Δίαιτα ή διατροφική συνήθεια;

η αληθεια ειναι οτι κι εγω τα πολυ κοψοιδη δεν τα τρωω αλλα ενα παιδι τωρα το τσακιζα!!:redface::redface: αντε μου ανοιξατε την ορεξη μωρε τσουπρες πρωι πρωι..!:redface::redface::rolleyes:

Παιδί; τι παιδί ακριβώς θα τσάκιζες εσύ;;; Γιατί κι εγώ έχω βάλει στο μάτι ένα παιδί σε μια εταιρεία εδω κοντα, αλλά όχι και να τον τσάκιζα...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνώμη δηλαδή, τρώτε μυαλά και καρδιές και τέτοια;;;
Μπα βρε που να τα βρούμε ?Πρέπει να κάνεις όλη την ώρα ψητά για να τρώς τέτοια.Τέτοια έχει μόνο το αρνί του Πάσχα. Θυμάμαι παλιά η γιαγιά μου μας κυνηγούσε σε όλον τον κήπο να φάμε το μάτι του αρνιού. (ακριβώς όπως στο έργο Γάμος αλλά ελληνικά).Τον προηγούμενο μήνα η μάνα μου πήγε και πηρε γλώσσα Μόσχου "να την κάνει στιφάδο "λέει. Αηδιάσα και της είπα εγώ αυτό το πράγμα δεν το τρώω.Μπλιάχχχ!!:mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τρώω και μυαλά και πατσά και γαρδούμπα και ό,τι πιο σιχαμερό μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου :lol:

Εγώ τρώω και μυαλά και πατσά και γαρδούμπα και ό,τι πιο σιχαμερό μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου :lol:

:blink::blink::blink::blink::blink:

Αυτό βρε παιδί μου δεν είναι φαγητό, είναι ιγκλού από παϊδάκια...
Πωπωωω σα να 'χει ξεφύγει από ταινία του Παζολίνι είναι :lol:

Άργησα λίγο, αλλά :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οντως,το κοψιδοιγκλου μου κανει λιγο ταινια οπου παρανοικος δολοφονος σφαζει και ψηνει τα θυματα του.:/::rolleyes:

Για μένα πάλι το πάσχα είναι το πιο απεχθές γεγονός, όλοι η κοινωνία μυρίζει (είμαι ευγενική δεν είπα βρωμάει!! ) κρεατίλα, χώρια τα δημοτικά τραγούδια που με ζαλίζουν, αυτά σε άλλο θέμα:lol::lol: να φανταστείτε εγώ τρώω σαλάτα κ πατάτες τηγανητές:(:( ευτυχώς ο αντρούλης μου κ εγώ κάνουμε ακριβώς την ίδια διατροφή, ελάχιστο εως καθόλου κρέας (ίσως κανά κοτοπουλάκι, άντε κ κανά μπιφτεκάκι με χοιρινό κιμά) άφθονα λαχανικά, τα ζυμαρικά τα λατρεύουμε δυστυχώς:up::up::up: κ καθόλου κρεμμύδι κ σκόρδο, εγώ έχω αλλεργία, ειδικά το κρεμμυδι μπορεί να με στείλει, το σκόρδο θα το χωνέψω σε μια βδομαδα άρα...:down::down: κ εκείνος έχει δυσκολία στην πέψη με αυτά...
Οπότε????? τρώμε όμως τυριά πολλά, άρα παίρνουμε πρωτείνες από εκεί, όσπρια αρκετά, και πολλά ψαράκια κ θαλασσινά, επίσης φρούτα τα τσακίζουμε:up::up:
Την Καθαρά Δευτέρα???? η καλύτερή μου, φτιάχνει η μανούλα μου κ ταραμοσαλάτα χωρίς κρεμμύδι μιαμ μιαμ.... !!!! Τρέλα τα περνάμε
Κάτια σε περιμένουμε την επόμενη καθαρά δευτέρα!!!!:up::up:

Για μένα πάλι το πάσχα είναι το πιο απεχθές γεγονός, όλοι η κοινωνία μυρίζει (είμαι ευγενική δεν είπα βρωμάει!! ) κρεατίλα, χώρια τα δημοτικά τραγούδια που με ζαλίζουν, αυτά σε άλλο θέμα:lol::lol: να φανταστείτε εγώ τρώω σαλάτα κ πατάτες τηγανητές:(:( ευτυχώς ο αντρούλης μου κ εγώ κάνουμε ακριβώς την ίδια διατροφή, ελάχιστο εως καθόλου κρέας (ίσως κανά κοτοπουλάκι, άντε κ κανά μπιφτεκάκι με χοιρινό κιμά) άφθονα λαχανικά, τα ζυμαρικά τα λατρεύουμε δυστυχώς:up::up::up: κ καθόλου κρεμμύδι κ σκόρδο, εγώ έχω αλλεργία, ειδικά το κρεμμυδι μπορεί να με στείλει, το σκόρδο θα το χωνέψω σε μια βδομαδα άρα...:down::down: κ εκείνος έχει δυσκολία στην πέψη με αυτά...
Οπότε????? τρώμε όμως τυριά πολλά, άρα παίρνουμε πρωτείνες από εκεί, όσπρια αρκετά, και πολλά ψαράκια κ θαλασσινά, επίσης φρούτα τα τσακίζουμε:up::up:
Την Καθαρά Δευτέρα???? η καλύτερή μου, φτιάχνει η μανούλα μου κ ταραμοσαλάτα χωρίς κρεμμύδι μιαμ μιαμ.... !!!! Τρέλα τα περνάμε
Κάτια σε περιμένουμε την επόμενη καθαρά δευτέρα!!!!:up::up:

Αχ μωρε ταραμοσαλάτα δεν τρώω, αλλά ξέρω μια μελιτζανοσαλάτα νηστίσιμη, σκέτη τρελα!!!!
Άπειρα ντολμαδάκια (όχι με γιαούρτια και τέτοιες αηδίες), σαλάτες, γίγαντες στο φούρνο, χταποδάκι, καλαμαράκια κρασάτα, μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα, τι άλλο ξεχνάω;;;;;
Αχ ρε σεις πείνασα...:( γαμωτο.....

Κι εγω ετσι αισθανομαι το Πασχα,οτι δεν ανηκω σ'αυτη τη χωρα οπου σφαζουν χιλιαδες αρνακια και κατσικακια και τα σουβλιζουν επιδεικτικα στους δρομους!:rolleyes:
Τη βγαζω με τσουρεκι και τζατζικι,ευτυχως σκορδακι μπορω να φαω!:happy:
Τρωω κοτοπουλακι και ψαρακι και οτιδηποτε αλλο εκτος απο κοκκινα κρεατα,τα σιχαινομαι,μονο κανενα κομματακι απο τα φαγητα της μαμας μου κι αν.
Μακαροναδες ειναι η αδυναμια μου αλλα δεν τις στερουμαι,φτιαχνω ολικης με σαλτσες ντοματας και το λαδι το προσθετω ΠΑΝΤΑ στο τελος,ωμο,οπως και σ'ολα τα φαγητα μου.
Εκει που την παταω ειναι τα γλυκα,αν βρεθει σοκολατα στον δρομο μου την τσακιζω χωρις δευτερη σκεψη,πανε κατα διαολου και οι διαιτες κι η διατροφη.:rolleyes::redface:

Παιδί; τι παιδί ακριβώς θα τσάκιζες εσύ;;; Γιατί κι εγώ έχω βάλει στο μάτι ένα παιδί σε μια εταιρεία εδω κοντα, αλλά όχι και να τον τσάκιζα...:P

παίδι καλε!! δεν ξερω πως μπαινουν τα διαλυτικα..:redface::redface: απο παιδι εχω μπανισει κι εγω ενα τελευταια αλλα παραμενω στο οφθαλμουτρο..ας οψετε η σχεση..:redface::redface::rolleyes::lol:

παίδι καλε!! δεν ξερω πως μπαινουν τα διαλυτικα..:redface::redface: απο παιδι εχω μπανισει κι εγω ενα τελευταια αλλα παραμενω στο οφθαλμουτρο..ας οψετε η σχεση..:redface::redface::rolleyes::lol:

πατάς shift και ταυτόχρονα αυτό που είναι δίπλα στο Λ/L με το ;/: και μετα το φωνηεν που θες.;)
Αυτό για την σχέση δεν το σχολιάζω εδω γιατί θα μας βγάλουν πάλι εκτός θέματος....:redface::redface::redface:

πατάς shift και ταυτόχρονα αυτό που είναι δίπλα στο Λ/L με το ;/: και μετα το φωνηεν που θες.;)
Αυτό για την σχέση δεν το σχολιάζω εδω γιατί θα μας βγάλουν πάλι εκτός θέματος....:redface::redface::redface:

Μην φοβασαι..θα ανοιξω σχετικο θεματακι..!:cool::lol::lol:

Έλεγα κι εγώ, τι μας έλειπε, τι μας έλειπε... :lol::P

υπαρχει. το θεμα "αντρες" γενικη συζητηση:D

Έλεγα κι εγώ, τι μας έλειπε, τι μας έλειπε... :lol::P

δεν το καταλαβα αυτο πρασινουλααααα!!! υπονοεις κατι???:mad::mad: αν ναι πες το ξεκαθαρα!!:mad::mad: μηπως θες να μεταφερθουμε στο θεμα εδω μαλωνουμε??:mad::mad:

:lol::lol::lol::lol: αστειακι..:redface::redface:

Για την ακρίβεια όταν θέλουμε διαλυτικά αλλά με τόνο πατάμε shift +W και μετά το φωνήεν και βγαίνει π.χ. ΐ,ΰ,

ευχαριστω!!!:D:D

και να φανταστειτε οτι ολα ξεκινησαν με μια λιγουριτσα μου ειχα!:redface::lol:

Πρέπει να το μάθεις!:P
Λοιπόν, Πατάς Shift και το κουμπί που βρίσκεται δίπλα στο L(Τα πατάς οπως πατάς alt-shift για να αλλάξεις την γλώσσα) τα αφήνεις, δηλ, δεν τα έχεις μόνιμα πατημένα και μετά το γράμμα που θέλεις να μπουν τα διαλυτικά (ϊ, ϋ, ϊ,)

:lol::lol: ναι ναι μου το ειπαν και οι προλαλισασες!!!:happy::happy: το εχω εμπεδωσει μετα απο τοσες φορες!:lol::lol:

:lol::lol: ναι ναι μου το ειπαν και οι προλαλισασες!!!:happy::happy: το εχω εμπεδωσει μετα απο τοσες φορες!:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:
Δεν σε είδα να το εφαρμόζεις:lol:
Κορίτσια πάμε άλλη μια???:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back