Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα.
28-07-13
00:40
Δεν ξερω αν ειναι σωστο το "ψυχολογικο" που του δημιουργησα, αλλα απο εκεινη τη μερα με σεβεται πιο πολυ! Επιτελους μετα απο 14 μηνες στο σπιτι, κ μετα απο πολλα σημαδια στα χερια κ τα ποδια, καταλαβε ποιος ειναι το αφεντικο!!!!!
'Η έτσι σε αφήνει να νομίζεις!!
Πλάκα κάνω. Και γέλασα κι εγώ πολύ! Είναι το αντίστοιχο με το πλαστικό ψεκαστήρι αλλά σε "άνθρωπο" !!
Πάντως τα δικά μου με το ψεκαστήρι δε νιώθουν... Εκτός που δεν τα ενοχλεί το νερό, στην αρχή τρόμαζαν για 2 δευτερόλεπτα περίπου και μετά απλά με κοιτούσαν υποτιμητικά, σα να λένε "Καλά, χάζεψες; Τι κουλά κάνεις;;" Τέλειο βλέμμα! 'Ενιωθα σα καθυστερημένο!

Σημειωτέον, εγώ τα είχα ψεκάσει σε άλλες φάσεις, δε με δάγκωναν. 'Οποτε θέλουν δαγκώνονται μεταξύ τους!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenitsa21
Νεοφερμένο μέλος
Η elenitsa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
28-07-13
23:53
Λιγο σαλακι του εριξα! Δε τον εκανα κ μπανιο! Παντως εχει αλλαξει πολυ.. Νομιζω επειδη ειναι καθαρος δεν γουσταρει τετοια συμπεριφορα.. Γλυφοταν πολλη ωρα την αλλη φορα! Αλλα κ εγω δεν μπορω να ειμαι αλλο ματωμενη! Τωρα ο καθενας ξερει τα ορια του! Ηταν αστειος ομως..!!!!
Τον ψεκαζα κ εγω με νεροπιστολο αλλα επιασε κανα 5αρη φορες. Μετα εφευγε γ λιγο κ ερχοταν πιο εκνευρισμενος! δυστυχως εγω τον εχω εναν.. Δεν εχει αλλο γατακι ν παιξει. Μια φορα φεραμε ενα γ δοκιμη κ πηγε να το πνηξει! Μετα μου εγλυφε το χερι που ειχα χαιδεψει την μικρη μεχρι να με καθαρισει τελειως!!!
Θα μεγαλωσει κ θα στρωσει... Μικρο ειναι ακομα!
Τον ψεκαζα κ εγω με νεροπιστολο αλλα επιασε κανα 5αρη φορες. Μετα εφευγε γ λιγο κ ερχοταν πιο εκνευρισμενος! δυστυχως εγω τον εχω εναν.. Δεν εχει αλλο γατακι ν παιξει. Μια φορα φεραμε ενα γ δοκιμη κ πηγε να το πνηξει! Μετα μου εγλυφε το χερι που ειχα χαιδεψει την μικρη μεχρι να με καθαρισει τελειως!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
29-07-13
00:44
Λιγο σαλακι του εριξα! Δε τον εκανα κ μπανιο! Παντως εχει αλλαξει πολυ.. Νομιζω επειδη ειναι καθαρος δεν γουσταρει τετοια συμπεριφορα.. Γλυφοταν πολλη ωρα την αλλη φορα! Αλλα κ εγω δεν μπορω να ειμαι αλλο ματωμενη! Τωρα ο καθενας ξερει τα ορια του! Ηταν αστειος ομως..!!!!
Το γλυκό μου... Αμ θέλει να είναι ανεξάρτητος και νταής
, αμ είναι και ζηλιάρης και θέλει να μονοπωλεί την αγάπη σου..

elenitsa21
Νεοφερμένο μέλος
Η elenitsa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
31-07-13
11:49
Δεν ανέχεται άλλα ζώα στο σπίτι. Περνούσε ένας γάτος έξω από τη πόρτα μας μια περίοδο, κ έσκαγε ο δικός μας κουτουλιές στη πόρτα! Κ είναι κ στειρωμένος!!!! Με τους ανθρώπους ευτυχώς δεν είναι έτσι. Όποιος κ να έρθει σπίτι πάει γ χάδια. Πολύ σπάνια θα τσαντιστεί γ να δαγκώσει άλλους, αλλά αν το κάνει ξέρει ότι θα κάτσει μόνος του στο υπνοδωμάτιο!
Πάντως σε σχέση με το φαί του, του τα έκοψα τα κόκαλα. Τις 2 πρώτες μέρες έκλαιγε μπροστά από το ψυγείο.. Τώρα νομίζω τα έχει ξεχάσει τελείως!!!!
Πάντως σε σχέση με το φαί του, του τα έκοψα τα κόκαλα. Τις 2 πρώτες μέρες έκλαιγε μπροστά από το ψυγείο.. Τώρα νομίζω τα έχει ξεχάσει τελείως!!!!
nefy
Νεοφερμένο μέλος
Η Νεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
10-01-15
05:24
Παιδια σας αγαπω!!Χαζευα τις συζητησεις σας γιατι και το δικο μου δαγκωνει πολυ!Βασικα κανει κατι περιεργο ερχεται κοντα μου οπως οταν θελει χαδια αλλα εκει που παω να τον χαϊδεψω με δαγκωνει!και με μανια!Βρε τι μη του εχω πει,τι "μαμα" του το εχω παιξει δεν εχει πιασει τιποτα εδω και 2 χρονια!Τον βαζω ακομα και στο κλουβι του και δεν ηρεμει.Μερικες φορες μαλιστα νομιζω οτι βγαινει με εκδικητικη διαθεση...τωρα τον ειχα παλι μεσα,σηκωθηκα,τον εβγαλα και ξαναεκατσα στο pc.Ηρθε κουνιστος και λυγιστος,με το που απλωσα χερι αρχισε τα δαγκωματα!!Ε λοιπον φυσηξα και εγω δυο φορες στην μουσουδα του (ειπα μπας και δω φως) και επιασε!!Μαζευτηκε και πηγε απεναντι στον καναπε και την επεσε για υπνο!!Ξετρελαθηκα!Ελπιζω να συνεχισει να πιανει το κολπο,βλεπω μια καινουργια εποχη να ξεκινα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
10-01-15
08:24
Όντως, αυτό το κόλπο (το φύσημα της μουσούδας) συνήθως "πιάνει", αλλά επειδή "το προλαμβάνειν είναι καλύτερο από το θεραπεύειν" θα έλεγα οτι παράλληλα προσπάθησε να μην (αθελά σου φυσικά), του ενθαρρύνεις αυτή του τη συνήθεια.
Κατ'αρχήν όσο επιθετική κίνηση κι αν φαίνεται το δάγκωμα, 99 φορές στις 100, πρόκειται για παιχνίδι. Γι αυτό φρόντισε να μην έχει τα χέρια σου "πρόχειρα" προς επίθεση. Πάντα τα χέρια σου να κρατούν ένα παιχνιδάκι, ένα ραβδάκι που θα κρέμεται ένα λούτρινο ποντικάκι πχ, αλλά ποτέ απευθείας παιχνίδι με τα χέρια. Διότι άπαξ και το μάθει, δύσκολα ξεμαθαίνει.
Αλλά επειδή έτσι κι αλλιώς δεν εξασφαλίζεσαι ποτέ από γραζουνιές και δαγκώματα (αλλοίμονο, όλοι σχεδόν οι γατο-γονείς φέρουμε κατά καιρούς τα ίχνη τους
), κάθε φορά που θα το κάνει, θα του σταματάς το παιχνίδι εκεί και... θα αποχωρείς! Κάποια στιγμή θα το καταλάβει και αν δεν το κόψει εντελώς, θα το ελαττώσει το ...σπορ.
Και κάτι τελευταίο: Αν είναι εφικτό, ανανέωσε τα παιχνιδάκια του με 2-3 καινούργια που θα του αποσπάσουν την προσοχή και θα τον απασχολήσουν. 'Ισως παράλληλα να χρειάζεται να του αφιερώνεις λίγο περισσότερο από το χρόνο σου σε παιχνίδια μαζί σου: δείχνει να το έχει ανάγκη
Κατ'αρχήν όσο επιθετική κίνηση κι αν φαίνεται το δάγκωμα, 99 φορές στις 100, πρόκειται για παιχνίδι. Γι αυτό φρόντισε να μην έχει τα χέρια σου "πρόχειρα" προς επίθεση. Πάντα τα χέρια σου να κρατούν ένα παιχνιδάκι, ένα ραβδάκι που θα κρέμεται ένα λούτρινο ποντικάκι πχ, αλλά ποτέ απευθείας παιχνίδι με τα χέρια. Διότι άπαξ και το μάθει, δύσκολα ξεμαθαίνει.
Αλλά επειδή έτσι κι αλλιώς δεν εξασφαλίζεσαι ποτέ από γραζουνιές και δαγκώματα (αλλοίμονο, όλοι σχεδόν οι γατο-γονείς φέρουμε κατά καιρούς τα ίχνη τους
), κάθε φορά που θα το κάνει, θα του σταματάς το παιχνίδι εκεί και... θα αποχωρείς! Κάποια στιγμή θα το καταλάβει και αν δεν το κόψει εντελώς, θα το ελαττώσει το ...σπορ.
Και κάτι τελευταίο: Αν είναι εφικτό, ανανέωσε τα παιχνιδάκια του με 2-3 καινούργια που θα του αποσπάσουν την προσοχή και θα τον απασχολήσουν. 'Ισως παράλληλα να χρειάζεται να του αφιερώνεις λίγο περισσότερο από το χρόνο σου σε παιχνίδια μαζί σου: δείχνει να το έχει ανάγκη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefy
Νεοφερμένο μέλος
Η Νεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
12-01-15
02:37
Αlcyone σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου.Θα τις εφαρμοσω οσο το δυνατο καλυτερα!Ηδη παντως οι "επιθεσεις" μειωθηκαν!!Όντως, αυτό το κόλπο (το φύσημα της μουσούδας) συνήθως "πιάνει", αλλά επειδή "το προλαμβάνειν είναι καλύτερο από το θεραπεύειν" θα έλεγα οτι παράλληλα προσπάθησε να μην (αθελά σου φυσικά), του ενθαρρύνεις αυτή του τη συνήθεια.
Αλλά επειδή έτσι κι αλλιώς δεν εξασφαλίζεσαι ποτέ από γραζουνιές και δαγκώματα (αλλοίμονο, όλοι σχεδόν οι γατο-γονείς φέρουμε κατά καιρούς τα ίχνη τους), κάθε φορά που θα το κάνει, θα του σταματάς το παιχνίδι εκεί και... θα αποχωρείς! Κάποια στιγμή θα το καταλάβει και αν δεν το κόψει εντελώς, θα το ελαττώσει το ...σπορ.
Και κάτι τελευταίο: Αν είναι εφικτό, ανανέωσε τα παιχνιδάκια του με 2-3 καινούργια που θα του αποσπάσουν την προσοχή και θα τον απασχολήσουν. 'Ισως παράλληλα να χρειάζεται να του αφιερώνεις λίγο περισσότερο από το χρόνο σου σε παιχνίδια μαζί σου: δείχνει να το έχει ανάγκη![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki