Δεν ήξερες... δε ρώταγες;;;

Τελικά με τον Δήμο δεν είναι τόσο εύκολο το θέμα ,γιατί έχει πολλά δημοτικά διαμερίσματα.

Δήμος Καρδαμύλων

Ο Δήμος Καρδαμύλων έχει πληθυσμό 2.920 κατοίκους (Απογραφή 2001) και έκταση 182.480 στρέμματα. Έδρα του Δήμου είναι τα Καρδάμυλα και περιλαμβάνει 6 Δημοτικά Διαμερίσματα:
- Δ.Δ. Καρδαμύλων (Καρδάμυλα, Αμπελος, Βλυχάδα, Γιόσωνας, Γλαστριά (νησίδα), Δελφίνι, Μαργαρίτι (νησίδα), Μάρμαρο, Ναγός, Πυργιά, Σαρακηνόπετρα (νησίδα), Στροβίλι)
- Δ.Δ. Αμάδων (Αμάδες, Κέρτης (νησίδα), Παραλία Αμάδων )
- Δ.Δ. Βίκι (Βίκι, Κεραμός)
- Δ.Δ. Καμπιών (Καμπιά)
- Δ.Δ. Πιτυούντος (Πιτυούς)
- Δ.Δ. Σπαρτούντος (Σπαρτούντα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δήμος Καρδαμύλων
Ο Δήμος Καρδαμύλων έχει πληθυσμό 2.920 κατοίκους....
Καλά η "δομή"είσαι?Και μόνο που μπήκες στον κόπο,με υποχρέωσες.Να 'σαι καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα χριστουγεννα θα πατε?
Να πατε με το καραβι μυκονος, που ειναι ολοκαινουργιο, και κανει 6 ωρες. Απο τα αλλα μονο το Μυτιληνη και το Θεοφιλος θα σου προτεινα, που ειναι καλα και κανουν 10-12 ωρες!
Ειναι και ενα αλλο, ο Ταξιαρχης:lol: , που αν θες να φτασεις πρωτοχρονια, ξεκινα απο τα χριστουγεννα!!:lol: :lol: :lol:
Θα προτιμήσω το Μύκονος για πιο γρήγορα.Καλοκαίρι θα πάμε με την άδειά μας.Εσύ μένεις εκεί μόνιμα?Αν ναι, ίσως χρειαστώ κάποια βοήθεια με την ξενάγηση των δημοσίων υπηρεσιών!:lol: :lol: :lol:

Thanasis46 πολύ καλό!Θα μου χρησιμεύσει, μιας και δεν θα την γλυτώσω φέτος,και αναγκαστικά θα κάνουμε διακοπές Χίο.Ελπίζω να αξίζει...
φιλεναδα ειναι καλυτερα απο μυκονο ειδικα στην χωρα εχει φοβερα μαγαζια εχει πολυ κοσμο κ ωραιο κοσμο ειναι τελεια χειμωνα καλοκαιρι
με το μυκονος δεν ταξιδευεις βραδυ καλε φευγει το μεσημερι κ φτανεις εκει βραδυ γυρω στης 10:30

Θα προτιμήσω το Μύκονος για πιο γρήγορα.Καλοκαίρι θα πάμε με την άδειά μας.Εσύ μένεις εκεί μόνιμα?Αν ναι, ίσως χρειαστώ κάποια βοήθεια με την ξενάγηση των δημοσίων υπηρεσιών!:lol: :lol: :lol:

Οχι, δεν μενω μονιμα, αλλα παω χριστουγεννα-καλοκαιρι-πασχα!
Εχω πολλους φιλους και συγγενεις εκει!Ευχαριστως να σε ξεναγησω και να σου πω διαφορες πληροφοριες για παραλιες, ταβερνες κτλ!

ΤΖΑΚΙ

Θέλω την γνώμη σας , σχετικά με την κατασκευή τζακιού.Όσοι έχετε συμβατικό τζάκι , έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα ζώα σας?Είναι ασφαλή για τους μικρούς μας φίλους?Μήπως θα έπρεπε να επιλέξω νέου τύπου τζάκι,που κλείνει μπροστά?

Εμένα το χαίροντε το τζάκι όταν είναι αναμμένο. Κάθοντε κοντά και κοιμόντε ή το χαζεύουν. Προσοχή, μόνο, όταν πετάει σπίθες, αλλα στο εμπόριο υπάρχουν ειδικά προστατευτικά. Το μόνο πρόβλημα που έχω με τη Ψιψί είναι που παίζει με τις στάχτες:blink:.

εγω ,μπορω να βοηθησω σε οτι αφορα μηχανολογικα.(π.χ θερμανση-φυσικο αεριο κτλ) .καντε μου ερωτησεις γιατι μονο μεσα απ αυτες ξεψαχνιζουμε πραγματα και μαθαινουμε!

Θέλω την γνώμη σας , σχετικά με την κατασκευή τζακιού.Όσοι έχετε συμβατικό τζάκι , έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα ζώα σας?Είναι ασφαλή για τους μικρούς μας φίλους?Μήπως θα έπρεπε να επιλέξω νέου τύπου τζάκι,που κλείνει μπροστά?
Κανενα προβλημα! Ισα ισα που στις γατες αρεσει να καθονται κοντα. Τη φωτια φυσικα δεν την πλησιαζουν διοτι καταλαβαινουν τον κινδυνο. Ενοειται οτι οταν δεν εισαι εσυ μπροστα θα βαλεις σιτα και οταν ειναι σβηστο για να αποφυγεις διαφορα "επειδοδια" οπως πχ. να μπαινει μεσα και να παιζει με τις σταχτες, ή (οπως ο δικος μας) που μπηκε και κατουρησε....:redface:

Μήπως είναι λίγο επικίνδυνο όταν πετάει σπίθες και μου λαμπαδιάσει καμιά γάτα?Δεν ξέρω αν τα προστατευτικά παρέχουν απόλυτη ασφάλεια.:hmm:

Καλε δεν θα πεταει σπιθες αν παρεις καλα ξυλα (δρυ, ελια κτλ). Επειδη κι εγω παντως εχω φοβο με τη φωτια ποτε δεν το αφηνω αναμμενο εαν δεν ειναι καποιος εκει (το ιδιο και με τα κερια).
Εμεις μεχρι και κουκουναρια βαλαμε και δεν πεταχτηκαν.

Αν εχει προστατευτικό μπροστα στο τζάκι δεν έχει φόβο. Και μην αφήνετε κοντά χαλιά, φλοκάτες, προσανάματα κλπ.

Συνήθως την φωτιά την φοβούνται. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν το τζάκι είναι σβηστό. Στο χωριό ο Σάκης το είχε μπερδέψει με την άμμο του :confused: . Ενα μεσημέρι εκεί που ήμουν αραχτη στον καναπέ τον βλέπω να μπαίνει μέσα να σκάβει λίγο τις στάχτες και μετά να αγναντεύει την καμινάδα από πάνω του. Κι εγώ σκεφτόμουν ευτυχώς που δεν υπάρχει άγιος βασίλης, γιατί αν έμπαινε εκείνη την ώρα από την καμινάδα... γούρι γούρι!

Συνήθως την φωτιά την φοβούνται. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν το τζάκι είναι σβηστό. Στο χωριό ο Σάκης το είχε μπερδέψει με την άμμο του :confused: . Ενα μεσημέρι εκεί που ήμουν αραχτη στον καναπέ τον βλέπω να μπαίνει μέσα να σκάβει λίγο τις στάχτες και μετά να αγναντεύει την καμινάδα από πάνω του. Κι εγώ σκεφτόμουν ευτυχώς που δεν υπάρχει άγιος βασίλης, γιατί αν έμπαινε εκείνη την ώρα από την καμινάδα... γούρι γούρι!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ο σιβα μονο κατουρησε, το χρυσο μου....

Αν ήταν ο Βαλεντίνο όμως;

Αν ήταν ο Βαλεντίνο όμως;
Ο Βαλεντινο πηγαινει ΜΟΝΟ στην αμμο. Πολυ βολικος γατος.:) Με εξαιρεση τοτε που τον ειχα βρει. Στη μεταφορα κατουρηθηκε μεσα στο ταξι. Ευτυχως ειχα βαλει πολλες εφημεριδες στον πατο του κουτιου!:rolleyes: (Διαφορετικα θα ηταν μεγαλη η οργη του ταξιτζη...:down: )

τον βλέπω να μπαίνει μέσα να σκάβει λίγο τις στάχτες και μετά να αγναντεύει την καμινάδα από πάνω του. Κι εγώ σκεφτόμουν ευτυχώς που δεν υπάρχει άγιος βασίλης, γιατί αν έμπαινε εκείνη την ώρα από την καμινάδα... γούρι γούρι!

:lol: :lol: :lol:

Έχει ασχοληθεί κανείς με φωτοβολταικά συστήματα για να μου πει τα υπερ και τα κατά?Ενδιαφέρομαι για ενναλακτική μορφή ενέργειας για το καινούριο μας σπίτι, και έχω ακούσει ότι ίσως υπάρχουν και επιδοτήσεις ή φοροαπαλλαγές γι'αυτα.

Προς το παρόν έχω βρει αυτό. Έχει ένα αρχείο Word δέκα σελίδων που είναι οδηγός για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων

Προς το παρόν έχω βρει αυτό. Έχει ένα αρχείο Word δέκα σελίδων που είναι οδηγός για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων
Σ'ευχαριστώ πολύ.:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back