prince
Διάσημο μέλος
εγώ πρόσφατα πήρα δεύτερη γάτα
για να μην μένει ο πρώτος μόνος του αλλά ούτως ή άλλως όταν εγώ λείπω από το σπίτι οι γάτες μου κοιμούνται...
οπότε μην ανησυχείς 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελικά πήρε γατάκι;
marakikm
Νεοφερμένο μέλος
γεια σου!ειμαι κι εγω φοιτητρια Καβαλα και για τον ιδιο ακριβως λογο πριν 10 μηνεσ αγορασα μια περσιασ. δν κανει καθολου ζημιεσ και ειναι μαθημενη στο να λειπω απο το σπιτι!γενικα ειναι τελεια συντροφια!
ειναι MIA GKRI ΓΑΤΟΥΛΑ ΠΕΡΣΙΑΣ(ΑΓΚΥΡΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ τελειωνω και θα ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ με τουσ γονεισ μ ΔΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ!
ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ,ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΖΩΟ!ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ?
τηλ6936459654
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια σου!ειμαι κι εγω φοιτητρια Καβαλα και για τον ιδιο ακριβως λογο πριν 10 μηνεσ αγορασα μια περσιασ. δν κανει καθολου ζημιεσ και ειναι μαθημενη στο να λειπω απο το σπιτι!γενικα ειναι τελεια συντροφια!
ειναι MIA GKRI ΓΑΤΟΥΛΑ ΠΕΡΣΙΑΣ(ΑΓΚΥΡΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ τελειωνω και θα ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ με τουσ γονεισ μ ΔΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ!
ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ,ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΖΩΟ!ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ?
τηλ6936459654
Τουλάχιστον ανεύθυνη συμπεριφορά...

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ΣυμφωνώΤουλάχιστον ανεύθυνη συμπεριφορά...![]()

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Εμείς αναφερόμαστε στην κοπέλα που έγραψε σήμερα και θέλει να δώσει τη γατούλα της,είναι πράγματι παλιό το θέμακαλε είναι παλιό το θέμα και ανασύρθηκε κατα λάθος...
julia
Διακεκριμένο μέλος

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τουλάχιστον ανεύθυνη συμπεριφορά...![]()
Εμ... γι' αυτό λέω ότι οι περισσότεροι δεν σκέφτονται σε βάθος χρόνου όταν παίρνουν ένα ζώο αλλά το πολύ μέχρι τους δύο επόμενους μήνες... Τα αγοράζουν, τα χρυσοπληρώνουν και μετά...δεν μας βολεύει... Ότι ένα ζώο μεγαλώνει και μπορεί να ζήσει 15+ , μπαααα...ούτε μας περνά από το μυαλό... Για το μέλλον θα νοιαζόμαστε;
Ερώτηση στην κοπέλα: και αν δεν βρεις, καλή μου, σπίτι, θα την πετάξεις τη γατούλα στο δρόμο; Ή θα βρεις όποιον όποιον για να την ξεφoρτωθείς αντί να πείσεις τους γονείς σου ότι είναι πλέον κομμάτι της ζωής σου η ψυχούλα αυτή;
ruko
Διάσημο μέλος

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα σας.
Το site είναι πολύ ωραίο. Είμαι νέο μέλος, μόλις σήμερα άκουσα για το site στο ραδιόφωνο - το είπε μια ακροάτρια στον αέρα. Πολύ καλή πρωτοβουλία.
Μένω σε ένα διαμέρισμα σχετικά μικρό (60τμ) στην Θεσσαλονίκη και επειδή αγαπάω πάρα πολύ τα ζώα, σκέφτομαι να πάρω ένα κατοικίδιο. Θα ήθελα σκυλάκι αν είχα κήπο, αλλά δυστυχώς δεν έχω. Έτσι σκέφτομαι να πάρω ένα γατάκι. Το θέμα είναι ότι εγώ λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι. Δεν ανησυχώ για ζημιές, μιάς και αυτά είναι μόνο στην αρχή, μετά όπως το μάθεις έτσι θα είναι. Αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό για το ίδιο να περνάει τόσο χρόνο μόνο του. Εσείς τι λέτε να κάνω? να το τολμήσω? Ζω μόνη μου και θα μου άρεσε να έχω συντροφιά ένα γατάκι (που από όσο ξέρω είναι και αρκετά ανεξάρτητα και μπορούν να μείνουν και μόνα τους για κάποιες ώρες). Αλλά είμαι λίγο προβληματισμένη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και θα ακούσω με μεγάλη προσοχή τις συμβουλές και τις απόψεις σας. Ευχαριστώ.
Γειά σου φίλη μου!Προσωπική εμπειρία:Ζω μόνη μου κι αν εξαιρέσεις το τελευταίο 2μερο που κάνω την γατονοσοκόμα,όλες τις άλλες μέρες,το σπίτι μου μπορεί να κάνει και 10ωρο να με δει!Ο γάτος μου σεληνιάζεται μόλις με βλέπει και κάνουμε μεγάλες αγάπες.Το καλό είναι ότι πια,ξέρει πότε φεύγω και προσαρμόζει τον εαυτό του για ύπνο.Έτσι όταν τον βρίσκω είναι τούρμπο!
Οπότε,ναι ίσως στην αρχή να είναι δύσκολο,αλλά σιγά σιγά θα το συνηθίσετε και οι 2!Αρκεί να έχεις υπομονή και πριν φύγεις να έχεις φροντίσει για όλα (φαγάκι νεράκι,κάποιο ρούχο σου για να ΄χει τη μυρωδιά της μαμάς και πολλά παιχνίδια!).Εγώ του αφήνω και την tv ανοιχτή για να χαζεύει!
Fotini
Διάσημο μέλος
τηλ6936459654
Κοπελιά, βάλε δική σου αγγελία με φωτογραφία του γατούλη ώστε να τη δουν όλοι! Εδώ θα χαθεί!

lenia1
Νεοφερμένο μέλος

Vivikos
Νεοφερμένο μέλος

lenia1
Νεοφερμένο μέλος
xrysadem
Νεοφερμένο μέλος
καλησπεραΚαλώς όρισες!
Να πάρεις! Να πάρεις!
Η γάτα ζει άνετα μόνη της στο σπίτι και δεν έχει την εξάρτηση του σκύλου... Είναι καθαρή και δεν κάνει πολλές ζημιές... αρκεί να προσέξεις κάποια πράγματα!
Εμείς θα είμαστε κοντά σου για ό,τι χρειαστείς!
Εγώ πήρα και δεύτερη αφού είχα όμως τη μεγάλη 2 χρόνια χωρίς πρόβλημα μόνη της...
Καλή απόφαση!
να σε ρωτησω τι ρατσα ειναι τα γατακια που εχεις θελω να παρω και εγω αλλα δεν ξερω την ρατσα τους
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool