Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά με τον Δήμο δεν είναι τόσο εύκολο το θέμα ,γιατί έχει πολλά δημοτικά διαμερίσματα.
Δήμος Καρδαμύλων
Ο Δήμος Καρδαμύλων έχει πληθυσμό 2.920 κατοίκους (Απογραφή 2001) και έκταση 182.480 στρέμματα. Έδρα του Δήμου είναι τα Καρδάμυλα και περιλαμβάνει 6 Δημοτικά Διαμερίσματα:
- Δ.Δ. Καρδαμύλων (Καρδάμυλα, Αμπελος, Βλυχάδα, Γιόσωνας, Γλαστριά (νησίδα), Δελφίνι, Μαργαρίτι (νησίδα), Μάρμαρο, Ναγός, Πυργιά, Σαρακηνόπετρα (νησίδα), Στροβίλι)
- Δ.Δ. Αμάδων (Αμάδες, Κέρτης (νησίδα), Παραλία Αμάδων )
- Δ.Δ. Βίκι (Βίκι, Κεραμός)
- Δ.Δ. Καμπιών (Καμπιά)
- Δ.Δ. Πιτυούντος (Πιτυούς)
- Δ.Δ. Σπαρτούντος (Σπαρτούντα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλά η "δομή"είσαι?Και μόνο που μπήκες στον κόπο,με υποχρέωσες.Να 'σαι καλά.Δήμος Καρδαμύλων
Ο Δήμος Καρδαμύλων έχει πληθυσμό 2.920 κατοίκους....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα προτιμήσω το Μύκονος για πιο γρήγορα.Καλοκαίρι θα πάμε με την άδειά μας.Εσύ μένεις εκεί μόνιμα?Αν ναι, ίσως χρειαστώ κάποια βοήθεια με την ξενάγηση των δημοσίων υπηρεσιών!Τα χριστουγεννα θα πατε?
Να πατε με το καραβι μυκονος, που ειναι ολοκαινουργιο, και κανει 6 ωρες. Απο τα αλλα μονο το Μυτιληνη και το Θεοφιλος θα σου προτεινα, που ειναι καλα και κανουν 10-12 ωρες!
Ειναι και ενα αλλο, ο Ταξιαρχης, που αν θες να φτασεις πρωτοχρονια, ξεκινα απο τα χριστουγεννα!!
![]()
![]()
![]()

ladycat
Διάσημο μέλος
φιλεναδα ειναι καλυτερα απο μυκονο ειδικα στην χωρα εχει φοβερα μαγαζια εχει πολυ κοσμο κ ωραιο κοσμο ειναι τελεια χειμωνα καλοκαιριThanasis46 πολύ καλό!Θα μου χρησιμεύσει, μιας και δεν θα την γλυτώσω φέτος,και αναγκαστικά θα κάνουμε διακοπές Χίο.Ελπίζω να αξίζει...
με το μυκονος δεν ταξιδευεις βραδυ καλε φευγει το μεσημερι κ φτανεις εκει βραδυ γυρω στης 10:30
Θα προτιμήσω το Μύκονος για πιο γρήγορα.Καλοκαίρι θα πάμε με την άδειά μας.Εσύ μένεις εκεί μόνιμα?Αν ναι, ίσως χρειαστώ κάποια βοήθεια με την ξενάγηση των δημοσίων υπηρεσιών!![]()
![]()
![]()
Οχι, δεν μενω μονιμα, αλλα παω χριστουγεννα-καλοκαιρι-πασχα!
Εχω πολλους φιλους και συγγενεις εκει!Ευχαριστως να σε ξεναγησω και να σου πω διαφορες πληροφοριες για παραλιες, ταβερνες κτλ!
Θέλω την γνώμη σας , σχετικά με την κατασκευή τζακιού.Όσοι έχετε συμβατικό τζάκι , έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα ζώα σας?Είναι ασφαλή για τους μικρούς μας φίλους?Μήπως θα έπρεπε να επιλέξω νέου τύπου τζάκι,που κλείνει μπροστά?
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
decadence
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Κανενα προβλημα! Ισα ισα που στις γατες αρεσει να καθονται κοντα. Τη φωτια φυσικα δεν την πλησιαζουν διοτι καταλαβαινουν τον κινδυνο. Ενοειται οτι οταν δεν εισαι εσυ μπροστα θα βαλεις σιτα και οταν ειναι σβηστο για να αποφυγεις διαφορα "επειδοδια" οπως πχ. να μπαινει μεσα και να παιζει με τις σταχτες, ή (οπως ο δικος μας) που μπηκε και κατουρησε....Θέλω την γνώμη σας , σχετικά με την κατασκευή τζακιού.Όσοι έχετε συμβατικό τζάκι , έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα ζώα σας?Είναι ασφαλή για τους μικρούς μας φίλους?Μήπως θα έπρεπε να επιλέξω νέου τύπου τζάκι,που κλείνει μπροστά?

Ismini
Διάσημο μέλος
Εμεις μεχρι και κουκουναρια βαλαμε και δεν πεταχτηκαν.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
. Ενα μεσημέρι εκεί που ήμουν αραχτη στον καναπέ τον βλέπω να μπαίνει μέσα να σκάβει λίγο τις στάχτες και μετά να αγναντεύει την καμινάδα από πάνω του. Κι εγώ σκεφτόμουν ευτυχώς που δεν υπάρχει άγιος βασίλης, γιατί αν έμπαινε εκείνη την ώρα από την καμινάδα... γούρι γούρι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Συνήθως την φωτιά την φοβούνται. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν το τζάκι είναι σβηστό. Στο χωριό ο Σάκης το είχε μπερδέψει με την άμμο του. Ενα μεσημέρι εκεί που ήμουν αραχτη στον καναπέ τον βλέπω να μπαίνει μέσα να σκάβει λίγο τις στάχτες και μετά να αγναντεύει την καμινάδα από πάνω του. Κι εγώ σκεφτόμουν ευτυχώς που δεν υπάρχει άγιος βασίλης, γιατί αν έμπαινε εκείνη την ώρα από την καμινάδα... γούρι γούρι!
Ο σιβα μονο κατουρησε, το χρυσο μου....
anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ο Βαλεντινο πηγαινει ΜΟΝΟ στην αμμο. Πολυ βολικος γατος.Αν ήταν ο Βαλεντίνο όμως;
Με εξαιρεση τοτε που τον ειχα βρει. Στη μεταφορα κατουρηθηκε μεσα στο ταξι. Ευτυχως ειχα βαλει πολλες εφημεριδες στον πατο του κουτιου!
(Διαφορετικα θα ηταν μεγαλη η οργη του ταξιτζη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
τον βλέπω να μπαίνει μέσα να σκάβει λίγο τις στάχτες και μετά να αγναντεύει την καμινάδα από πάνω του. Κι εγώ σκεφτόμουν ευτυχώς που δεν υπάρχει άγιος βασίλης, γιατί αν έμπαινε εκείνη την ώρα από την καμινάδα... γούρι γούρι!

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σ'ευχαριστώ πολύ.Προς το παρόν έχω βρει αυτό. Έχει ένα αρχείο Word δέκα σελίδων που είναι οδηγός για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool