athina_elpida
Νεοφερμένο μέλος
Το site είναι πολύ ωραίο. Είμαι νέο μέλος, μόλις σήμερα άκουσα για το site στο ραδιόφωνο - το είπε μια ακροάτρια στον αέρα. Πολύ καλή πρωτοβουλία.
Μένω σε ένα διαμέρισμα σχετικά μικρό (60τμ) στην Θεσσαλονίκη και επειδή αγαπάω πάρα πολύ τα ζώα, σκέφτομαι να πάρω ένα κατοικίδιο. Θα ήθελα σκυλάκι αν είχα κήπο, αλλά δυστυχώς δεν έχω. Έτσι σκέφτομαι να πάρω ένα γατάκι. Το θέμα είναι ότι εγώ λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι. Δεν ανησυχώ για ζημιές, μιάς και αυτά είναι μόνο στην αρχή, μετά όπως το μάθεις έτσι θα είναι. Αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό για το ίδιο να περνάει τόσο χρόνο μόνο του. Εσείς τι λέτε να κάνω? να το τολμήσω? Ζω μόνη μου και θα μου άρεσε να έχω συντροφιά ένα γατάκι (που από όσο ξέρω είναι και αρκετά ανεξάρτητα και μπορούν να μείνουν και μόνα τους για κάποιες ώρες). Αλλά είμαι λίγο προβληματισμένη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και θα ακούσω με μεγάλη προσοχή τις συμβουλές και τις απόψεις σας. Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Εγώ ψηφίζω ναι δαγκωτό!Τα γατάκια είναι τρέλα.Όλοι δουλεύουν κάποες ώρες,δεν είμαστε όλοι όλη μέρα σπίτι να παίζουμε με τα γατάκια μας!Εγώ είχα γατούλη στο διαμέρισμα που έμενα και ήταν βάλσαμο να γυρίζω σπίτι από τη δουλειά και να κάνουμε αγάπες.Καταλαβαίνουν και νιώθουν πολλά περισσότερα από όσα νομίζουμε.Και το σπίτι αφού μένεις μόνη σου σας χωράει.Πέτυχες και σε καλή εποχή,έχει πολλές γέννες με υπέροχα μικρούλια,που θα είναι έτοιμα για υιοθεσία σε κανέναν μήνα,οπότε έχεις χρόνο να το σκεφτείς και να προετοιμαστείς!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλώς ήρθες στη γατοπαρέα μας και καλά να περνάς!Στο θέμα τώρα, αφού λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι καλό θα ήταν να υιοθετήσεις ένα κάπως μεγαλύτερο γατάκι που έχει διαμορφώσει χαρακτήρα και είναι μαθημένο να ζει σε διαμέρισμα...όπως και νά΄χει ρίξε μια ματιά στις αγγελίες και σίγουρα θα βρείς κάτι που να σου αγγίξει την καρδιά

jasmine
Δραστήριο μέλος
Επίσης θέλω να συμφωνήσω και με την συντοπίτισσα Raisa. Ίσως ένα λίγο μεγαλύτερο σε ηλικία να είναι πιο μαθημένο στις συνθήκες ενός διαμερίσματος.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να πάρεις! Να πάρεις!
Η γάτα ζει άνετα μόνη της στο σπίτι και δεν έχει την εξάρτηση του σκύλου... Είναι καθαρή και δεν κάνει πολλές ζημιές... αρκεί να προσέξεις κάποια πράγματα!
Εμείς θα είμαστε κοντά σου για ό,τι χρειαστείς!
Εγώ πήρα και δεύτερη αφού είχα όμως τη μεγάλη 2 χρόνια χωρίς πρόβλημα μόνη της...
Καλή απόφαση!
Συνημμένα
Desdemona
Διάσημο μέλος
Μα και βέβαια να πάρεις! Όλοι μας δουλεύουμε και λείπουμε τουλάχιστον 7-8 ώρες από το σπίτι. Το γατάκι σου δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, αρκεί να ασχολείσαι μαζί του όσο είσαι στο σπίτι. Όσο για τις ζημιές μην το προεξοφλείς, ο γάτος μου δεν έχει κάνει καμία σοβαρή ζημιά στο σπίτι (τώρα για ένα τασάκι που έριξε δεν το κάνω θέμα
). Αν αγαπάς τα γατάκια μην το σκέφτεσαι καν. Ρίξε μια ματιά στα "χαρίζονται" και σίγουρα θα βρεις το γατάκι των ονείρων σου 
julia
Διακεκριμένο μέλος

και με κάλυψαν οι προηγούμενες!!!!

aretha
Περιβόητο μέλος

Να πάρεις, να πάρεις...
zorica
Διάσημο μέλος
Εννοειτε να παρεις γατακι...

Lionesse
Νεοφερμένο μέλος

Οπωσδήποτε να πάρεις, αν τ΄αγαπάς.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
συμφωνώ με όλους όσους μίλησαν πρίν!να πάρεις γατούλα με την προϋπόθεση ότι έχεις σκέφτει οτι έχει και ευθύνες το όλο θέμα και ότι αυτό σε δεσμεύει για κάποια χρόνια.όταν παίρνουμε γατούλα (και άλλο ζώο) τους δίνουμε την υπόσχεση ότι θα τα φροντίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε όσο ζούμε και ζούνε.αν λοιπόν τα έχεις σκεφτεί αυτά..εμπρός στην αναζήτηση γατιού!!
α και συμφωνώ με το ενήλικο γιατί τα μικρά θέλουν περισσότερο χρόνο ενώ κάποιο μεγαλύτερο έχει συνιθήσει μόνο του..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ειναι πολύ τρυφερη και ιδανικη για νεο ιδιοκτητη
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
είδα ότι ρώτουσε για την μικρή.είδα ότι δεν ήσουν μέσα και έτρεξα να απαντήσω!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
παντως ευχαριστω για την υποστηριξηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για τις ζημιές...μην πολυανησυχείς...Ο δικός μου είναι 13,5 χρονών και έχει σπάσει ένα πιατάκι σε όλη του ζωή...Και τον έχω από 30 ημερών...
ria23
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool