Δεν έχω κανέναν... Μόνο τις γάτες μου...

Εξοπλασμα

Θελω να ρωτησω σε σχεση με το εξοπλασμα,ειναι αληθεια ή απλα ενας μυθος που τον λενε καποιοι για να κανουν καποιους αλλους να μοισησουν τις γατες ? ? ?:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• u10173497.jpg
    u10173497.jpg
    4,1 KB · Εμφανίσεις: 206
  • images2.jpg
    images2.jpg
    2,7 KB · Εμφανίσεις: 193
  • GUYJG.jpg
    GUYJG.jpg
    4,2 KB · Εμφανίσεις: 193
Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα... Εχω ξεκόψει με όλο τον κόσμο.. μην με παρετε για τρελή αλλά δεν μπορώ να κάνω παρέα με αυτους που θέλουν να λέγονται άνθρωποι. Ελάχιστους έχω συναντησει... έναν με δύο σωστους κατα εμένα... Από τότε που μάζεψα ένα χτυπημένο γατάκι σπίτι μου στην Θεσσαλονίκη, το φοιτητικό μου, η παρέα μου απομακρυνθηκε και φυσικά εγώ ξεκοψα τελειως. Και θα με συγχωρέσετε για τις εκφράσεις μου αλλά χέστηκα για το αν μου κάνουν ζημιές, αν μου καταστρέψουν τους καναπέδες (σιγά τον καναπεεεε ρε παιδια, αψυχος ειναι ο μαμημένος για καναπές, δεν σου χαιδευεται τα βραδιααα!!!) και αν μου γεμίζουν τρίχες! ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!! Σπίτι μου στην Πατρα μεγάλωσα έτσι..με το να μαζεύουμε ζώα που έχουν πραγματικά ανάγκη.. και έχουμε και εκεί 9 γατούλες ζωη να χουν. Αδιαφορούμε για τα έπιπλα, για τις ζημιές και για τις τρίχες... εμείς θέλουμε να είναι καλά πανω απο όλα!!! Ευτυχισμένα να παίζουν... Δεν μπορώ να κάνω παρέα με άτομα που δεν έχουν ούτε ένα ζωάκι να φροντλισουν και το θεωρούν παράλογο..Και με σκοτώνει το ότι έχουν την άνεση να πάρουν έστω μια γατούλα... Ενώ εγώ μακάρι, μακαρι να μπορούσα να μαζέψω και άλλα... καθε μέρα την κλαίω αυτή την Χλόη που θέλω να την πάρω αλλά πως... Βλέπεις τα λεφτά παίζουν ρόλο. Απλά δεν μπορώ.. Γιαυτο και χώρισα προσφατα. Γιατι φυσικά και έβαλα πάνω απο αυτόν το γατάκι που ότι είχα βρεί στον δρόμο.. Η νίνα μου είναι τέλεια. Αλλά έχω μείνει μονη μου. Εντελως. Με τις γάτες μου να χοροπηδάνε πάνω μου.
ΓΙΑΤΙ είναι έτσι ο κόσμος! Θελω να τον αλλάξω...
Δυστυχως ο κοσμος δεν προκειται ναλλαξει κοριτσι μου,μονο αν διαλυθουν ολα κ ξανα απτην αρχη!Το θεμα της καθαριοτητας που θιγεις κακως το θιγεις.Δεν εχει να κανει το αν ενας ανθρωπος πανω του κ στον χωρο του ειναι καθαρος με το ζωο.Εισαι εσυ καθαρος ειναι και το ζωο!Εισαι βρωμιαρης ,αναγκαστικα σε ανεχεται και το καημενο το ζωο!Μαυτην την λογικη να μην κανουμε παιδια γιατι λερωνουν κ κανουν ζημιες!Σαν παιδακια ειναι κ τα ζωακια κ συγκεκριμενα οι γατουλες!Απο μας εξαρτιουνται! Και ως αναφορα τις παρεες,εγω συναναστρεφομαι με ανθρωπους που αγαπουν τα ζωα κ ειδικα τις γατουλες γιατι πολυ απλα τους αλλους δεν τους γουσταρω,δεν με γεμιζουν κ αφου δεν εχουμε αυτο το κοινο, δεν μπορουμε να ταιριαξουμε σε τιποτα!Καλυτερα μονη παρα με ενα τσουρμο ηλιθιους!!!:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και κατι αλλο..Ανθρωπος που χωρισε κ παρεξηγηθηκε επειδη ενιωσε παραμελημενος κ κατωτερος απο ενα γατακι γιαβρι,ειναι πολυ καθυστερημενος κ ανωριμος κ ευτυχως που τον ξεφορτωθηκες!Ο ανθρωπος που θα εχεις διπλα σου πρεπει να εχει το ιδιο επιπεδο κ ευαισθησια με σενα κ οχι να προσποιειται για να σου γινεται αρεστος!:cool:Ξερω απαντησα με πολλους μηνες καθυστερηση αλλα με αγγιξαν τα λογια σου κι εχω νιωσει ετσι απειρες φορες..

by BabyCat

Εκανες πολυ καλα που πηρες το γατακι...και πιστευω πως αυτο θα σου δωσει περισσοτερη αγαπη απο οτι το αγορι σου ή μαλλον θα το θεσω πρωιν αν δε σε πειραζει.Μπορει να εισαι μονη σου στη γειτονια σου ή στη σχολη οπως ειπες εαν θυμαμαι καλα.Εφοσον γραφεις στο MY CAT μπορει να μην μπορεις να μας δεις ή ακουσεις αλλα πρεπει να ξερεις πως εχεις ενα σορο φιλους.Πρεπει ακομα να ξερεις πως εγω και οχι μονο ειμαστε μαζι σου ! ! !

ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ.ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ...ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ! ! !

Θελω να ρωτησω σε σχεση με το εξοπλασμα,ειναι αληθεια ή απλα ενας μυθος που τον λενε καποιοι για να κανουν καποιους αλλους να μοισησουν τις γατες ? ? ?:hmm::hmm::hmm:
Αυτο ειναι πολυ παρεξηγημενο θεμα,μονο αν εισαι εγκυος υπαρχει καποιο προβλημα κ οχι οπως λενε μερικες γιαγιαδες ¨"Α εχεις γατα στο σπιτι,διωξτην δε θα μπορεις να κανεις παιδια!!!"Ελεος λες κ εχουν ρωτησει ποτε κανενα γυναικολογο ! μου τη σπανε οι εξυπνακιδες!!! Καπου στα αρθρα υπαρχει για το τοξοπλασμα,μπες κ διαβασε το...

Φτανει με το τοξοπλασμα!!

Ρε παιδια φτανει πια μαυτο το τοξοπλασμα!!!!Η πως αλλιως το λενε!!!Ειμαι γραμμενη στο ''my cat''10 μερες τωρα κ στα περισσοτερα θεματα ΑΥΤΟ!!Ειχα την εντυπωση οτι εδω θα μιλουν για γατες κ οχι για το τοξοπλασμα κ τους κινδυνους της εγκυμοσυνης!Μη φοβαστε κανεις δεν πηγε απο γατα!

Δεν είναι όλοι γνώστες του θέματος, γι'αυτό ας μην "φωνάζουμε" σε κανέναν και δεν είναι κακό να ρωτάμε για όποια απορία έχουμε. Και το τοξόπλασμα ή τοξοπλασμάτωση είναι ένα σοβαρό θέμα που δυστυχώς το έχουν συνδέσει (άδικα) με τις γάτες. :hmm::hmm:
Λίγο παραπάνω αναφέρουμε σε πιο σημείο του mycat θα βρει όποιος ενδιαφέρετε, σχετικό άρθρο.
Και κάτι ακόμα, το Mycat έχει άπειρα θέματα, πολύ πολύ ενδιαφέροντα, ενημερωτικά και κατατοπιστικά για όσους αγαπούν τις γάτες...
Ας παραμείνουμε στην ουσία, αυτό το θέμα αφορά την πολύ συχνή αρνητική άποψη του κόσμου για τις γάτες:)

Δεν νομιζω οτι ''φωναξα'' κανεναν.Θα παρεξηγησατε τα θαυμαστικα μαλλον..Απλα υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα να ρωτησουμε που να αφορουν τις γατουλες απο το τοξοπλασμα..Αλλα εμεις οι ανθρωποι παλι μεσα απο τις γατες για τον εαυτο μας νοιαζομαστε..μην παθουμε τιποτα..Οσο ενημερωμενος και να ειναι καποιος η οχι αν ειναι να απεχθανεται τις γατες τις απεχθανεται.Και αυτοι που τις λατρευουν συνεχιζουν να τις λατρευουν.Καλη η ενημερωση αλλα ο σκοπος των συζητησεων πρεπει κατα την γνωμη μου να βοηθαει τις γατες σε πρακτικο επιπεδο περισσοτερο παρα στη θεωρια που εχει να κανει με την παρεξηγημενη αντιληψη του κοσμου για το τοξοπλασμα.Και να κατσουμε να εξηγουμε εξω στον κοσμο τι ακριβως συμβαινει με το θεμα κανεις δεν θαλλαξει την αποψη του και θα σηκωθει το πρωι να φιλαει τις γατες στο στομα.Απλα επειδη στις περισσοτερες συζητησεις γινοταν θεμα ,ειπα απλα τν αποψη μου.:cool:

Προσωπικα πιο πολυ με ''καιει''να πεισω καποιους ποσο σημαντικο ειναι ναφηνουν εστω τα αποφαγια τους εξω στους καδους κ να πατανε λιγοτερο το γκαζι για να μην σκοτωνουν τα αμοιρα τα ζωα,παρα να μαθουν για το τοξοπλασμα.

Συμφωνώ κ εγώ μαζί σου Σάντυ, δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα χωρίς καμμιά κοινωνική συνείδηση για τα ζώα:(:( κ ειδικά εδώ στο mycat κάνουμε άπειρες συζητήσεις για αυτό το θέμα, επίσης κάνουμε κ την θεωρία πράξη με διάφορους τρόπους ενημέρωσης κ αφύπνισης του κόσμου κ φυσικά κανουμε κ άμεσες πράξεις βοήθειας κακοποιημένων κ παρατημένων ζώων.
Δεν θέλω μονο να αποθαρρίνετε κανείς στο να ρωτάει, καταλαβαίνεις έτσι? :)
Υπάρχουν νέα κοριτσια που τους έχουν γεμίσει το κεφάλι οι παλιότερες για τους "δήθεν" κινδύνους, οποτε, ας ρωτάνε να μαθαίνουν.
Ξέρεις, στην γλώσσα του ιντερνετ τα θαυμαστικά όπως κ τα κεφαλαία δείχνουν κάποιον που "φωνάζει" (δηλαδή μιλάει δυνατά) κ στο επισήμανα, τίποτα παραπανω, μην με παρεξηγείς.:):):)

Προσωπικα πιο πολυ με ''καιει''να πεισω καποιους ποσο σημαντικο ειναι ναφηνουν εστω τα αποφαγια τους εξω στους καδους κ να πατανε λιγοτερο το γκαζι για να μην σκοτωνουν τα αμοιρα τα ζωα,παρα να μαθουν για το τοξοπλασμα.

Οχι, δεν είναι καλή ιδέα κατά τη γνώμη μου να αφήνεις αποφάγια στους κάδους, γιατί πολλές φορές τους κλείνουν κ παγιδεύονται τα γατιά... Και μετά έρχεται το απορριματοφόρο καιιι....... :(

Ούτε δίπλα στους κάδους... Πρέπει να τα ταίζουμε κάπου προστατευμένα, να μην φαίνεται, γιατί αλλιώς οι καλοθελητές θα μπορούν να τα δηλητηριάσουν ακόμα πιο εύκολα...

Σχετικά με το τοξόπλασμα, αν το καλοσκεφτείς, πληροφορώντας τον κόσμο, έμμεσα προστατεύεις τα γατάκια που θα κατέληγαν στο δρόμο. Δίνεις πυρομαχικά στην καημένη την έγκυο που έχει 2 σόγια πάνω απ' το κεφάλι της, της δίνεις επιχειρήματα. Βοηθάει πολύ.

Σχετικά με το τοξόπλασμα, αν το καλοσκεφτείς, πληροφορώντας τον κόσμο, έμμεσα προστατεύεις τα γατάκια που θα κατέληγαν στο δρόμο. Δίνεις πυρομαχικά στην καημένη την έγκυο που έχει 2 σόγια πάνω απ' το κεφάλι της, της δίνεις επιχειρήματα. Βοηθάει πολύ.

:up::up::up::up: συμφωνώ απόλυτα

Οχι, δεν είναι καλή ιδέα κατά τη γνώμη μου να αφήνεις αποφάγια στους κάδους, γιατί πολλές φορές τους κλείνουν κ παγιδεύονται τα γατιά... Και μετά έρχεται το απορριματοφόρο καιιι....... :(

Ούτε δίπλα στους κάδους... Πρέπει να τα ταίζουμε κάπου προστατευμένα, να μην φαίνεται, γιατί αλλιώς οι καλοθελητές θα μπορούν να τα δηλητηριάσουν ακόμα πιο εύκολα...

Nαι οντως πολυ σωστα ολα αυτα..Αλλα με τους παλιανθρωπους τους γειτονες μου δεν εχω αλλη επιλογη φοβαμαι μην βαλουν φολα..:cool:

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΩΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΝ ΨΑΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ.ΕΙΧΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΤΟ ΒΡΙΚΑ ΝΕΚΡΟ.ΕΚΛΑΨΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΤΑΚΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΞΕΧΑΣΤΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ Η ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ:)

ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΩΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΝ ΨΑΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ.ΕΙΧΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΤΟ ΒΡΙΚΑ ΝΕΚΡΟ.ΕΚΛΑΨΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΤΑΚΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΞΕΧΑΣΤΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ Η ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ:)
Aχ γλυκειά μου! Μπορείς να πείσεις τους γονείς σαου να το δεχτούν και να το φροντίζετε μαζί? Ένα ζωάκι θέλει φροντίδα και υπεύθυνη μεταχείριση. Χρειάζεται να ασχοληθεί κανείς και να μάθει πως να το φροντίζει. Χρειάζεται πραγματικό ενδιαφέρον γιατί είναι έμψυχο και όχι παιχνιδάκι. Αν πάρεις ζωάκι χρειάζεται να ξέρεις ότι θα το έχεις για όλη του τη ζωή κι όχι να το παρατήσεις αν το βαρεθείς ή αν έχεις κάποιες δυσκολίες. Είσαι νομίζεις έτοιμη για κάτι τέτοιο?

ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΖΩΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ ΦΑΓΗΤΟ.ΤΗΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΩΑΚΙ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.ΠΡΟΣΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ.ΟΤΑΝ ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΛΕΙ ΠΛΗΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ,ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩ Η Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ?

Αν σου πω ότι έχω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα θα με πιστέψεις;

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΖΩΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ ΦΑΓΗΤΟ.ΤΗΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΩΑΚΙ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.ΠΡΟΣΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ.ΟΤΑΝ ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΛΕΙ ΠΛΗΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ,ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩ Η Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ?
Κάνεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ που τα ταΐζεις!:up:
Είναι ότι ωραιότερο θα μπορούσες να κάνεις.:happy:
Εγώ είμαι το μόνο παιδί που ξέρω,το οποίο δίνει μέρος από το χαρτζιλίκι του σε γατοτροφές και σκυλοτροφές...:redface:
Η δική μου περίπτωση βρίσκεται εδώ::/:
https://www.mypetz.gr/posts/5472777/

Τοξόπλασμα θέλεις να πεις.;)
Ίσως εν μέρη είναι μια παρεξήγηση...:down:
Μπορείς να δεις εδώ:;)
https://www.mypetz.gr/threads/Τοξοπλασμάτωση-και-δημόσια-υγεία.219979/

by BabyCat

Λυπαμε πολυ που δεν εχεις κατικοιδιο .Ειμαι σιγουρη πως εαν ειχες ζωακι θα το προσεχες !Η αληθεια ειναι πως σε ξερω απο πρωτο χερι επειδη ειμαστε συμμαθητριες και αν μου επιτρεπεις να πω κατι οταν ειμασταν μαζι και εγω η ιδια ειπα στη μαμα σου να σου παρει γατακι...ειπε, Θα το κανω καπαμα το γατι. :down::down::down::down::down:

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back