aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτό είναι κακοποίηση!! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πωπω, ειναι χαλια...Περα απο την πλακα, αυτες οι γατουλες δεν θα μπορουν καν να κουνηθουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Marik
Νεοφερμένο μέλος
. Μάριος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
). Πάντως αν σκεφτεί κανείς το μέγεθός του και τον όγκο της γούνας τα κιλά του δεν είναι τόσο πολλά όσο ακούγονται
! Εννοείται ότι καμμία σχέση με τις δύο υπέρβαρες γάτες των φωτογραφιών, αυτό είναι τραγικό
, δεν νομίζω να μπορούσαν να περπατήσουν! Δίπλα τους ο χοντρούλης μου είναι σαν φωτομοντέλο
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Εννοείται ότι καμμία σχέση με τις δύο υπέρβαρες γάτες των φωτογραφιών, αυτό είναι τραγικό, δεν νομίζω να μπορούσαν να περπατήσουν! Δίπλα τους ο χοντρούλης μου είναι σαν φωτομοντέλο
!
Κάτι τέτοια βλέπουμε και παρηγοριόμαστε.
Βέβαια, είναι δύσκολο να κρίνουμε με το μάτι το πόσο ανησυχητική είναι μια κοιλίτσα. Μπορεί να είναι λίπος, αλλά μπορεί και να είναι το κρέμασμα της καλοζωϊσμένης γάτας. Νομίζω ότι υπάρχουν εξετάσεις γι' αυτό ή κάνω λάθος; Καλό είναι πάντως να προσέχουμε.
(και το άκρον άωτον της υποκρισίας: τα γράφω αυτά έχοντας μόλις φάει ένα τεράστιο σάντουιτς τίγκα στη μαγιονέζα και το τυρί. Ντροπή μου...)

mimikaki
Διάσημο μέλος
(και το άκρον άωτον της υποκρισίας: τα γράφω αυτά έχοντας μόλις φάει ένα τεράστιο σάντουιτς τίγκα στη μαγιονέζα και το τυρί. Ντροπή μου...)![]()

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι όπως το διατύπωσες, έκανε την εικόνα έντονη και μου φάνηκε πολύ αστείο ένας άνθρωπος να κυνηγάει την κουκίδα του λέιζερ και να τον μιμείται η γάτα, η οποία αλλιώς μένει ασυγκίνητη και η οποία δεν ξέρει ότι το παιχνίδι γίνεται γι αυτήν, και χωρίς να το ξέρει, μοιάζει σαν να τον τρέχει αυτή.ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΣ????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι όπως το διατύπωσες, έκανε την εικόνα έντονη και μου φάνηκε πολύ αστείο ένας άνθρωπος να κυνηγάει την κουκίδα του λέιζερ και να τον μιμείται η γάτα, η οποία αλλιώς μένει ασυγκίνητη και η οποία δεν ξέρει ότι το παιχνίδι γίνεται γι αυτήν, και χωρίς να το ξέρει, μοιάζει σαν να τον τρέχει αυτή.
Nαι, ναι, φαντασου να το κανεις κιολας!!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
παρχουν δυο τυπου κοιλιες,
- Ο ενας τυπος ειναι σαν το καλοκαιρακι:παντα ειχε μια μικρη καμπυλη μια στογγυλη κοιλιτσα που οταν περπατουσε πηγαινε περα δωθε καν κι ολοκληρο δεν ηταν παχυ. Ειναι κατω του ενος χρονου και μπορει να αναπτυξει λιπακι αν δε το προσεξω.

- Ο αλλος τυπος ειναι σαν το χιονακι που ηταν παντα φαγουδικο και μεγαλη λιχουδα ιδιως με κονσερβες και ειναι πλεον 3 και χρονων και αυτο για να φυγει σαν λιπος θελει γυμναστικουλα και τροφη η πιο λιγη και καλη η λαιτ.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Την Παρασκευή περάσαμε από την κτηνίατρο και τη ρώτησα και για το θέμα της κοιλίτσας. Μου είπε ότι είναι θέμα σωματότυπου και η Αρήθα θα την έχει ανεξάρτητα από το βάρος της (το οποίο βρήκε φυσιολογικό -πιάσαμε τα 3 κιλά παρακαλώ!). Είναι κάπως σα να'χει ψωμάκια η μικρή μου
Άρα ούτε δίαιτα χρειάζεται, ούτε τίποτα άλλο (ε, η γυμναστική πάντα κάνει καλό βέβαια...)

Ismini
Διάσημο μέλος
Εμείς ως γαλάτες έχουμε απλώς πεσμένο στήθος και ένα φρέσκο ολόφρεσκο Ρωμαίο (τον καλό μου) που για να τον αφήσει ο Μαντού να κοιμηθεί είναι ικανός να του δώσει όσες κονσέρβες θέλει. Άσε που ψυλλιάζομαι ότι τη νύχτα τρώνε μαζί μπροστά στο ψυγείο. Ελπίζω να μην κάνουν και τσιγάρο μαζί μετά.!!!![]()
![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Γατο-κοιλίτσες όλου του κόσμου ενωθείτε!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool