Γυρίζοντας απ' το γραφείο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Η η οπτική γωνία που το βλέπει κάποιος.Εμένα πάντως το ίδιο πανέμορφος μου φαίνεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ εκρηκτική η πρώτη σας συνάντηση!!!:):):)Μπράβο που το έσωσες 2 φορές, η μία που έριξες το αμάξι αλλού για να μην το χτυπήσεις και η δεύτερη που το υιοθέτησες(ή μάλλον σε υιοθέτησε εκείνο)!!!:D:D:D
Ο μικρός είναι από τα ωραιότερα γατόνια που έχω δει!!!:inlove::inlove: Είναι ένας μικρός κούκλος!!!:P:P:P Εύχομαι να περάσετε μια όμορφη και γουργουριστή ζωή μαζί!!!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::blink: εχω παθει σοκ!:blink::blink::blink:

Καταρχην να σου πω ενα μπραβο γι αυτο που εκανες!!:happy::happy:
Κατα δευτερον..το κατσουλι ειναι κουκλι!:inlove::inlove:

Ναι Σπυρο οντως,στη φωτο αυτη εχει λευκο στη μυτη του το γατακι,καθετα,κατα μηκος της μυτης.:confused::confused::confused::confused::confused:
Αποτυχημενη χρηση του light box για απεικονιση μικροαντικειμενων...και η αναλυση με προδωσε...
:D:D:D
Ειπαμε....ακομη το τελειοποιω...χεχε...
(παλι καλα που ο γατουλης δεν βγηκε ροζ απ το χρωμα του καναπε...ποιος με εσωζε μετα απο τα σχολια για κακοποιηση αυτου...:D:D:D)
Ο μικρος ειναι υπεροχος...αλλα ο ερμης γκρινιαζει πολυ....:(

δειξε μας και κανενα κοντινο πλανο του ερμη!!! Τα μαυρα ειναι απιθανα στον φακο!

ναι βρε σπυρο....βαλε καμμια φωτο του ερμη να τον ....απολαυσουμε!!!!!!!:D:D:D.........εχω σκασει....θελω να τον δω και σε αλλες φωτο εκτος αυτης του αβαταρ...:D:D

οντως sakura...το εχω παραμελησει αρκετα που δεν εχω ανοιξει ηδη θεμα για την οικογενεια γενικα...αν και ο ερμης στην φωτο του προφιλ ειναι μικρουλης(σχεδον 6 μηνων)...τωρα ενα χρονο μετα ειναι ενας μεγαλος ομορφος γυαλιστερος μαυρος γατος με πεντακαθαρο τριχωμα(αλλα παντα ο μικρος και αγαπημενος μου:redface:)

κακως... να του ανοιξεις θεματακι να τον καμαρωνουμε!!! :up: Σαν πανθηρας θα ειναι τωρα...

ειναι ο ποιο ομορφος...καλος...εξυπνος...υπναρας....ζωηρος...μεγαλος...γλυκος...χαριτωμενος...καθαρος...γκρινιαρης..γατος του κοσμου ολοκληρου...
Και εννοειται οτι δεν υπαρχει περιπτωση οταν καθαριζετε να μην ερθει να μου καθαρισει τα χερια απ τους αγκωνες μεχρι και τα δαχτυλα....το θεωρει ιεροτελεστια οταν καθαριζεται αυτος οτι πρεπει να περιποιειται και εμενα...
Με τον μικρο ομως εχει αρχισει και στραβψνει,και φοβαμαι μην απο αδιαφορια που αντιμετωπιζουμε τωρα καταληξει σε επιθετικοτητα...
Βεβαια καλο θα ηταν να μην δενομαι με τον μικρο και πολυ,γιατι παντα υπαρχει το ενδεχομενο να χτυπησει το κινητο μου και να ειναι οι γονεις του που τον αναζητουν...
τεσπα...ας μην στεναχωριεμαι τωρα..οτι ειναι να γινει θα γινει..

ειναι ο ποιο ομορφος...καλος...εξυπνος...υπναρας....ζωηρος...μεγαλος...γλυκος...χαριτωμενος...καθαρος...γκρινιαρης..γατος του κοσμου ολοκληρου...
Και εννοειται οτι δεν υπαρχει περιπτωση οταν καθαριζετε να μην ερθει να μου καθαρισει τα χερια απ τους αγκωνες μεχρι και τα δαχτυλα....το θεωρει ιεροτελεστια οταν καθαριζεται αυτος οτι πρεπει να περιποιειται και εμενα...
Με τον μικρο ομως εχει αρχισει και στραβψνει,και φοβαμαι μην απο αδιαφορια που αντιμετωπιζουμε τωρα καταληξει σε επιθετικοτητα...
Βεβαια καλο θα ηταν να μην δενομαι με τον μικρο και πολυ,γιατι παντα υπαρχει το ενδεχομενο να χτυπησει το κινητο μου και να ειναι οι γονεις του που τον αναζητουν...
τεσπα...ας μην στεναχωριεμαι τωρα..οτι ειναι να γινει θα γινει..

εγω σπυρο μου...το θεωρω πολυ απιθανο να συμβει αυτο....:):)

απλα μπροστα του μην αγκαλιαζεις και κανακευεις ολη την ωρα το καινουριο..ασχολησου με το αλλο..τα κχχ κλπ παντα υπαρχουν οταν ερχεται καινουριο μελος στην οικογενεια:P

αληθεια πως τα παει το καινουριο γατακι με τον ερμη, την μαρια και την celsus;

μονο ο ερμης ειναι αδιαφορος αλλα και λιγο εχθρικος...οι κυριες ειναι ηδη αρκετα μεγαλες καν για να ασχοληθουν....
Ο εκτωρας ειναι οπως παντα χαζουλης και επικυνδυνος για τον πιτσιρικα μιας και δεν ελεγχει την δυναμη του...και ο κυριος....κυριος οπως παντα...ολοι τον πειραζουν και αυτος αδιαμαρτυρητα υπομενει...
Οπως εχω ξαναγραωει ειναι καλο που το σπιτι ειναι αρκετα μεγαλο οποτε υπαρχει χωρος

η celsus ειναι η ασπρη; Ελα μη μας κρατας σε αγωνια, θελουμε να δουμε ολη την οικογενεια!!! :D

εχεις δικιο sakura...μου φαινεραι οτι η κυριακη θα αναλωθει σε μαζικο photo shoοting της οικογενειας..:)

δεν εχεις προχειρες φωτογραφιες των γατιων σου στο pc σου; Εγω εχω 13.24GB με φωτο μονο με τον γατο μου!! :blink:

χεχε...ημουν σιγουρος οτι θα ειχες απιστευτο υλικο....και παλι λιγα ειναι...σχεδον μια χιλιαδα photos σωστα?...εχω αρκετες(χιλιαδες) αλλα ειναι διασκορπισμενες και ατακτως ερρημενες σε διαφορους φακελους...μολις βρω λιγο χρονο θα τακτοποιησω και θα ανοιξω ενα θεματακι με ολη την οικογενεια..:)

γραψε λαθος για το λιγες....νομιζα 1,34gb..αλλα εσυ εχεις σχεδον 14gb....ok εχεις πααααααρα πολλες!!!:D

3374 φωτο για την ακριβεια :up: Περασμενες σε 3 λαπτοπ, 2 desktops, γυρω στα 7GB περασμενες στο itouch και το 95% των φωτογραφιων γραμμενες σε dvd :lol: Ειμαι παρανοικη απο τοτε που μου χαλασαν 2 σκληροι δισκοι.
Μην αγχωνεσαι παντως! Δεν χρειαζεται να βγαλεις καμια σουπερ ομορφη φωτο για αφισα! Τα ζουζουνια σου θελουμε να δουμε! Πρεπει να ειναι αξιολατρευτα παντως!!! :up:

ερμης(θυμωμενος 6 μηνων)
μαρακι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back