Δεν ήξερες... δε ρώταγες;;;

Καμία ιδέα για φτηνό δωράκι... για παιδιά 5-15 χρονών... 230 τμχ???? για αποκρειες????

Καπελάκια - γάτες; (πάλι βλακεία είπα;:confused:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καπελάκια - γάτες; (πάλι βλακεία είπα;:confused:)

μου έχουν απορρίψει καπελάκια κλπ.... :(
Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια.. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάσκες όχι, μπογιές όχι, χαρταετό όχι, καπελάκια όχι.....δεν έχουν μείνει και πολλές επιλογές!:hmm:
Τι θα έλεγες για:
Αυτοκόλλητα με clown
αστεία γυαλιά με μύτη clown
αστεία γυαλιά σε διάφορα σχήματα (πχ. καρδιά, πεταλούδα...)
τουτούκες ή σφυριά clown
κουκλάκια clown ή αρλεκίνος....

Στέρεψα από ιδέες:(...ελπίζω να βοήθησα λίγο:)

Τι θα έλεγες για:
Αυτοκόλλητα με clown
αστεία γυαλιά με μύτη clown
αστεία γυαλιά σε διάφορα σχήματα (πχ. καρδιά, πεταλούδα...)
τουτούκες ή σφυριά clown
κουκλάκια clown ή αρλεκίνος....

Ουάου, έχεις πολύ καλές ιδέες! Κι εγώ προσπαθούσα να σκεφτώ κάτι πριν, αλλά τίποτα... (μηδέν φαντασία, παιδί μου):P Ε, μα κι αυτοί θέλουν ΚΑΙ να έχει σχέση το δώρο με τις Απόκριες ΚΑΙ να καλύπτει ηλικιακή γκάμα από 5 μέχρι 15!:blink:

Για τα σφυριά μόνο δεν είμαι σίγουρη, γιατί τα πολύ μικρά παιδάκια θα σκοτωθούν μεταξύ τους.:lol:

Για τα σφυριά μόνο δεν είμαι σίγουρη, γιατί τα πολύ μικρά παιδάκια θα σκοτωθούν μεταξύ τους.:lol:

Καλέ, πλαστικά σφυριά εννοώ....:lol::lol::lol::lol:

Πλαστικά κατάλαβα κι εγώ!:lol::lol:
Απλώς είχα μια εικόνα στο μυαλό μου με τριάντα αφιονισμένα παιδάκια να κυνηγιούνται με σφυριά και τις παιδαγωγούς να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν. Ξέρεις, άλλο να τσιρίζει, άλλο να κλαίει, "Κυρία, κυρία, με χτύπησε" κ.λπ. Συμπλήρωσε μόνη σου το σκηνικό...:lol:

ίσως μάσκες ζωάκια??οχι ολα τα ίδια, γατάκια, σκυλάκια, αρκουδάκια..κτλ?:hmm:

γεια σου!!εγω δουλευω σε εταιρεια συμβουλων επιχειρησεων και τα προγραμματα μας επιδοτουνται απο ΟΑΕΔ.θες να μου στειλεις σε πμ το mail σου να σου στειλω το προφιλ μας???
οχι επειδη δουλευω εγω,αλλα κανουμε εξαιρετικη δουλεια!!!
Mπορεί και μας να μας ενδιαφέρει αυτό. Μήπως να μου έστελνες περισσότερες πληροφορίες ίσως σε π.μ.?

Για πελάτη ειναι, θα κανει αποκριάτικο παρτυ για παιδακια και θελει να τους δωσει δωρακια...

Το θελουν και Προτοτυπο... :mad::mad:
Μασκα ΟΧΙ
Μπογιές ΟΧΙ
Χαρταετος ΟΧΙ

και μεχρι 3 ευρω.... :confused:
φιφουρα καραγκιοζη- φιγουρες θεατρου σκιων???επικαιρο αποκριατικο διαφορετικο φτηνο!!!!

Ευχαριστώ ολους για τις ιδέες...:)
Θα τις προωθήσω... και ο Θεός βοηθός..... :|

Καλημέρα και καλό μηνα!!!!!

Ψαχνει εταιρια στον Πειραιά κοπέλα, full time
με γνώσεις στην αγορά του promotion και των εταιρικών δώρων , να αναλλάβει το ανάλογο τμήμα....

Γνώση ΚΑΛΑ Αγγλικά!!!!
οποιος θέλει μου λεει!!!!!!!!!!!

¨Εχω, ή μάλλον ... μας ζήτησαν 2 κοπέλες, σε επίπεδο μονδέλων.... για προμόσιον την Κυριακή το βράδυ παραλία Γλυφάδας....

( το βράδυ 9 με.....2 )
Να φοράνε κόκκινα.... (είναι για ανδρικό περιοδικό.....) :lol::lol:

Εμείς ΔΕΝ προλαβαίνουμε να του βρούμε μέχρι την Κυριακή. - και επειδή είμαστε και σοβαρή εταιρεία......
όποιος θέλει να μου στείλει πμ να του δώσω όνομα και τηλέφωνο....

(ρε τι τραβάμε και εμείς η διαφημίστριες):up::up::up:

και μετά έχω και την Κλειάννα να παίζουμε την "Αναγνώριση!!!":lol::lol:

Μόνο εγώ έχω προβλήματα βλέπω.....:cool:

Λέω να πάρω laptop.... ξέρει κανείς να με βοηθήσει? Τι να προτιμήσω κλπ κλπ?? Απο τιμή λέω κάτω απο 800?......

χμ δυσκολο

πήγαινε πλαίσιο και κοίτα βασικά

Το ξέρω... απλά έλεγα αν ξέρει κανείς να μου πει.. ένα καλό φτηνό.. που να μην το πετάξω μετά απο 1 μήνα....:(:hmm:

βασικά το 499 δεν δίνει πληροφορίες του τί είναι. Πρέπει να δούμε τι επεξεργαστή έχει, τι μνήμη, τι σκληρό κλπ για να ξέρουμε αν είναι πατάτα ή όχι.

Καλό θα είναι να ξέρουμε και τις απαιτήσεις σου. Τι περιμένεις να κάνεις με αυτό

Τι περιμένεις να κάνεις με αυτό

αααα... δεν μπορώ να σου πω...:redface::redface::redface::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τα βασικά θα έλεγα.... ενα mycat, να κατεβάσω τίποτα.... να γραφω κανα dvd....
office πιο πολύ δουλεύω και Internet....
Oxi γραφιστηκα προγραμματα... και τέτοια...
(αν έχει και ενσωματωμένη κάμερα καλό θα ήταν.):)

Προτεινα τη λύση του πλαισίου για το Τurbo X. Δεν είναι επώνυμα αλλά έχουν το καλό ότι μπορείς να τα χτίσεις εσύ. Σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Εγώ έχω ένα λάπ τοπ τέτοιο 4 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτε.

Το επιπλέον πλεονέκτημα έναντι στα επώνυμα είναι ότι αν αποφασίσεις να αναβαθμίσεις μνήμη, σκληρό, κάρτες γραφικών απλά τους το πηγαίνεις μια βόλτα εκεί. Δεν είσια αναγκασμένη να αλλάξεις.

Μπές και ρίξε μια ματιά στις σελίδες τους. Και πέρασε μια βόλτα και πες σε έναν υπάλληλο "τόσα διαθέτω, για αυτήν την δουλειά το θέλω, λάπ τοπ θέλω, δώσε προσφορά".

Μάλιστα.. ευχαριστώ! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back