Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Constance
Νεοφερμένο μέλος
και αρχισα να ανησυχω μηπως τρωει πολυ δεν του βαζω ξανα φυσικα! Ο γιατρος λεει οτι ειναι μια χαρα μιας και ειναι αγορακι...αλλα και παλι μου γρινιαζει να του βαλω κιαλο δεν θελω να το παχυνω γιατι εμαθα οτι με την στυρωση θα παρει κιαλλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σήμερα τα κατάφερα να τραβήξω κι εγώ μια "αποκαλυπτική" φωτογραφία: ιδού το κοιλάκι μας σε όλο του το (κρεμαστό) μεγαλείο...

Συνημμένα
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
αρνάκι μαυρο και παχύ της μάνας του καμάρι...![]()

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
και το δικό μου αρνάκι το ίδιο έχει!!

ruko
Διάσημο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Βέβαια στα κιλά του κανονικός φαίνεται.. αλλά έχει μακρύνει πολύ.. τον παρατηρούσα χτες και είχε πιάσει παραπάνω από τον μισό διθέσιο καναπέ στο μήκος του..

Και κάτι άλλο.. Η Αρηθούλα δεν είναι χοντρούλα.. "Ο φακός μας παχαίνει καλέ μαμά..."

aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Τι να πούμε κι εμείς... Εδώ κοιτάξτε κρεμασμένη κοιλιά και του έχω αρχίσει και light τροφή. Η γιαγιά του τον φωνάζει μοσχάρι, ούτε καν χαϊδευτικά μοσχαράκι...![]()
Ασπασία τώρα είδα τα δαχτυλάκια του χιόνη!!!
Ο γλυκός μου!

anabou
Διάσημο μέλος
. Πολύ ωραία πόζα έχει πάρει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ούτε εγώ το είχα ξαναδεί το ποδαράκι του...

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
ουτε εγω ειχα ξαναδει το ποδαρακι τουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Είναι η αγαπημένη του στάση! Που να τον δείτε ότιαν βλέπει τηλεόραση με τον Κώστα που κάθονται και οι δύο χυμένοι εντελώς στον καναπέ με τα πόδια απλωμένα μπροστά. Τρελλό γέλιο!!!Πολύ ωραία πόζα έχει πάρει!
Όσο για το ποδαράκι, ίσως θυμάσται που είχα πει ότι όταν πήγα να τον δώσω σ'εκείνη την αποτυχημένη απόπειρα υιοθεσίας το πρώτο πράγμα που είχε πει η κοπέλα και μου είχε κάτσει άσχημα είναι "ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ???!!!"
Το έχει δει γιατρός?" Αισθάνθηκα λες και είχα ανάπηρο παιδί και το δείχναν στο δρόμο υποτιμητικά....
Μου ερχόταν να τον πάρω επιτόπου και να φύγω. Εντάξει, τελικά τον πήρα την άλλη μέρα

Mika
Δραστήριο μέλος
Όσο για το ποδαράκι, ίσως θυμάσται που είχα πει ότι όταν πήγα να τον δώσω σ'εκείνη την αποτυχημένη απόπειρα υιοθεσίας το πρώτο πράγμα που είχε πει η κοπέλα και μου είχε κάτσει άσχημα είναι "ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ???!!!"![]()
![]()
Το έχει δει γιατρός?" Αισθάνθηκα λες και είχα ανάπηρο παιδί και το δείχναν στο δρόμο υποτιμητικά....
![]()
![]()
Μου ερχόταν να τον πάρω επιτόπου και να φύγω. Εντάξει, τελικά τον πήρα την άλλη μέρα
![]()
![]()
![]()
Mα τι σοι ανθρωποι υπαρχουν εκει εξω? γρουμφ... Εχω αρχισει να πιστευω πως δεν υπαρχει ελπιδα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Τί έχει ρε παιδιά το πόδι του;;;;;;;;;;;;;
έλα ντέ! τίποτα ! ίσα ίσα τον κάνει πιό γλυκό!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κοιτά εδώ Βικτώρια το πίσω ποδαράκι. Ο γιατρός που τον είχε δει στην αρχή αλλά και κ.Πάνος είπαν ότι είτε είναι από χτύπημα όταν ήταν μικρός (π.χ. να τον είχε πατήσει αυτοκίνητο) είτε εκ γεννετής. Δεν πονάει, περπατάει κανονικά αλλά δεν του αρέσει να του το πιάνω...Τί έχει ρε παιδιά το πόδι του;;;;;;;;;;;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool