Δεν ήξερες... δε ρώταγες;;;

E, δώσε μας ένα hint, πώς θα σε γνωρίσουμε;

Θα φοραω μια κοκκινη γλαδιολα! :P:P:P:P

εχω φωτογραφιες στο www.myspace.com/yorgosx μην πετυχετε κανεναν αλλο! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν περίμενα ότι θα το πω αυτό εδώ μέσα (συνήθως είμαι μια στρίγγλα σοπράνα), αλλά έχεις πολύ ωραία φωνή :) και είμαστε και συμπατριώτες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν περίμενα ότι θα το πω αυτό εδώ μέσα (συνήθως είμαι μια στρίγγλα σοπράνα), αλλά έχεις πολύ ωραία φωνή :) και είμαστε και συμπατριώτες!

ευχαριστω πολυ και τιμη μου αφου ασχολεισαι! :)
Larisa, ε? Ωραια!

Το θέμα είναι εντελώς επίκαιρο, αλλά μπορεί να είναι άσχετο με το thread:redface: Ωστόσο δεν βρήκα κανένα καταλληλότερο...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Μου σφύριξε μια γνωστή μου ότι της περισσεύουν 4 εισιτήρια για τη Μαντόνα... (και δεν ξέρω γιατί αλλά δεν τα βγάζει στο e-bay να εξασφαλίσει την υπόλοιπη χρονιά της...:hmm:)

Ενδιαφέρεται κανείς να ρωτήσω τιμές; Έχω την εντύπωση ότι είχε βγάλει των 120 Ευρώ (με μια επιφύλαξη)

Υπάρχει πιθανότητα να πρόλαβε να τα δώσει, αλλά εάν ενδιαφέρει κάποιον, να τη βρω και να ρωτήσω αν ισχύει.

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας....θέλω να αγοράσω στεγνωτήριο για τα ρούχα....έχετε να μου προτείνεται κάτι????:hmm:

Φυσικά!
Δεν έχω καταφέρει να το αγοράσω ακόμα γιατί δεν έχω χώρο και είναι και πανάκριβο.
AEG T59840, το μόνο ενεργειακής κλάσης Α, γιατί είμαστε και οικολόγατες!

Raisa,
ΕΔΩ σου ετοίμασα όλα τα Στεγνωτήρια... έχει λεπτομέρειες, παρατηρήσεις και κάνει και συγκρίσεις εταιριών. Πιστεύω να βοηθήσει, εμένα με βοήθησε όταν αγόραζα τα κουζινικά μου.:)

Raisa,
ΕΔΩ σου ετοίμασα όλα τα Στεγνωτήρια... έχει λεπτομέρειες, παρατηρήσεις και κάνει και συγκρίσεις εταιριών. Πιστεύω να βοηθήσει, εμένα με βοήθησε όταν αγόραζα τα κουζινικά μου.:)

(το ξέρω ότι το ξέρεις αλλά πρέπει να το πω....);):D
julia είσαι ΣΟΥΠΕΡ!!!!!:up::up::up::up::up:

Μόνο εγώ έχω προβλήματα βλέπω.....:cool:

Λέω να πάρω laptop.... ξέρει κανείς να με βοηθήσει? Τι να προτιμήσω κλπ κλπ?? Απο τιμή λέω κάτω απο 800?......
καλησπερα.δουλευω σε εταιρεια που ασχολουμαστε με υπολογιστες.αν ενδιαφερεσαι μπορω να σου πω καποιες τιμουλες και οτι χρειαστεις.:)συνεργαζομαστε και με την dell που αναφερθηκε ως καλη εταιρεια και οντως ειναι.

καλησπερα.δουλευω σε εταιρεια που ασχολουμαστε με υπολογιστες.αν ενδιαφερεσαι μπορω να σου πω καποιες τιμουλες και οτι χρειαστεις.:)συνεργαζομαστε και με την dell που αναφερθηκε ως καλη εταιρεια και οντως ειναι.

Ευχαριστώ πολύ, πείρα laptop πλέον. :) Αν χρειαστώ όμως τίποτα άλλο αργότερα ή τίποτα σχετικό θα σε έχω υπόψιν!:redface:

@Raisa... το ξέρω....:redface::lol::lol::lol::lol::lol: ρώτα και τα παιδιά μου!!!:rolleyes:
ΚΡΙΜΑ που δεν θα τα πούμε απο κοντά....:(

να εισαι καλα.:D:hello:

Καλημέρα σας!
Μια ερώτηση για της Θεσσαλονικιές/ους.
Ψάχνω να βρώ φροντιστήρια με τμήματα Ελληνικών για αλλοδαπούς (για τον άντρα μου). Μέχρι τώρα ότι βρήκα αφορά ιδιαίτερα μαθήματα και φυσικά το τμήμα της Φιλοσοφικής του Αριστοτέλειου (για το οποίο πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βγεί η πράσσινη κάρτα και το δε συμμαζεύεται).
Και σκεφτόμουν αφού μάλλον θα καταλήξουμε σε ιδιαίτερα μαθήματα αν υπάρχει κάποια από εδώ που ασχολείται και μπορεί να μας δώσει τα φώτα της.

καλησπερα..... με την dell που αναφερθηκε ως καλη εταιρεια και οντως ειναι.
Tο έχω πει για την Dell εδώ και καιρό!!!

Καλημέρα σας!
Μια ερώτηση ... μάλλον θα καταλήξουμε σε ιδιαίτερα μαθήματα αν υπάρχει κάποια από εδώ που ασχολείται και μπορεί να μας δώσει τα φώτα της.

Σωστή ιδέα! Χρειάζεστε ειδικό φιλόλογο. Θα ρωτήσω σ' έναν κύκλο που ξέρω ... Ποια είναι η μητρική?

Tο έχω πει για την Dell εδώ και καιρό!!!
καλημερα.τωρα ειδα το θεμα και επισης τωρα ειμαι σε αυτη τη δουλεια.συγνωμη που δεν ειχα δει την απαντηση σου.:confused::eek:

Σωστή ιδέα! Χρειάζεστε ειδικό φιλόλογο. Θα ρωτήσω σ' έναν κύκλο που ξέρω ... Ποια είναι η μητρική?

Καλημέρα! Η μητρική είναι Ισπανικά :) Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :up:

Καλημέρα:)

Κάνας ασφαλιστής/ρια στην ομάδα????

Θελω να ρωτήσω κάτι....:)

Καλημέρα σας. θέλω διακοσμητική πρόταση.. έχω πάρει κουρτίνα για το καινούριο μου σπίτι αλλά καθώς τα μέτρα δεν τα πήρα εγώ μας έπεσε μεγάλη...(η απο μέσα μεγάλη. η απέξω την ήθελα μεγάλη ούτως ή άλλως) ερώτηση κρίσεως. όταν λέμε μεγάλη η από μέσα κουρτίνα (η ψιλή) μιλάμε για 50 πόντους. δεν μπορώ να την κοντίνω μόνη μου (άσχετη ...) αλλά και τα οικονομικά είναι χμ όχι ιδιαιτέρως ανθηρά για πολυτέλειες... Αν σκεφτήτε κάτι οτιδήποτε για να μαζευτούν οι τόσοι πόντοι περισευούμενου υφάσματος θα σας ήμουν ευγνώμων... (αλλιώς θά την πάω για κόντιμα..) δεκτά και σχέδια. :)

ευχαριστώ

ΥΓ ποτέ μα ποτέ μην αφήσετε άντρα να πάρει μέτρα για κουρτίνα... δεν έχω ιδέα από πού μέτρησε... φανταστήτε του είχα πει να αφήσει και 5 πόντους από κάτω.....

Πρόσθεσε ένα 0 στους 5 πόντους ο άνθρωπος γιατί του φάνηκαν λίγοι! :D
Υπάρχουν κάτι παραμανούλες-σχεδιάκια για τις κουρτίνες.

Αχ δεν το είχα δει αυτό το νήμα..Θελω κι εγώ να ρωτήσω κάτι..Ξέρετε πως μπορώ να βαλω ματάκι στην πόρτα??Ποιος το βάζει και πόσο κοστίζει???:hmm:

Σταυρούλα μου για την κουρτίνα δεν ξέρω..αν θες ρωτάω την μαμα παντογνώστρια!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back