Δίαιτα στην ανάπτυξη;

Αρα προσοχη στη τροφη................και στη ποσοτητα..........διαιτα-διαιτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ και μενα τρωει πολυ αφου το πρωι οπου του βαζω την τροφη τρεχει αμεσως ο λυχουδης και το τρωει ολο μονοκοπανιας:mad: και αρχισα να ανησυχω μηπως τρωει πολυ δεν του βαζω ξανα φυσικα! Ο γιατρος λεει οτι ειναι μια χαρα μιας και ειναι αγορακι...αλλα και παλι μου γρινιαζει να του βαλω κιαλο δεν θελω να το παχυνω γιατι εμαθα οτι με την στυρωση θα παρει κιαλλο.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να και τα ντοκουμέντα!

Σήμερα τα κατάφερα να τραβήξω κι εγώ μια "αποκαλυπτική" φωτογραφία: ιδού το κοιλάκι μας σε όλο του το (κρεμαστό) μεγαλείο... :redface: :redface: :rolleyes:

Συνημμένα

• DSCN0351.JPG
    DSCN0351.JPG
    193,8 KB · Εμφανίσεις: 68
Eιναι και μαύρη και μοιάζει και με τη Σακίρα και το πατσοκοιλάκι τους ίδιο είναι καλέ! Eιπαμε, αρνάκι μαυρο και παχύ της μάνας του καμάρι... :P

Φτυστο το ντινακι μου ειναι ακριβως ετσι ειμαστε και εμεις:D

:lol: :lol: :lol: :lol: και το δικό μου αρνάκι το ίδιο έχει!!:P :P :P

Και εμεις εχουμε τετοιο!!!:up:

Μια χαρά σας βρίσκω, Αρήθα. Είναι που δεν πρόλαβα να φωτογραφίσω τον Φένστερ να απλώνεται σαν νησί στο πάτωμα.:D

Κι εμένα ο λαιμαργούλης μου τρώει αρκετά..Για να μην μου γκρινιάζει, του βάζω πλέον 3 φορές μικρότερη ποσότητα και του δίνω και 1 γατολιχουδίτσα με γεύση κοτόπουλο..
Βέβαια στα κιλά του κανονικός φαίνεται.. αλλά έχει μακρύνει πολύ.. τον παρατηρούσα χτες και είχε πιάσει παραπάνω από τον μισό διθέσιο καναπέ στο μήκος του..:blink::D

Και κάτι άλλο.. Η Αρηθούλα δεν είναι χοντρούλα.. "Ο φακός μας παχαίνει καλέ μαμά...";):P

Τι να πούμε κι εμείς... Εδώ κοιτάξτε κρεμασμένη κοιλιά και του έχω αρχίσει και light τροφή. Η γιαγιά του τον φωνάζει μοσχάρι, ούτε καν χαϊδευτικά μοσχαράκι...:(

Τι να πούμε κι εμείς... Εδώ κοιτάξτε κρεμασμένη κοιλιά και του έχω αρχίσει και light τροφή. Η γιαγιά του τον φωνάζει μοσχάρι, ούτε καν χαϊδευτικά μοσχαράκι...:(

Ασπασία τώρα είδα τα δαχτυλάκια του χιόνη!!!:blink:
Ο γλυκός μου!:redface:

Όπως και να'χει είναι ένας κούκλος :inlove:. Πολύ ωραία πόζα έχει πάρει!

Έλα μωρέ, όχι και μοσχάρι ο καημένος ο Χιόνης... Καλοζωισμένος είναι! ;) :D
Ούτε εγώ το είχα ξαναδεί το ποδαράκι του... :blink:

Καλε ενας κουκλος ειναι :D ουτε εγω ειχα ξαναδει το ποδαρακι του

Πολύ ωραία πόζα έχει πάρει!
Είναι η αγαπημένη του στάση! Που να τον δείτε ότιαν βλέπει τηλεόραση με τον Κώστα που κάθονται και οι δύο χυμένοι εντελώς στον καναπέ με τα πόδια απλωμένα μπροστά. Τρελλό γέλιο!!!:lol: :lol: :lol:
Όσο για το ποδαράκι, ίσως θυμάσται που είχα πει ότι όταν πήγα να τον δώσω σ'εκείνη την αποτυχημένη απόπειρα υιοθεσίας το πρώτο πράγμα που είχε πει η κοπέλα και μου είχε κάτσει άσχημα είναι "ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ???!!!":blink: :blink: :blink: Το έχει δει γιατρός?" Αισθάνθηκα λες και είχα ανάπηρο παιδί και το δείχναν στο δρόμο υποτιμητικά....:( :( :( Μου ερχόταν να τον πάρω επιτόπου και να φύγω. Εντάξει, τελικά τον πήρα την άλλη μέρα;) :up: :up:

Όσο για το ποδαράκι, ίσως θυμάσται που είχα πει ότι όταν πήγα να τον δώσω σ'εκείνη την αποτυχημένη απόπειρα υιοθεσίας το πρώτο πράγμα που είχε πει η κοπέλα και μου είχε κάτσει άσχημα είναι "ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ???!!!":blink: :blink: :blink: Το έχει δει γιατρός?" Αισθάνθηκα λες και είχα ανάπηρο παιδί και το δείχναν στο δρόμο υποτιμητικά....:( :( :( Μου ερχόταν να τον πάρω επιτόπου και να φύγω. Εντάξει, τελικά τον πήρα την άλλη μέρα;) :up: :up:

:mad: :mad: :mad: Mα τι σοι ανθρωποι υπαρχουν εκει εξω? γρουμφ... Εχω αρχισει να πιστευω πως δεν υπαρχει ελπιδα.

Τί έχει ρε παιδιά το πόδι του;;;;;;;;;;;;;

έλα ντέ! τίποτα ! ίσα ίσα τον κάνει πιό γλυκό!!!:inlove: :inlove:

Κοιτά εδώ Βικτώρια το πίσω ποδαράκι. Ο γιατρός που τον είχε δει στην αρχή αλλά και κ.Πάνος είπαν ότι είτε είναι από χτύπημα όταν ήταν μικρός (π.χ. να τον είχε πατήσει αυτοκίνητο) είτε εκ γεννετής. Δεν πονάει, περπατάει κανονικά αλλά δεν του αρέσει να του το πιάνω...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back