Δίνω γάτο για υιοθεσία!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

dudu

Νεοφερμένο μέλος

Ο dudu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα.
Πριν δυο εβδομαδες εξω απο το καταστημα μου χτυπηθηκε ενας αδεσποτος γατουλης απο αυτοκινητο.Αμεσως τον μαζεψα και τον ετρεξα στον κτηνιατρο.Η διαγνωση ηταν σπασμενο σαγονι και διασειση.
312977_10150374877637152_353427217151_9927314_135094927_n.jpg

Εγινε χειρουργιο και δεθηκε το σαγονι του με συρμα και εμεινε στο ιατρειο για να αναρρωσει.
312044_10150381992527152_353427217151_9975621_984349469_n.jpg

Τωρα ειναι σε σπιτι και φιλοξενειται προς το παρων...!!Ηδη τρωει μονος του χωρις προβλημα!!:clapup:
301506_10150385133072152_353427217151_9990264_894205753_n.jpg

Συνολικα μου στοιχησε οσο η εκτακτη εισφορα του Παπανδρεου:mad: αλλα δεν το σκεφτηκα λεπτο να τον τρεξω.Θα στειρωθει και θα δωθει με συμβολαιο υιοθεσιας για μεσα στο σπιτι.Ο ιδιοκτητης θα επιβαρυνθει μονο με το ποσο για την τοποθετηση του τσιπ.
Βοηθηστε με να βρουμε ενα σπιτι οπου θα τον αγαπανε και θα απολαμβανει χαδια και αγκαλιες.
Ειναι περιπου ενος χρονου με ελαφρως φουντωτη ουριτσα και παρα πολυ αγαθος και ησυχος.Στις φωτογραφιες ειναι εμφανως αδυνατισμενος απο την ταλαιπωρια που περασε.Ειναι πιο ησυχος κι απο αγαλμα καθως δεν νιαουριζει ποτε,ειναι ιδανικος για σπιτι κι ας μην εχει ζησει ποτε μεσα σε 4 τοιχους.
Βοηθηστε τον να κανει ενα νεο ξεκινημα!!!
Ευχαριστω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειλικρινά εύχομαι ο μορφονιός να βρει ένα πολύ καλό κι όμορφο σπίτι.
Πολλά μπράβο για την προσπάθεια που έκανες! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καταρχιν συνχαριτηρια για αυτο που εκανες ! :clapup::clapup::D επισηςθα ηθελα να πω οτι αυτο που μου την σπαει απο το οτι ειμαι 13 ειναι οτι δεν μπορω να παρω ολα τα γατια σπιτι μου, γιατι δεν εξαρταται απο μενα :mad: σου υποσχομαι παντως θα ρωτησω φιλους μηπως θα θελανε να παρουνε αυτο τον γατουλη! και αν οχι ευχομαι καλη τυχη , σε σενα και στον γατουλη! :) και παλι συνχαριτηρια! :clapup: δωστου πολλα φιλακια απο μενα :D :inlove: :kissing:

Καταρχην πολλα μπραβο για τον κοπο και το χρονο σας!
Ο γατος φαινεται πανεμορφος, ευχομαι τα καλυτερα:)

O γατος βρηκε σπιτακι.Επιτελους θα μπορει να νιωσει και αυτος την ζεστασια ενος σπιτιου με ανθρωπους που θα τον αγαπανε.
Θα ειναι και πολυ κοντα στο σπιτι μου και θα μπορω να τον βλεπω συχνα.:D:D:D
Νιωθω ικανοποιηση....που τα καταφερα.

Φανταστικα νεα..παρα πολυ χαιρομαι!!!!!!:D Καλοτυχο να ειναι το γλυκο μου.

Μπράβο για ότι έκανες!!! Είσαι και πρέπει να νιώθεις, σπουδαία:)
Να είσαι καλά!

μπραβο σου!!!!!!!μεγαλη υποθεση αυτο που εκανες γιαυτη την εντελως αθωα ψυχουλα,και φαινεται οτι ειναι αγαθουλη το ψυχουλινακι μου!!!!!!δακρυσα οπως το ειδα στην αρχη,χιλια μπραβο,τυχερο στην ατυχια του το δολιο το γατακι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back