνιο.
Μιλάμε πάντα για το Βόρειο ημισφαίριο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool