dudu
Νεοφερμένο μέλος
Εγινε χειρουργιο και δεθηκε το σαγονι του με συρμα και εμεινε στο ιατρειο για να αναρρωσει.
Τωρα ειναι σε σπιτι και φιλοξενειται προς το παρων...!!Ηδη τρωει μονος του χωρις προβλημα!!

Συνολικα μου στοιχησε οσο η εκτακτη εισφορα του Παπανδρεου
αλλα δεν το σκεφτηκα λεπτο να τον τρεξω.Θα στειρωθει και θα δωθει με συμβολαιο υιοθεσιας για μεσα στο σπιτι.Ο ιδιοκτητης θα επιβαρυνθει μονο με το ποσο για την τοποθετηση του τσιπ.Βοηθηστε με να βρουμε ενα σπιτι οπου θα τον αγαπανε και θα απολαμβανει χαδια και αγκαλιες.
Ειναι περιπου ενος χρονου με ελαφρως φουντωτη ουριτσα και παρα πολυ αγαθος και ησυχος.Στις φωτογραφιες ειναι εμφανως αδυνατισμενος απο την ταλαιπωρια που περασε.Ειναι πιο ησυχος κι απο αγαλμα καθως δεν νιαουριζει ποτε,ειναι ιδανικος για σπιτι κι ας μην εχει ζησει ποτε μεσα σε 4 τοιχους.
Βοηθηστε τον να κανει ενα νεο ξεκινημα!!!
Ευχαριστω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Πολλά μπράβο για την προσπάθεια που έκανες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grizoulaa
Νεοφερμένο μέλος

επισηςθα ηθελα να πω οτι αυτο που μου την σπαει απο το οτι ειμαι 13 ειναι οτι δεν μπορω να παρω ολα τα γατια σπιτι μου, γιατι δεν εξαρταται απο μενα
σου υποσχομαι παντως θα ρωτησω φιλους μηπως θα θελανε να παρουνε αυτο τον γατουλη! και αν οχι ευχομαι καλη τυχη , σε σενα και στον γατουλη!
και παλι συνχαριτηρια!
δωστου πολλα φιλακια απο μενα

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο γατος φαινεται πανεμορφος, ευχομαι τα καλυτερα

dudu
Νεοφερμένο μέλος
Θα ειναι και πολυ κοντα στο σπιτι μου και θα μπορω να τον βλεπω συχνα.

Νιωθω ικανοποιηση....που τα καταφερα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλοτυχο να ειναι το γλυκο μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Να είσαι καλά!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum