Δεν έχω γατάκι ... ακόμα! Να πάρω;

είναι μια παρέα στο σπίτι σου όπως και να το κάνουμε. Θα σου κουλουριάζεται όταν βλέπεις τβ ή κοιμάσαι και θα σε συντροφεύει. θα σου καθαρίζει το σπίτι από πετούμενα ή περπατούμενα. και θα νιαουρίζει θυμωμένο όταν αργείς να του βάλεις να φάει...

εγώ πρόσφατα πήρα δεύτερη γάτα :) για να μην μένει ο πρώτος μόνος του αλλά ούτως ή άλλως όταν εγώ λείπω από το σπίτι οι γάτες μου κοιμούνται... :) οπότε μην ανησυχείς :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είναι λίγο... παλιά η αγγελία....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμ ναι... μάλλον πρέπει να κλειδωθεί :)

Πάει!! Ξεκούτιανα!!! Ούτε που είδα την ημερομηνία!!! Τουλάχιστον ήταν φετινή!!! Χαχαχα!!! :lol:
Τελικά πήρε γατάκι;

χαριζεται

γεια σου!ειμαι κι εγω φοιτητρια Καβαλα και για τον ιδιο ακριβως λογο πριν 10 μηνεσ αγορασα μια περσιασ. δν κανει καθολου ζημιεσ και ειναι μαθημενη στο να λειπω απο το σπιτι!γενικα ειναι τελεια συντροφια!
ειναι MIA GKRI ΓΑΤΟΥΛΑ ΠΕΡΣΙΑΣ(ΑΓΚΥΡΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ τελειωνω και θα ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ με τουσ γονεισ μ ΔΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ!
ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ,ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΖΩΟ!ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ?
τηλ6936459654

γεια σου!ειμαι κι εγω φοιτητρια Καβαλα και για τον ιδιο ακριβως λογο πριν 10 μηνεσ αγορασα μια περσιασ. δν κανει καθολου ζημιεσ και ειναι μαθημενη στο να λειπω απο το σπιτι!γενικα ειναι τελεια συντροφια!
ειναι MIA GKRI ΓΑΤΟΥΛΑ ΠΕΡΣΙΑΣ(ΑΓΚΥΡΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ τελειωνω και θα ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ με τουσ γονεισ μ ΔΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ!
ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ,ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΖΩΟ!ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ?
τηλ6936459654

Τουλάχιστον ανεύθυνη συμπεριφορά...:mad:

Ελεοσσσσσσσσσσσσσσσσ

καλε είναι παλιό το θέμα και ανασύρθηκε κατα λάθος...

καλε είναι παλιό το θέμα και ανασύρθηκε κατα λάθος...
Εμείς αναφερόμαστε στην κοπέλα που έγραψε σήμερα και θέλει να δώσει τη γατούλα της,είναι πράγματι παλιό το θέμα

...... θα περιμένω...:|

Τουλάχιστον ανεύθυνη συμπεριφορά...:mad:

Εμ... γι' αυτό λέω ότι οι περισσότεροι δεν σκέφτονται σε βάθος χρόνου όταν παίρνουν ένα ζώο αλλά το πολύ μέχρι τους δύο επόμενους μήνες... Τα αγοράζουν, τα χρυσοπληρώνουν και μετά...δεν μας βολεύει... Ότι ένα ζώο μεγαλώνει και μπορεί να ζήσει 15+ , μπαααα...ούτε μας περνά από το μυαλό... Για το μέλλον θα νοιαζόμαστε;

Ερώτηση στην κοπέλα: και αν δεν βρεις, καλή μου, σπίτι, θα την πετάξεις τη γατούλα στο δρόμο; Ή θα βρεις όποιον όποιον για να την ξεφoρτωθείς αντί να πείσεις τους γονείς σου ότι είναι πλέον κομμάτι της ζωής σου η ψυχούλα αυτή;

Καλύτερα η συζήτηση να μεταφερθεί στο νέο θέμα εδώ για να μη γίνει μπέρδεμα.:)

Καλησπέρα σας.
Το site είναι πολύ ωραίο. Είμαι νέο μέλος, μόλις σήμερα άκουσα για το site στο ραδιόφωνο - το είπε μια ακροάτρια στον αέρα. Πολύ καλή πρωτοβουλία.
Μένω σε ένα διαμέρισμα σχετικά μικρό (60τμ) στην Θεσσαλονίκη και επειδή αγαπάω πάρα πολύ τα ζώα, σκέφτομαι να πάρω ένα κατοικίδιο. Θα ήθελα σκυλάκι αν είχα κήπο, αλλά δυστυχώς δεν έχω. Έτσι σκέφτομαι να πάρω ένα γατάκι. Το θέμα είναι ότι εγώ λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι. Δεν ανησυχώ για ζημιές, μιάς και αυτά είναι μόνο στην αρχή, μετά όπως το μάθεις έτσι θα είναι. Αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό για το ίδιο να περνάει τόσο χρόνο μόνο του. Εσείς τι λέτε να κάνω? να το τολμήσω? Ζω μόνη μου και θα μου άρεσε να έχω συντροφιά ένα γατάκι (που από όσο ξέρω είναι και αρκετά ανεξάρτητα και μπορούν να μείνουν και μόνα τους για κάποιες ώρες). Αλλά είμαι λίγο προβληματισμένη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και θα ακούσω με μεγάλη προσοχή τις συμβουλές και τις απόψεις σας. Ευχαριστώ.

Γειά σου φίλη μου!Προσωπική εμπειρία:Ζω μόνη μου κι αν εξαιρέσεις το τελευταίο 2μερο που κάνω την γατονοσοκόμα,όλες τις άλλες μέρες,το σπίτι μου μπορεί να κάνει και 10ωρο να με δει!Ο γάτος μου σεληνιάζεται μόλις με βλέπει και κάνουμε μεγάλες αγάπες.Το καλό είναι ότι πια,ξέρει πότε φεύγω και προσαρμόζει τον εαυτό του για ύπνο.Έτσι όταν τον βρίσκω είναι τούρμπο!
Οπότε,ναι ίσως στην αρχή να είναι δύσκολο,αλλά σιγά σιγά θα το συνηθίσετε και οι 2!Αρκεί να έχεις υπομονή και πριν φύγεις να έχεις φροντίσει για όλα (φαγάκι νεράκι,κάποιο ρούχο σου για να ΄χει τη μυρωδιά της μαμάς και πολλά παιχνίδια!).Εγώ του αφήνω και την tv ανοιχτή για να χαζεύει!

τηλ6936459654

Κοπελιά, βάλε δική σου αγγελία με φωτογραφία του γατούλη ώστε να τη δουν όλοι! Εδώ θα χαθεί!

να παρεις γατακι αλλα οχι περσίας κ εγω ψάχνομαι!!:up:

εχω κ γω το ιδιο προβλημα!!επιπλεον ομως ειμαι απο χιο και σπουδαζω θεσσαλονικη οποτε ταξιδευω συχνα με αεροπλανο και φοβαιμαι οτι θα το ταλαιπορω τοσο με τα ταξιδια αλλα και με την αλλαγη περιβαλλοντος..τι να κανω??:confused:

Είναι λιγο κουλό νομίζω σε γατο site να ρωτάς αν πρέπει να πάρεις γάτα !!! Τον εαυτό σου πρέπει να ρωτήσεις αν είσαι προετοιμασμένη και διατεθημένη να αναλάβεις την ευθύνη γιατί πέρα από τις αγάπες και τα παιχνίδια είναι σαν να παίρνεις ένα μωρό που πάντα θα είναι μωρό και θα εξαρτάται από σένα. Σκέψου τι θα κάνεις τα καλοκαίρια που θα θέλεις να φύγεις 2 και 3 εβδομάδες διακοπές, στις γιορτές... αν μπορέσεις να βρείς λύση σε όλα αυτά τα θέματα τότε απλά .... μένει να διαλέξεις ένα;)

θελω πολυ να παρω αλλα φοβαμαι οτι θα ταλαιπωρειται πολυ με τις μετακινησεις με το αεροπλανο και την αλλαγη περιβαλλοντος για αυτο δισταζω..δεν υπαρχει προβλημα αν θελω να παω διακοπες γιατι μπορουν να το προσεχουν οι γονεις μου(τα καλοκαιρια πηγαινω χιο και εκεινοι δε φευγουν).επισης το λυπαμαι να το εχω μεσα στο διαμερισμα..μονο οταν πηγαινω χιο που εχουμε κηπο θα μπορει να βγαινει εξω και μετα που θα ερχομαι παλι θεσσαλονικη θα ειναι συνεχεια στο διαμερισμα..

Καλώς όρισες!

Να πάρεις! Να πάρεις!

Η γάτα ζει άνετα μόνη της στο σπίτι και δεν έχει την εξάρτηση του σκύλου... Είναι καθαρή και δεν κάνει πολλές ζημιές... αρκεί να προσέξεις κάποια πράγματα!
Εμείς θα είμαστε κοντά σου για ό,τι χρειαστείς!
Εγώ πήρα και δεύτερη αφού είχα όμως τη μεγάλη 2 χρόνια χωρίς πρόβλημα μόνη της...

Καλή απόφαση!
καλησπερα
να σε ρωτησω τι ρατσα ειναι τα γατακια που εχεις θελω να παρω και εγω αλλα δεν ξερω την ρατσα τους

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back