Δίαιτα ή διατροφική συνήθεια;

Ε αφου ολα τα κουλουρια ιδια ειναι no problem!!!:) (Νομιζα οτι Θεσσαλονικης ειναι Ολικης αλεσεως ή κατι τετοιο)
Ναι θα το κανω και 2 (aφου το κανω και για μενα).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε, καλή επιτυχία σε όλες!!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το εφτιαξα κι αλλο!

Παιδια εγω εφτιαξα τη διαιτα της Γιωτας (σε ευχαριστουμε πολυ Γιωτα:) ) σε μορφη πιο ευδιακριτη για το ψυγειο μου.
Την βαζω κι εδω για να την τυπωσουν οσοι θελουν!
(Τωρα μενει να την αρχισω:blink: )

Ερωτηση προς Γιωτα: Ολα τα γευματα πρεπει να εναλλασονται καθημερινα (οπως το πρωινο για να μην συνηθισει ο οργανισμος μας) ή οχι?

Ναι Καθε μερα και διαφορετικο Τωρα αν καμια μερα περισεψει απο την προηγουμενη δεν χαθηκε ο κοσμος μπορεις να φας το ιδιο

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ (ισχυουν οι γενικες οδηγιες με το πρωτο)
ΠΡΩΙΝΟ.(επιλογες)
α. 1 μπωλ δημιτριακων ,1 ποτηρι γαλα
β.1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι,1αυγο βραστο,1φετα ψωμι
γ.1 φετα ψωμι,1 κουτ. μελι,1ποτηρι γαλα.
δ.1γιαουρτι χαμηλων λιπαρων,1 φρουτο,1 φετα ψωμι.
ε. 1 κουλουρι Θεσσαλονικης.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ (επιλογες)
Α.1 στηθος γαλοπουλας βραστο η ψητο,1μεγαλο μπωλ με σαλατα λαχανικων,1 φετα τυρι ,ψωμι.
Β.Ψαρι ψητο η βραστο,1 μπωλμεγαλο με λαχανικα,1φρουτο ,ψωμι.
Γ.Ψαρονεφρι ψητο η βραστο,1 μεγαλο μπωλ με λαχανικα,τυρι ψωμι.
Δ.Μπριαμ (χωρις μελιτζανα0)με πατατες και κολοκυθι,τυρι,ψωμι.
Ε.1μεριδα οσπρια(φεκες, ρεβυθια, γιαγαντες,φαβα )με φρεσκια ντοματα,τυρι, ψωμι.
Ζ.Σπανακορυζο η πρασορυζο η λαχανοριζο.τυρι ψωμι.
ΒΡΑΔΥΝΟ (επιλογες)
α.τονοσαλατα ,1 μπωλ λαχανικων
β.1φετα μαυρο ψωμι,1 αυγο βραστο,κιτρινο τυρι χαμηλων λιπαρων.
γΣαντουιτσ με μεσαια μπαγκετα 80gr με τυρι, ελιες ,ντοματα.
δ.Σαντουτσ με Πιτα για σουβλακι ψημενη στο φουρνο χωρις λαδι ,ντοματα τυρι κοτοπουλο κρεμυδι.
ε. σουπα λαχανικων ,κιτρινο τυρι.
Αυτο ειναι το δευτερο δεκαπενθημερο.

Εσύ συγκαταλέγεσαι στους ψυχάκηδες παιδί μου...:lol::lol:

Ουουουουουουουου.....Και που να ακούσεις και τα υπόλοιπα. Δεν πίνω γάλα άρα έξω και οι κρέμες γάλακτος. Δεν τρώω γιαούρτι οπότε οτιδηποτε σε σαλτσοειδές με γιαουρτάκι έξω. Δεν τρώω και τα αυγά ιδιαίτερα και επίσης δεν προτιμάω τα τηγανητά, αυτα γιατι μεγαλώνουμε σιγά σιγά....:P
Τρέφομαι μόνο με βοσκή, ζυμαρικά και ψάρια. Ε και λίγο κοτοπουλάκι ενιοται...
Α και το ποιο κουφό είναι ότι έχω γεννηθεί την παγκόσμια ημερα υγιεινής διατροφής!!!:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειναι καλο ομως που εχεις κοψει ολα τα γαλακτοκομικα..να προσεχεις για οστεοπορωση πολυ αργοτερα...τουλαχιστον ξεκινα να παιρνεις συμπληρωματα ασβεστιου, ειναι πολυ βασικο το ασβεστιο για τον οργανισμο...ειμαι παθουσα. φιλικα στα λεω αυτα-ιωαννα:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειναι καλο ομως που εχεις κοψει ολα τα γαλακτοκομικα..να προσεχεις για οστεοπορωση πολυ αργοτερα...τουλαχιστον ξεκινα να παιρνεις συμπληρωματα ασβεστιου, ειναι πολυ βασικο το ασβεστιο για τον οργανισμο...ειμαι παθουσα. φιλικα στα λεω αυτα-ιωαννα:):)

Ναι ρε γμτ, το ξέρω ότι θα έπρεπε να πίνω γαλα, αλλα δεν μ'αρεσει καθόλου το άτιμο.:/:
Λες τα συμπληρωματα να κάνουν τίποτα;;; Δεν τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση.:hmm:
Συγνώμη για την εκτενή παρένθεση.:)

Λες τα συμπληρωματα να κάνουν τίποτα;;; Δεν τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση.:hmm:
Συγνώμη για την εκτενή παρένθεση.:)

φυσικα και κανουν..συζητα το με το γιατρο σου κ εκεινος θα σου πει ποιο πρεπει να παρεις...:D:D

Μόλις έστειλα πμ στη Μελίνα:up::up: εκτός απροόπτου θα είμαι κ εγώ παρέα σας, κ μόλις διάβασα ότι δεν είμαι μόνο εγώ περίεργη με το φαγητό:blink::blink::blink::blink:

Δεν τρώω κρεμμύδι, σκόρδο λόγω αλλεργίας, ούτε ωμά ούτε μαγειρεμένα, άρα τα μαγειρευτά αποκλείοντε, αναγκαστικά (λόγω εγκυμοσύνης) τρωω καλοψημένο κρέας αν κ μη κρεατοφάγος κ όχι ωμά λαχανικά εκτός σπιτιού, μόνο κανά χόρτο, κολοκυθάκια, μελιτζάνες -γιαμ γιαμ- επίσης δεν πίνω αλκοολ:blink::blink: :lol::lol:
Αυτά!!

Ποια καρτελακια εννοεις Μελινι?

Μόλις έστειλα πμ στη Μελίνα:up::up: εκτός απροόπτου θα είμαι κ εγώ παρέα σας, κ μόλις διάβασα ότι δεν είμαι μόνο εγώ περίεργη με το φαγητό:blink::blink::blink::blink:

Δεν τρώω κρεμμύδι, σκόρδο λόγω αλλεργίας, ούτε ωμά ούτε μαγειρεμένα, άρα τα μαγειρευτά αποκλείοντε, αναγκαστικά (λόγω εγκυμοσύνης) τρωω καλοψημένο κρέας αν κ μη κρεατοφάγος κ όχι ωμά λαχανικά εκτός σπιτιού, μόνο κανά χόρτο, κολοκυθάκια, μελιτζάνες -γιαμ γιαμ- επίσης δεν πίνω αλκοολ:blink::blink: :lol::lol:
Αυτά!!

βολικος ανθρωπος εισαι!!:blink::blink::blink::lol::lol::lol:

Ποιος έχει ακόμα κάποια περιτά κιλάκια που θέλει να τα χάσει;

Ουουουουουουουου.....Και που να ακούσεις και τα υπόλοιπα. Δεν πίνω γάλα άρα έξω και οι κρέμες γάλακτος. Δεν τρώω γιαούρτι οπότε οτιδηποτε σε σαλτσοειδές με γιαουρτάκι έξω. Δεν τρώω και τα αυγά ιδιαίτερα και επίσης δεν προτιμάω τα τηγανητά, αυτα γιατι μεγαλώνουμε σιγά σιγά....:P
Τρέφομαι μόνο με βοσκή, ζυμαρικά και ψάρια. Ε και λίγο κοτοπουλάκι ενιοται...
Α και το ποιο κουφό είναι ότι έχω γεννηθεί την παγκόσμια ημερα υγιεινής διατροφής!!!:blink:
Καλά κάνεις! Έτσι όπως περιγράφεις την διατροφή σου δεν μου ακούγεται άσχημη. Φέτος το καλοκαίρι μου είπε μία γνωστή μου ότι ο καρδιολόγος της την έβαλε να κανει δίαιτα και να κόψει ντομάτα και γάλα. Μου έκανε φοβερή εντύπωση πρώτη φορά το ακουγα αυτό. Αλλά να σε ρωτήσω !! Το Πάσχα τι κάνεις στο τραπέζι κάθεσαι και κοιτάς?:P

Παρακαλώ πολύ, βρείτε μου ένα emoticon με μια γάτα που τράβά τις τρίχες της σε απόγνωση!!! :blink::blink: Ρε κορίτσια, το χάσαμε, έλειπε κι η Στέλλα φαίνεται κι έγινε το θέμα Bodyline :mad: και Ανώνυμοι Χορτοφάγοι :lol::lol:, για να μην αναφέρω κάτι πράσινα ξεστρατίσματα :rolleyes: προς... Ιταλία μεριά. Κορίτσια, θέλετε να μιλήσουμε για μετάφραση; Αν ναι, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ!!!:mad: Θα'ρχομαι κι εγώ να σας λέω τη γνώμη μου :D:D:rolleyes:

Στο θέμα μας τώρα, είχαμε άλλες δυο συμμετοχές, την Χριστίνα Kristen και τη Βιβή vi2ka. Θα ενημερώσω τη λίστα σε λιγάκι... ;)

Κουνελάκι, καρτελάκια με το όνομα και το ψευδώνυμό μας έχουμε από παλαιότερες συναντήσεις, αλλά όσοι έρχεστε 1η φορά, μην ανησυχείτε, θα φέρω και αυτοκόλλητα και μαρκαδόρο, για να φτιάξουμε προχειρα, να αναγνωριζόμαστε :D:D

Κορίτσια, θέλετε να μιλήσουμε για μετάφραση; Αν ναι, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ!!!:mad: Θα'ρχομαι κι εγώ να σας λέω τη γνώμη μου :D:D:rolleyes:

Υπάρχει αγαπημένο θεματάκι:) https://www.mypetz.gr/threads/Φράσεις-επιβίωσης-σε-ξένες-χώρες.223064/ αλλά τι να τις κάνεις, άμα συμμετέχει στο όργιο και η πράσινη;:rolleyes:

Γάτα που να μαλλιοτραβιέται δε βρήκα, αλλά αυτό κάνει, νομίζω:P
www.MessenTools.com-anime-grito-desesperado.gif

Καλά κάνεις! Έτσι όπως περιγράφεις την διατροφή σου δεν μου ακούγεται άσχημη. Φέτος το καλοκαίρι μου είπε μία γνωστή μου ότι ο καρδιολόγος της την έβαλε να κανει δίαιτα και να κόψει ντομάτα και γάλα. Μου έκανε φοβερή εντύπωση πρώτη φορά το ακουγα αυτό. Αλλά να σε ρωτήσω !! Το Πάσχα τι κάνεις στο τραπέζι κάθεσαι και κοιτάς?:P

Το Πάσχα στο τραπέζι πεθαίνω της πείνας.:/: Και για μια ακόμα φορά τρώω κοτόπουλο στήθος. Αλλά όμως την Καθαρά Δευτέρα το διασκεδάζω με τόσα φασόλια και ντολμαδάκια. Βέβαια δεν τρώω χαλβά γιατί ούτε τα πολύ γλυκά μ'αρέσουν.
Ποιος ψήνεται να μου κάνει το τραπέζι να του βγάλω το λάδι;;;;:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back