Δεν έχω κανέναν... Μόνο τις γάτες μου...

Νομίζω είναι σημαντικό να διαχωρίσουμε τις εκάστοτε 'παρέες', που προκύπτουν από τις καταστάσεις (π.χ. συμφοιτητές), και τους 'φίλους', που μας αγαπούν και μας εκτιμούν σαν άτομα. Σίγουρα θα χρειαζόταν κάτι περισσότερο από μία γάτα για να κρατήσει μακριά σου τους φίλους, έτσι;

Οι παρέες είναι καλές, χρυσές, χρήσιμες αν θες, αλλά πολύ σπάνια θα βρείς κάποιον άνθρωπο -πόσο μάλλον ολόκληρη παρέα- πρόθυμη να σε δεχτεί όπως ακριβώς είσαι. Δεν είναι ανάγκη να ανοίγεις την ψυχούλα σου στον κάθε τυχόντα. Σίγουρα κι εσένα δεν θα σε ενδιέφερε τόσο αν κάποια από την παρέα σου ξαφνικά αποφάσιζε να σου μιλάει συνέχεια για κάποιο ενδιαφέρον της που όμως εσένα δεν σου λέει τίποτα... π.χ. για κάποιον ηθοποιό, ή για τη μαγειρική, ή για κάποια ηλίθια σειρά στην τηλεόραση...

Επίσης είναι πολλές οι φορές που η λύση, ακόμα και σε φιλοζωικά θέματα, που είναι τόσο ευαίσθητα, έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις! Έτυχε να μαζέψω ένα αδέσποτο κουτάβι που το κακοποιούσε ένας γέρος, κάποτε που έμενα με τη γιαγιά μου. Την παρακαλούσα γονατιστή να το κρατήσουμε, και ενώ μου είχε πει παλιότερα ότι μπορούσα να φέρω τον σκύλο μου από το σπίτι των γονιών μου, το κουταβάκι δεν το δέχτηκε ούτε για μια μέρα, ούτε μέχρι να του βρω σπίτι... Τη λύση έδωσε μια χρυσή γυναίκα, που ποτέ μέχρι τότε δεν μου είχε μιλήσει για ζώα. Το πήρε αμέσως κοντά της μόλις έμαθε ότι χρειαζόταν σπιτάκι, και το μεγάλωσε με πάρα πολλή αγάπη, μέχρι το τέλος... Και το γερασμένο σκυλάκι την ακολούθησε λίγους μήνες μετά από τη στεναχώρια του.

Διάλεγε τους φίλους σου ώστε να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου μαζί τους. Αλλά μην πληγώνεσαι όταν οι διάφορες παρέες απορρίπτουν τα ενδιαφέροντά σου. Κι εσύ πολλές φορές απορρίπτεις τα δικά τους. Το σημαντικό είναι να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου, να ξέρεις ποιόν έχεις απέναντί σου και να μην αλλάξεις ποτέ και για τίποτα (εκτός και αν το θελήσεις η ίδια).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το θεμα ειναι οτι μπορει εγω οπως ειπατε να εχω βγαλει καποιους ανθρωπους απο τη ζωη μου, σωστα? Δεν τους εχω κλειδωσει την πορτα ομως. Ουτε τους εχω κανει ποτε κακο. Αυτοι ομως που βγαζουν τα ζωα απο τη ζωη τους αδιαφορουν και οχι μονο, εσεις ξερετε καλυτερα τις ιστοριες με τις σακουλες, με τις φολες, και ολα τα συναφη. Τεσπα, το θεμα δεν τελειωνει, και ολοι γνωριζεστε μεταξυ σας, δεν περιμενω απο κανεναν να με γνωρισει μεσα απο ενα pc.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ούτε εγώ ξέρω κανέναν στο forum χεχε :P
Αζιλ, κι εγώ έχω αντιμετωπίσει φόλες, πικρές κουβέντες, ειρωνεία κλπ. Και πολύ καλά κάνεις και ξεκόβεις από τους ανθρώπους που σου επιτίθενται με οποιονδήποτε τρόπο για να αισθανθούν καλύτερα ή να ξεσπάσουν πάνω σου, ή που προσπαθούν να σε αλλάξουν με άσχημο τρόπο.

Ο καθένας μας βάζει τα όριά του. Όλοι μας έχουμε κόψει επαφές με ανθρώπους που μας έκαναν κακό, δεν σημαίνει ότι δεν τους αγαπάμε ή ότι θέλουμε το κακό τους. Το να ξέρεις να θέτεις τα όριά σου είναι πολύ σημαντικό, καθώς η ψυχολογική/λεκτική βία είναι το ίδιο σοβαρή με την σωματική βία.

Όμως μη βιάζεσαι να ξεγράψεις το ανθρώπινο είδος :happy: Δεν γνωρίζεις πώς μπορούν να σε εκπλήξουν οι άνθρωποι γύρω σου :P Μη γενικεύεις, κρίνε μόνο όσους ξέρεις (ή νομίζεις ότι ξέρεις) και μη χάνεις την ελπίδα σου για τους υπόλοιπους!

Αλλά η κοπελίτσα που άνοιξε το thread δεν μιλά για κάτι τέτοιο. Εσύ ίσως έχεις βιώσει τέτοιου είδους επιθέσεις, και σε καταλαβαίνω, γιατί πολλές φορές έχω έρθει στη θέση σου. Η Ελεανίτα απλά αισθάνεται μόνη επειδή δεν έχει κάποιον να μοιράζεται την αγάπη της για τα ζώα στο στενό φιλικό της περιβάλλον. Είναι διαφορετικό πρόβλημα.
------
ΥΓ: ''Κι αλλη γατα μαζεψες?'' ''ΕΣΥ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙς ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ'' ''Τα γατια θα σε ταισουν εσενα?Δες μεγαλη κοπελα τι κανει..'' ''Κοιτα ποσο χλωμη εισαι, αφου δεν τρως κρεας'' ''Τι ταιζεις τα σκυλια?να τα μαζευεις εδω περα?'' είναι σαν να βλέπω τη ζωή μου σε επανάληψη χαχαχ... Η ίδια μου η μητέρα μου τα έλεγε, μέχρι που της έβαλα να δει αυτο για να δω τί θα πεί:
https://www.youtube.com/watch?v=XLdlZYihRoU&feature=PlayList&p=F303151692405345&index=0&playnext=1

Είναι η αρχή από τους 12 μήνες, ένα παλιό αγαπημένο παιδικό, και όταν εμφανίζεται ξαφνικά η μητριά την ώρα που η μικρή ταϊζει τα ζωάκια, αρχίζει να της λέει κάτι παρόμοια...
Τότε γύρισα, κοίταξα τη μαμά μου με εντελώς αθώο ύφος και της είπα: "Μήπως σου θυμίζει κάποια;" :up: Κατακοκκίνησε, "Ά να χαθείς" μου είπε και γελούσαμε για αρκετή ώρα... ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

Συμφωνω!

Κοιτα να δεις κι εγω εχω αντιμετωπισει τετοιους ανθρωπους και συγκεκριμενα ειναι η ξαδερφη μου και η θεια μου ,απο τη γειτονια μου ειναι μια ηλικιωμενη [οχι πολυ]πιο κατω απο το σπιτι μου.Και εχω συναντηση τις ιδιες απαντησεις!Η θεια μου και η ξαδερφη μου δεν ειναι οτι τις φοβουντε τις συχενοντε και ενα περιστατικο τωρα.Πριν δυο χρονια ειχα ενα αλλο γατακι το γλυκουλη και μια μερα πηγα στη θεια μου με πηρε απο πισω ο γατος ενω εγω ομωσ δεν τον ειχα καταλαβει και καθωσ καθομασταν στο μπαλκονι [εχει πολθ χορω εκει και μια κουνια] στη κουνια επανω να ΄σου ο γατοςπανω στο μπαλκονι[καπου που ειχε χωρο]και αμοσως η ξαδερφη μου [ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ]και το ενα και και το αλλο μου ηρθε να να να...σηκωθω να φυγο και να μην ξαναπαω εχε χαρη ομωσ που ειναι αδερφη του πατερα μου!:down:

Καλα τι μου θυμησες τωρα!!!!!!!!!! πω πω.. Παντως εχεις δικιο, οι ιδιοι οι δικοι μου μου τα λενε αυτα(η μανα μου εχει στρωσει) αλλα ολο το σοι ασχολειται με εμενα και την ξαδερφη μου. Ημαρτον, αλλη δουλεια δεν εχουν. Σου λεω εμενα δε με στενοχωρουν αυτα που λεν, απλαειναι ενοχλητικο απο ενα σημειο και μετα... Ολη μερα λεμε....

Εχεις δικιο

και το απιστευτο ειναι με τους δικους μου οτι γενικωσ δεν θελουν κανενα ζωο.[εκτος απο τη οικογενεια μου και μερικουσ γειτονεσ]απορω με ολουσ αυτουσ τουσ ανθρωπυς-πωσ μπορουν και αντιστεκοντε σε ολα αυτα τα γλυκα προσωπακια?:hmm:-

και αυτειναι τα παιχνιδια της cristy

Καλα λεμε καθομαι και βλεπω το παιδικο...... Τι μου θυμισες! Κ αν σ πω οτι μ εχει απο μικρη το ''κυλα κυλα δαχτυλιδι?''

Ναι φαντάζομαι ;) Όταν μεγαλώσεις, θα σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό το θέμα, θα σε πρήζουν για άλλα! Μην τους δίνεις σημασία όμως, αν το καλοσκεφτείς, φταίει που δεν έχουν ενδιαφέροντα και ασχολούνται με το τί κάνεις εσύ :happy:
Loveanimals lol φαντάζομαι πώς θα ένιωσες!!! Τουλάχιστον όμως δεν το κλώτσησαν!!! :down:

Ναιιιιι το παιδικό είναι πολύ ωραίο, ειδικά η μουσικούλα, κι εγώ πρόσφατα το ξαναβρήκα στο youtube και συγκινήθηκα :)

ohimso, loveanimals και σε οσους με κατανοησαν, ευχαριστω:)

Ο μόνος τρόπος να με ευχαριστήσεις είναι να αισθανθείς καλύτερα :happy:

Διαβασα αυτό το ποστ και μου δημιουργήθηκε ένα ερώτημα:
Mήπως, λέω μήπως, όσοι λένε ότι οι μαμάδες τους δε θέλουν τα ζωάκια και τους λένε ότι ασχολούνται υπερβολικά μαζί τους, είναι οι ίδιοι αυτοί που θέλουν τις μαμάδες να αντιδρούν έτσι??? Μήπως, όταν οι μαμάδες αντιδρούν έτσι δίνουν παράλληλα το μυνημα σε όποιον θέλει να το λάβει ότι μόνον το παιδί τους αγαπούν κι έχουν για κέντρο της προσοχής τους? Μήπως, δίνουν έτσι στο παιδί τους την ευκαιρία να κάνει κι αυτό την επανάστασή του αλλάζοντας τον κόσμο όχι με διαδηλώσεις στους δρόμους κι αιτήματα πολιτικά αλλά, σε χαμηλούς τόνους, ταϊζοντας τα ταπεινά και καταφρονεμένα ζωάκια του δρόμου σαν ένα είδος σωτήρα τους?? Μήπως, το τάισμα και η φροντίδα των ζώων είναι πράγματι η απαραίτητη επανάσταση μερικών παιδιών κόντρα στις συμβάσεις των μεγάλων ή των βολεμένων φίλων??
Μήπως λέω ...

Δεν πολυ καταλαβαινω τη λες αλλα.....

Η αληθεια ειναι πως εχω γραψει αρθρο για κατι συγγενεις μου που δεν συμπαθουν ιδιαιτερα τα ζωα αλλα η οικογενεια μου κανει ακριβως το αντιθετο.Εγω δινω τη μεγαλυτερη προσοχη στο γατακι μου αλλα κανεις απο εδω μεσα ...θα το θεσω ετσι-δεν ζηλευει-.

Συνημμένα

• HUJHGF.jpg
    HUJHGF.jpg
    2 KB · Εμφανίσεις: 127
  • CA27W96J.jpg
    CA27W96J.jpg
    2,2 KB · Εμφανίσεις: 121
  • u10208687.jpg
    u10208687.jpg
    3,2 KB · Εμφανίσεις: 120
Εγω ξερω πως από τότε που έσωσα τη γατούλα μου ένιωσα οτι πραγματικα αγαπηθηκα απο καποιον για πρωτη φορα. Σιγουρευτηκα οτι ποτε δεν ειχα φιλους. Η μοναδικη παρεα μου πια ειναι τα ζωακια στους δρομους που οσο μπορω ταιζω και οταν ερχονται στην αγκαλια μου μαζευω.. Δυστυχως δεν εχω που να τα βαλω και τι να τα κανω λογω ελλειψης χωρου και οικονομικου...Προσπαθω ομως και τα κουτσοβολευω καπως.. Ολοι οι γυρω μου το μονο που μου λενε ειναι ''Κι αλλη γατα μαζεψες?'' ''ΕΣΥ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙς ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ'' ''Τα γατια θα σε ταισουν εσενα?Δες μεγαλη κοπελα τι κανει..'' ''Κοιτα ποσο χλωμη εισαι, αφου δεν τρως κρεας'' ''Τι ταιζεις τα σκυλια?να τα μαζευεις εδω περα?'' Εν τω μεταξυ το αδεσποτο σκυλι που φροντιζω στη γειτονια μου στην Κατερινη ειναι στειρωμενο,γτ καποιος ευσυνειδητος φροντισε γι'αυτο, ενω αυτη που μενει κατω απο το διαμερισμα μας ειχε παρει ενα αρσεν.σκυλακι και επειδη γεννησε η νυφη της και δεν το θελει, το αμολησε στην πυλωτη ΑΣΤΕΙΡΩΤΟ εδω και καιρο, και οταν της ειπα να το στειρωσει μου ειπε οτι δεν ειναι δικο της το προβλημα, αλλα αυτων που εχουν τις θυληκες. Ακομη και αυτοι που υποτιθεται οτι με αγαπουν και οτι με στηριζουν, το μονο που θελουν ειναι να σταματησω να ασχολουμαι με τα ζωα, η τουλαχιστον, να ασχολουμαι λιγοτερο, αφου βλεπουν οτι το πρωτο ειναι ανευφικτο. Δυστυχως γι'αυτους ομως το μονο που καταφερνουν ετσι ειναι να με κανουν να ανακαλυπτω ποσο παραπανω μπορω να προσφερω τελικα ακομη και οταν οι δυναμεις μου με εγκαταλειπουν, και φυσικα να αποκαλυπτουν τον πραγματικο τους εαυτο. Αυτοι σιγουρα δε θα αντεξουν πολυ ακομη διπλα μου, το θεμα ειναι οτι εγω μεσα μου εχω ξεγταψει τους παντες τους και παλευω μονη μου για αυτα τα ανυπερασπιστα πλασματα. Χαιρομαι που εχω ανακαλυψει το φορουμ σας γιατι παιρνω θαρρος να συνεχιζω. Και δυστυχως για να μπορεις να εισαι με καποιον και να εισαι καλα, πρεπει να αγαπα το ιδιο με εσενα τα ζωα και να μη λεει την ατακα που οταν την ακουω τρελαινομαι, '' εγω ειμαι φιλοζωος αλλα δεν τα θελω τα ζωα μεσα στο σπιτι, ουτε στην αυλη''. Γιατι ξερω ΑΤΟΜΑ, οχι ενα και δυο μονο, αλλα πολλα, που αντε, λες δεν τα θελουν μεσα στο σπιτι, αλλα ρε γμτ, εχουν αυλες, και μαλιστα αυλες που δεν κινδυνευουν τα ζωα, και τους ακους να λενε '' εγω τις γατες τις σιχαινομαι''. Και υστερα βρε παιδια λετε για ισορροπιες? Οσοι με πλησιασαν μεχρι τωρα με αφορμη τα ζωα το εκαναν για να με εκμεταλλευτουν. Ο,τι εκανα το εκανα για τα ζωντανα και οχι για το ειδος μας.Ζωα και παλι ζωα... Κοιτω τωρα τα ματια του Ανχελ που με παρακαλουσε να τον παρω απο τη σταση Ιασωνιδου στο κεντρο της Θεσσαλονικης που τον βρηκα...Ψυχη μου... Με συγχωρειτε που μακρυγορησα, αλλα ελπιζω να καταλαβετε. Επισης, κατι διαβασα για εθελοντες στη γατοομαδα Θεσσαλονικης. Που μπορω να βρω πληροφοριες?
Πραγματικά είναι πολύ όμορφο που θέλετε να τα βοηθήσετε,αλλά αν μαζέψετε πολλά ζωάκια,τα πράγματα θα είναι χειρότερα για εσάς και για εκείνα λόγω συσσώρευσης πολλών σε ένα σπίτι.:/:Αυτό δεν κάνει ευτυχισμέους ούτε εσάς ούτε τις γατούλες.:/:Θα μπορούσατε να επισκευθείτε κάποιο καταφύγιο ζώων για να δώσετε κάποια για ιιοθεσία και να βοηθάτε εκεί εθελοντικά.:) Υπάρχουν επίσης πολλοί στο forum που αναζητούν γατούλα.Ξέρω πως είναι δύσκολο,αλλά είναι το καλύτερο για όλους,πιστέψτε με.:) Η αποξένωση δεν οδηγεί πουθενά.

Παρ' όλα αυτά πιστεύω πως μπορείτε να κάνετε πολλά για τα ζωάκια,γιατί έχετε θέληση.:happy:Σκεφτείτε το λιγάκι.:)

Υ.Γ.:Δεν θέλω να κριτικάρω κανέναν.Απλώς λέω τη γνώμη μου τελείως δημοκρατικά:).Πιστεύω πως είστε πολύ συμπαθητικός άνθρωπος και γι' αυτό θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι::redface:

cute-kittens-3.jpg

cute_t350.jpg

Αλήθεια πώς σας φαίνεται το κουνελάκι μου;:hmm::happy:

Εγω ξερω πως από τότε που έσωσα τη γατούλα μου ένιωσα οτι πραγματικα αγαπηθηκα απο καποιον για πρωτη φορα. Σιγουρευτηκα οτι ποτε δεν ειχα φιλους. Η μοναδικη παρεα μου πια ειναι τα ζωακια στους δρομους που οσο μπορω ταιζω και οταν ερχονται στην αγκαλια μου μαζευω.. Δυστυχως δεν εχω που να τα βαλω και τι να τα κανω λογω ελλειψης χωρου και οικονομικου...Προσπαθω ομως και τα κουτσοβολευω καπως.. Ολοι οι γυρω μου το μονο που μου λενε ειναι ''Κι αλλη γατα μαζεψες?'' ''ΕΣΥ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙς ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ'' ''Τα γατια θα σε ταισουν εσενα?Δες μεγαλη κοπελα τι κανει..'' ''Κοιτα ποσο χλωμη εισαι, αφου δεν τρως κρεας'' ''Τι ταιζεις τα σκυλια?να τα μαζευεις εδω περα?'' Εν τω μεταξυ το αδεσποτο σκυλι που φροντιζω στη γειτονια μου στην Κατερινη ειναι στειρωμενο,γτ καποιος ευσυνειδητος φροντισε γι'αυτο, ενω αυτη που μενει κατω απο το διαμερισμα μας ειχε παρει ενα αρσεν.σκυλακι και επειδη γεννησε η νυφη της και δεν το θελει, το αμολησε στην πυλωτη ΑΣΤΕΙΡΩΤΟ εδω και καιρο, και οταν της ειπα να το στειρωσει μου ειπε οτι δεν ειναι δικο της το προβλημα, αλλα αυτων που εχουν τις θυληκες. Ακομη και αυτοι που υποτιθεται οτι με αγαπουν και οτι με στηριζουν, το μονο που θελουν ειναι να σταματησω να ασχολουμαι με τα ζωα, η τουλαχιστον, να ασχολουμαι λιγοτερο, αφου βλεπουν οτι το πρωτο ειναι ανευφικτο. Δυστυχως γι'αυτους ομως το μονο που καταφερνουν ετσι ειναι να με κανουν να ανακαλυπτω ποσο παραπανω μπορω να προσφερω τελικα ακομη και οταν οι δυναμεις μου με εγκαταλειπουν, και φυσικα να αποκαλυπτουν τον πραγματικο τους εαυτο. Αυτοι σιγουρα δε θα αντεξουν πολυ ακομη διπλα μου, το θεμα ειναι οτι εγω μεσα μου εχω ξεγταψει τους παντες τους και παλευω μονη μου για αυτα τα ανυπερασπιστα πλασματα. Χαιρομαι που εχω ανακαλυψει το φορουμ σας γιατι παιρνω θαρρος να συνεχιζω. Και δυστυχως για να μπορεις να εισαι με καποιον και να εισαι καλα, πρεπει να αγαπα το ιδιο με εσενα τα ζωα και να μη λεει την ατακα που οταν την ακουω τρελαινομαι, '' εγω ειμαι φιλοζωος αλλα δεν τα θελω τα ζωα μεσα στο σπιτι, ουτε στην αυλη''. Γιατι ξερω ΑΤΟΜΑ, οχι ενα και δυο μονο, αλλα πολλα, που αντε, λες δεν τα θελουν μεσα στο σπιτι, αλλα ρε γμτ, εχουν αυλες, και μαλιστα αυλες που δεν κινδυνευουν τα ζωα, και τους ακους να λενε '' εγω τις γατες τις σιχαινομαι''. Και υστερα βρε παιδια λετε για ισορροπιες? Οσοι με πλησιασαν μεχρι τωρα με αφορμη τα ζωα το εκαναν για να με εκμεταλλευτουν. Ο,τι εκανα το εκανα για τα ζωντανα και οχι για το ειδος μας.Ζωα και παλι ζωα... Κοιτω τωρα τα ματια του Ανχελ που με παρακαλουσε να τον παρω απο τη σταση Ιασωνιδου στο κεντρο της Θεσσαλονικης που τον βρηκα...Ψυχη μου... Με συγχωρειτε που μακρυγορησα, αλλα ελπιζω να καταλαβετε. Επισης, κατι διαβασα για εθελοντες στη γατοομαδα Θεσσαλονικης. Που μπορω να βρω πληροφοριες?

Θελω να σε ρωτησωο ζωακι που βρηκες εκει στο σταθμο το πηρες?Τι απεγηνε εαν δεν το πηρες το εχεις ξαναδει εκει?Δεν καταλαβα πολυ καλα γι'αυτο σε ρωταω!

Aν εννοεις για τον Ανχελ που αναφερω, τον βρηκα 1/12/2008. Τον φιλοξενω σπιτι μου προσωρινα μεχρι να του βρω σπιτι, τον εχω αποπαρασιτωσει εσωτερικα και εξωτερικα και του εχω κανει τα εμβολια του. Απλα δε θελω να βαζω εδω αγγελιες αν δεν επειγει γτ βλεπω ποσα καημενα γατουλινια ψαχνουν σπιτι που το εχουν πιο αμεσα αναγκη και δε θα ηθελα να το στερησω απο αυτα..

Τι ισορροπιες ρε παιδια ελεος! Κι εγω 19 ειμαι κ μονη δεν μπορω απλαΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να κανω παρεα με πρωτογονους ανθρωπους! Ενας απο αυτους ειναι κ ο πατερας μου ΒΛΑΧΟΣ μεγαλομενος σε κατσικοχωρι που πιστευει οτι τα ζωα ειναι για να μας προσφερουν κ οτι ειναι σπαταλη χρηματων να τα εμβολιαζουμε γιατι...και να πεθανει θα παρεις αλλο!!!Καλα μην ακουσει οτι στειρωσα το γατο μου θα με φαει με τα χρηματα!Το κουνελακι που ειχα το καλοκαιρι με 40 βαθμους δεν ηθελε να το βαζουμε μεσα στην δροσια του κλιματιστικου γιατι ελεγε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ! Αυτη ειναι κ η ατακα του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ταιζε το κουνελι οτι του ρθει γιατι ελεγε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ,δεν παθαινει τιποτα!Κ οταν ηρθε η ωρα του στα κρυφα το πηγα με τη μανα μου στον κτηνιατρο κ αν δεν φωναζα ΟΟΟΛΗ μερα ουτε αυτο θα γινοταν! Μερικες φορες απορω πως τον παντρευτηκε,δεν εχουν τιποτα κοινο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ταιζε το κουνελι οτι του ρθει γιατι ελεγε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ,δεν παθαινει τιποτα!Κ οταν ηρθε η ωρα του στα κρυφα το πηγα με τη μανα μου στον κτηνιατρο κ αν δεν φωναζα ΟΟΟΛΗ μερα ουτε αυτο θα γινοταν! Μερικες φορες απορω πως τον παντρευτηκε,δεν εχουν τιποτα κοινο...

Yπάρχουν κι αυτά καλή μου!
Εσύ όταν θα γίνεις ανεξάρτητη θα κάνεις τη δική σου φωλιά και εκεί θα είσαι ελεύθερη! Θα μπορείς να έχεις τον τρόπο ζωής που πιστεύεις. Τώρα όμως πρέπει να δουλέψεις γι αυτόν τον στόχο! Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν εκτός αν το θελήσουν μόνοι τους - έτσι κι ο πατέρας σου, κι η μητέρα σου και όλοι. Δεν έχει νόημα να θέλεις ν' αλλάξουν μυαλά. Μόνο αν τύχει να δουν κάτι που θα τους συγκλονίσει αλλάζουν για λίγο ....

Και εμενα τα ιδια μου λενε...

Τι ισορροπιες ρε παιδια ελεος! Κι εγω 19 ειμαι κ μονη δεν μπορω απλαΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να κανω παρεα με πρωτογονους ανθρωπους! Ενας απο αυτους ειναι κ ο πατερας μου ΒΛΑΧΟΣ μεγαλομενος σε κατσικοχωρι που πιστευει οτι τα ζωα ειναι για να μας προσφερουν κ οτι ειναι σπαταλη χρηματων να τα εμβολιαζουμε γιατι...και να πεθανει θα παρεις αλλο!!!Καλα μην ακουσει οτι στειρωσα το γατο μου θα με φαει με τα χρηματα!Το κουνελακι που ειχα το καλοκαιρι με 40 βαθμους δεν ηθελε να το βαζουμε μεσα στην δροσια του κλιματιστικου γιατι ελεγε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ! Αυτη ειναι κ η ατακα του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!
Μην σε νοιαζει.Και εμενα ο πατερασ μου ΑΣΕ ΤΗ ΓΑΤΑ -ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΛΗΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ-ΒΑΜΕ ΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.Δεν ειναι κατασταση αυτη.Τα πλενω μετα τα χερια και δεν με πιστευει και απο πανω.Τι μπορω να πω εγω,εσυ και ο καθενας μας μετα.Το μονο που μας πρεπει αφου αγαπαμε τις γατες και γενικως τα ζωα ειναι να τα βοηθαμε χωρις να ειναι δικα μας.Ακομα μπορουμε να συνετεχουμε φιλανθρωπικα και πολλα αλλα ακομα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ? ? ?

Συνημμένα

• DSC01159.JPG
    DSC01159.JPG
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 67
  • DSC01147.JPG
    DSC01147.JPG
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 68
Εμ τι να πω...γιαυτο κ διαβασα να περασω Κρητη(δε θα με αφηναν να φυγω αν δεν επιανα καλη σχολη) και να εχω το γατουλι μου κ να αγοραζω ξηρα τροφη για τα αδεσποτουλια χωρις να μου λεει κανεις τιποτα! Οποτε ανεβαινω Αθηνα με το Σηφη ετσι κανει κι ο πατερας μου με το πλυσιμο χεριων κ συνεχεια μου λεει οτι θα αρρωστησω με το γατι και κανει κ τον ξερολα με το τοξοπλασμα κ παρολο που εχω ρωτησει κτηνιατρους,γυναικολογους,μαιευτηρες αυτος ΕΚΕΙ το δικο του! Ε αμαν πια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back