Δίαιτα στην ανάπτυξη;

• Thread starter Thread starter aretha
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
:blink: :blink: :blink: Αυτό είναι κακοποίηση!! :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( Πωπω, ειναι χαλια...Περα απο την πλακα, αυτες οι γατουλες δεν θα μπορουν καν να κουνηθουν!:( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο οτι διαβασα την δευτερη την εχουν βαλει σε τρελλη διαιτα... οσο για την πρωτη δεν ελεγε κατι...

Μια παραμοια περιπτωση αλλα με παχυσαρκο σκυλο στην αγγλια επεβαλαν προστιμο στον ιδιοκτητη και τον υποχρεωσαν να κανει διαιτα στο ζωο

Εγώ νομίζω πως δεν πρέπει να τις κάνεις δίαιτα γιατί έτσι την ταλαιπωρείς. Και η δική μου γάτα έχει λίπος στην κοιλιά αλλά εγώ συνεχό όπως πριν με το καθημερινό πρόγραμμα. Έτσι και αλλιώς όπως το είπες κα μόνοι σου είναι σε ανάπτυξη και μπορεί να μην έχει αργότερα μια κανονική ανάπτυξη. Όμως και πάλι είναι ι δικιά σου γάτα και συ αποφασίζεις:) . Μάριος.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• Clip_46.jpg
    Clip_46.jpg
    94,6 KB · Εμφανίσεις: 62
Ο Σάκης δεν μπορώ να πω ότι τρώει πολύ, μόνο κροκέτες του δίνω. Γενικά είναι τεμπελάκος και είναι όλη μέρα ξάπλα (σαν το αφεντικό του :redface:). Πάντως αν σκεφτεί κανείς το μέγεθός του και τον όγκο της γούνας τα κιλά του δεν είναι τόσο πολλά όσο ακούγονται :confused:!
Εννοείται ότι καμμία σχέση με τις δύο υπέρβαρες γάτες των φωτογραφιών, αυτό είναι τραγικό :mad:, δεν νομίζω να μπορούσαν να περπατήσουν! Δίπλα τους ο χοντρούλης μου είναι σαν φωτομοντέλο :D!

Εννοείται ότι καμμία σχέση με τις δύο υπέρβαρες γάτες των φωτογραφιών, αυτό είναι τραγικό :mad:, δεν νομίζω να μπορούσαν να περπατήσουν! Δίπλα τους ο χοντρούλης μου είναι σαν φωτομοντέλο :D!

Κάτι τέτοια βλέπουμε και παρηγοριόμαστε.:P
Βέβαια, είναι δύσκολο να κρίνουμε με το μάτι το πόσο ανησυχητική είναι μια κοιλίτσα. Μπορεί να είναι λίπος, αλλά μπορεί και να είναι το κρέμασμα της καλοζωϊσμένης γάτας. Νομίζω ότι υπάρχουν εξετάσεις γι' αυτό ή κάνω λάθος; Καλό είναι πάντως να προσέχουμε.

(και το άκρον άωτον της υποκρισίας: τα γράφω αυτά έχοντας μόλις φάει ένα τεράστιο σάντουιτς τίγκα στη μαγιονέζα και το τυρί. Ντροπή μου...) :lol:

(και το άκρον άωτον της υποκρισίας: τα γράφω αυτά έχοντας μόλις φάει ένα τεράστιο σάντουιτς τίγκα στη μαγιονέζα και το τυρί. Ντροπή μου...) :lol:

:lol: :lol: :up: :up: :up:

ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΣ????????:mad:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΣ????????:mad:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ετσι όπως το διατύπωσες, έκανε την εικόνα έντονη και μου φάνηκε πολύ αστείο ένας άνθρωπος να κυνηγάει την κουκίδα του λέιζερ και να τον μιμείται η γάτα, η οποία αλλιώς μένει ασυγκίνητη και η οποία δεν ξέρει ότι το παιχνίδι γίνεται γι αυτήν, και χωρίς να το ξέρει, μοιάζει σαν να τον τρέχει αυτή.

Ετσι όπως το διατύπωσες, έκανε την εικόνα έντονη και μου φάνηκε πολύ αστείο ένας άνθρωπος να κυνηγάει την κουκίδα του λέιζερ και να τον μιμείται η γάτα, η οποία αλλιώς μένει ασυγκίνητη και η οποία δεν ξέρει ότι το παιχνίδι γίνεται γι αυτήν, και χωρίς να το ξέρει, μοιάζει σαν να τον τρέχει αυτή.

Nαι, ναι, φαντασου να το κανεις κιολας!!!!:lol: :lol: :lol:

λιπακια # κοιλιτσες

παρχουν δυο τυπου κοιλιες, :)
  1. Ο ενας τυπος ειναι σαν το καλοκαιρακι:παντα ειχε μια μικρη καμπυλη μια στογγυλη κοιλιτσα που οταν περπατουσε πηγαινε περα δωθε καν κι ολοκληρο δεν ηταν παχυ. Ειναι κατω του ενος χρονου και μπορει να αναπτυξει λιπακι αν δε το προσεξω.;)
  2. Ο αλλος τυπος ειναι σαν το χιονακι που ηταν παντα φαγουδικο και μεγαλη λιχουδα ιδιως με κονσερβες και ειναι πλεον 3 και χρονων και αυτο για να φυγει σαν λιπος θελει γυμναστικουλα και τροφη η πιο λιγη και καλη η λαιτ.
Η πετουλιτα για παραδειγμα δεν εχει λιπακι ουτε ο φενστερ της ruko ειναι απλα παχουλη κοιλιτσα και καρδαμωμενα γατια ενω το χιονακι εχει κατι σαν τοπικο παχος που κρεμεται και τα λιπακια τα πιανεις στην αφη. Παντως ολα φευγουν αν ασχοληθει κανεις.

Η κτηνίατρος μου, είπε να μην τους κάνουμε δίαιτα στην ανάπτυξη. Να τους δίνουμε όση ξηρά λέει η συσκευσία για την ηλικία τους. Η τροφή να είναι kitten-junior μέχρι τον πρώτο χρόνο. Μετά άμα την έχουμε στειρώσει light και αν όχι indoor για γάτες που μένουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι, η οποία έχει κι αυτή λίγες θερμίδες. Και έτσι θα αδυνατίσουν. Άλλωστε μου είπε το καλοκαίρι τρώνε λιγότερο και έχουν μία τάση να αδυνατίζουν.

οι κρεμαστές κοιλίτσες είναι ok!!

Την Παρασκευή περάσαμε από την κτηνίατρο και τη ρώτησα και για το θέμα της κοιλίτσας. Μου είπε ότι είναι θέμα σωματότυπου και η Αρήθα θα την έχει ανεξάρτητα από το βάρος της (το οποίο βρήκε φυσιολογικό -πιάσαμε τα 3 κιλά παρακαλώ!). Είναι κάπως σα να'χει ψωμάκια η μικρή μου :redface: Άρα ούτε δίαιτα χρειάζεται, ούτε τίποτα άλλο (ε, η γυμναστική πάντα κάνει καλό βέβαια...);)

Εμείς ως γαλάτες έχουμε απλώς πεσμένο στήθος και ένα φρέσκο ολόφρεσκο Ρωμαίο (τον καλό μου) που για να τον αφήσει ο Μαντού να κοιμηθεί είναι ικανός να του δώσει όσες κονσέρβες θέλει. Άσε που ψυλλιάζομαι ότι τη νύχτα τρώνε μαζί μπροστά στο ψυγείο. Ελπίζω να μην κάνουν και τσιγάρο μαζί μετά.!!!:P :rolleyes:

Εμείς ως γαλάτες έχουμε απλώς πεσμένο στήθος και ένα φρέσκο ολόφρεσκο Ρωμαίο (τον καλό μου) που για να τον αφήσει ο Μαντού να κοιμηθεί είναι ικανός να του δώσει όσες κονσέρβες θέλει. Άσε που ψυλλιάζομαι ότι τη νύχτα τρώνε μαζί μπροστά στο ψυγείο. Ελπίζω να μην κάνουν και τσιγάρο μαζί μετά.!!!:P :rolleyes:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αλικη μετα απο αυτο που εγραψες, η σαρδελα σου στελνει πολλα φιλακια και πολλα ευχαριστω!!!:lol:

:lol: :lol: :lol: Γατο-κοιλίτσες όλου του κόσμου ενωθείτε!!

άλλη μια πατσοκοιλίτσα απο δω ευχαριστεί:up: :up: :up: :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back