lamni
Νεοφερμένο μέλος
Είχα αποφασίσει να αφήσω τελικά την γατούλα μου στο σπίτι κατά την διάρκεια των διακοπών (10 μέρες) και να έρχετε μια φίλη μου κάθε δεύτερη μέρα να την βλέπει και να την φροντίζει.
Η κοπέλα όμως που μου την είχε δώσει την γατούλα πριν 1 χρόνο μου είπε ότι είναι κρίμα να την αφήσω μόνη της και να της την πάω καλύτερα σπιτι της να την κρατήσει αυτη.
Τ ο θέμα είναι ότι αυτή έχει και 2 δικά της γατάκια 1 θυληκό και ένα αρσενικο.
Επίσης η δικιάμου δεν είναι ακόμη στειρωμένη....
Τι είναι καλύτερο τελικα????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
πιστευω οτι ειναι καλυτερα η γατα να μεινει σπιτι σου και να ρχεται η φιλη σου να την αλλαζει νερο-φαγητο και να καθαριζει την τουαλετα. εεε καλο ειναι να παιζει με την γατουλα και κανα μισωρακι...γιατι ειναι αρκετες οι μερες.
Απο την μια ειναι αστειρωτη κ θα μαλωνει με τις αλλες γατες και απο την αλλη στις γατες δεν αρεσουν οι μετακινησεις.
Η κυρια που μου δωσε την γατα μου ζητησε να την παρει μαζι της ενα 3μερο διακοπες στη θαλασσα(!!!!!) και φυσικα αρνηθηκα ευγενικα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Θα συμφωνήσω με Niar...
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
eleana1
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Και αυτο που σου ειπε πιο πανω η Sli8erin να το προσεξεις πολυ... Δηλαδη να εισαι σιγουρη οτι η φιλη σου θα πηγαινει... Καλες διακοπες!

lamni
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά ναι ίσως είναι καλύτερα να μείνει σπίτι έστω και αν νιώθει μοναξιά. Γενικά είναι μαθημένη να μένει μόνη της γιατί όλοι δουλεύουμε και δεν είμαστε όλη μέρα στό σπίτι.Θα την αποζημιώσουμε με πολύ πολύ παιχνίδι όταν θα επιστρέψουμε. Αν την είχα στειρώσει _κάτι που πρέπει να κάνω άμμεσα μετά τις διακοπες_ θα την πήγαινα πάντως στην φίλη μου γιατί την λατρεύει και έναι υπέροχη με τα γατάκια..
Σας ευχαριστώ πολύ
UNCAS
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool