Γυρίζοντας απ' το γραφείο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Θα συμφωνήσω με τη Νότα.Σπύρο να τον χαίρεσαι,είναι πανέμορφος:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρο τι ομορφος γατουλης!Μπραβο που τον εσωσες!
Μηπως μπορεις να μας δωσεις λινκ απο αλμπουμ με τα υπολοιπα γατακια σου να τα θαυμασουμε κι αυτα στις υπεροχες φωτογραφιες σου;Τι μηχανη εχεις αν επιτρεπεται;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπύρο να τον χαίρεσαι,είναι πανέμορφος τον έχω ερωτευτεί,μόλις τον έβαλα και στο desktop να τον βλέπω συνέχεια:redface:Μπράβο σου για ότι έκανες,λίγοι θα έκαναν το ίδιο.

Καλα,εχω "μεινει" με την ιστορια!Απιστευτη!!!!!Χιλια μπραβο γι'αυτο που εκανες,πραγματικα.
Περιττο να πω οτι το μωρο ειναι φανταστικο!Και επισης περιττο να πω πως ειναι γραφτο να ζησετε μαζι!!!!
Να σου ζησει!:)

καλησπερα σας...
θελοντας να σας ευχαριστησω για τα ομορφα λογια σας,το μονο που θα πω ειναι οτι ειμαι πεπεισμενος,οτι δεν υπαρχει μελος της κοινοτητας ου μοιραζομαστε την κοινη μας αγαπη για τα ζωακια,που θα αντιδρουσε διαφορετικα και θα προτιμουσε να αφαιρεσει μια ζωη για ενα ματσο παλιολαμαρινες...
ο μικρος ειναι μια χαρα...κεφατος κεφατος και μοιραζεται τα παιχνιδια των υπολοιπων...με τα σκυλια ειναι πολυ κουμπωμενος αλλα σιγα σιγα θα προσαρμοστει....
Εννοειτε οτι και εβαλα καποιες αφισουλες στην περιοχη που εγινε το συμβαν ετσι ωστε αν ηδη εχει γονεις να επιστρεωει σ αυτους..
ο γιατρος ειπε οτι ειναι υγιεστατος...
οποτε ολα καλα...:):)

Δεν υ-παρ-χει:inlove: Πως να το αντέξεις αυτό το πρόσωπο;
Σπύρο, βρήκες όνομα; Μήπως τον λένε... Reykjavik?;)
Σιγά μην τον λένε και Ουλάν Μπατόρ, βρε Όντζελε! :lol::lol::lol::lol:

ο μικρος ειναι μια χαρα...κεφατος κεφατος και μοιραζεται τα παιχνιδια των υπολοιπων...με τα σκυλια ειναι πολυ κουμπωμενος αλλα σιγα σιγα θα προσαρμοστει....
Εννοειτε οτι και εβαλα καποιες αφισουλες στην περιοχη που εγινε το συμβαν ετσι ωστε αν ηδη εχει γονεις να επιστρεωει σ αυτους..
Χαλάλι του, του κούκλου! Πολύ ωραία ιστορία! Σπύρο, εύχομαι τα καλύτερα για τον γατούλη και για σένα! :up::up:

ξεκιναω απτο οτι χαιρομαι που δν τραυματιστηκες. συνεχιζω με τα συγχαρητηρια μου για το νεο μελος της οικογενειας σου. κ θα ολοκληρωσω εκφραζοντας τον ερωτα μου για τον θεο που επεσε στα ποδια σου (πραγματικα μοιαζει ζωγραφιστος:inlove:). να σου ζησει! παντως εκτος απο θεικη ομορφια, εχει κ θεικη τυχη ο μικρουλης, δν θα μπορουσε να ονειρευτει τα μεγαλεια που τον περιμενουν απο δω κ μπρος:P

το μονο που θα πω ειναι οτι ειμαι πεπεισμενος,οτι δεν υπαρχει μελος της κοινοτητας ου μοιραζομαστε την κοινη μας αγαπη για τα ζωακια,που θα αντιδρουσε διαφορετικα και θα προτιμουσε να αφαιρεσει μια ζωη για ενα ματσο παλιολαμαρινες...
Θέλω να πιστεύω και εγώ Σπύρο ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα το ίδιο θα κάναμε.:D:D

Είναι πραγματικά ένα όνειρο!:inlove:
Χίλια μπράβο που το έσωσες!!!:up::up::up:
Να σου ζήσει ο μικρός Σπύρο!:D Ηταν πραγματικά απίστευτη συγκυρία ο τρόπος που συναντηθήκατε!;):D
Από τις συμπτώσεις στην ζωή που σε κάνουν καμιά φορά να αναρωτιέσαι... αν πραγματικά είναι συμπτώσεις!;);)

καλως τον δεχτηκες τον πιτσιρικα..ενα μεγαλο μπραβο γι αυτο που εκανες..ο μικρος πρεπει να εχει πολυ θρασος που και μπηκε στον δρομο σου και εκανε λες και δεν συνεβαινε τιποτα και σου κατουρησε το αμαξι..αλλα χαλαλι του πιστευω..ειναι απο αλλο πλανητη..υπεροχος..

καλησπερα σας...
θελοντας να σας ευχαριστησω για τα ομορφα λογια σας,το μονο που θα πω ειναι οτι ειμαι πεπεισμενος,οτι δεν υπαρχει μελος της κοινοτητας ου μοιραζομαστε την κοινη μας αγαπη για τα ζωακια,που θα αντιδρουσε διαφορετικα και θα προτιμουσε να αφαιρεσει μια ζωη για ενα ματσο παλιολαμαρινες...

αυτο που σου συνεβει θαρρεις πως ειναι βγαλμενο απο ιστορια του stephen king! Τυχερο που επεσε στον δρομο σου εστω και με αυτον τον επικινδυνο τροπο...
Περιμενουμε πολλες φωτογραφιες του μικρου και της υπολοιπης γατο-σκυλοοικογενειας :D

Σ'αυτη τη φωτο αρχισε η μυτουλα του να ασπριζει ή μου φαινεται; :up:
attachment.php

εχεις βαλει καμμια αστεροσκονη στον φακο???

καλη σας μερα...
yasmin δεν οφειλεται σε αστεροσκονη,,,ειναι αποτελεσμα μιας nikon D3 με επιλογη 60αρι φακου,light box για φωτογραφιση μικροαντικειμενων...και ενας μικρος παλιος καναπες(πλαγιαστος) που εκτελει τα χρεη του φρουριου των γατιων μεσα στο play room...:P:P
Το βλεμα του πιτσιρικα παντως ειναι απιστευτο....:)

Κούκλος ο γατούλης και απίστευτα τυχερός!!
Να τον χαίρεσαι :happy:

Εμ πες μας ότι ειναι επαγγελματική η μηχανη σου, κ έχω πάθει την πλάκα μου με τις φωτό σου! :D Είναι σκέτος πρίγκιπας ο μικρός!

Ναι Σπυρο οντως,στη φωτο αυτη εχει λευκο στη μυτη του το γατακι,καθετα,κατα μηκος της μυτης.:confused::confused::confused::confused::confused:

Ναι Σπυρο οντως,στη φωτο αυτη εχει λευκο στη μυτη του το γατακι,καθετα,κατα μηκος της μυτης.:confused::confused::confused::confused::confused:

και τι σημαινει αυτο ρε παιδια?

Ξερω κι εγω,αλλαζει χρωμα η γατα;:confused:

:lol::lol::lol:..οκ..απλα νομιζα οτι κατι σημαινε..:P

Εμενα παντως μου φαινεται αλλο σχεδιο το γατακι στην τελευταια φωτο...:confused::|

:lol::lol::lol:μαλλον ο φωτογραφος φταιει..δεν μπορει το γατακι να αλλαξε μεσα σε μια μερα:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back