Δεν ήξερες... δε ρώταγες;;;

Παιδιά εγώ σε ότι έχει να κάνει με Αγγλικά, εξετάεις γλωσσομάθειας και συνδικαλιστικά στον κλάδο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, να βοηθήσω.... αν και δεν είναι πολύ χρήσιμα για το εδώ site ε? :) . Παντως αν μπορώ κάτι, εδώ είμαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eγώ σαν γραφίστας οτι συμβουλή θέλετε και σαν ζωγράφος πίνακες σε καλή τιμή :up: Mπορώ να βάλω αύριο δείγματα στα συνημμένα. Eίναι κάτι που δεν το κυνηγάω ποτέ αλλά μια θίχτηκε το θέμα :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ παιδιά ως διαιτολόγος και δημοσιογράφος αν θέλετε συμβουλή,εδώ είμαι:) :) Γιατί από κοκτέηλ είμαι άσχετη:( Μόνο να τα πίνω ξέρω,από παρασκευή είμαι "γεια σας". Όλγα ζωγραφίζεις?Δεν το ήξερα:)

Nαι, και η αδελφή μου που είναι το πρότυπό μου σαν ζωγράφος. Θα έλεγα με χαρά δωρεαν αλλα εχουν κόστος μεγάλο τα τελάρα και οι μπογιές :redface:

Nαι, και η αδελφή μου που είναι το πρότυπό μου σαν ζωγράφος. Θα έλεγα με χαρά δωρεαν αλλα εχουν κόστος μεγάλο τα τελάρα και οι μπογιές :redface:
Γιατί δεν κάνεις ένα site να τα πουλάς μέσω internet? Έτσι θα μπορείς να έχεις πελάτες σε όλο τον κόσμο! ;)

Μιας και δεν πρόκοψα για να σπουδάσω.. ξέρω μόνο ότι έχει σχέση με γραμματεία (δούλευα σε ναυτιλιακή στο supply dept.) και τώρα που έχω το μικρό μου cafe. Α!! και για 3 φεγγάρια σαν πωλήτρια - εισπράκτορας στην Θεσσαλονίκη (Express Service ιατρικό)
οπότε ότι θέλετε απο καφέδες, απο πώληση, και απο δακτυλογραφήσεις....

Μάλλον άσχετα με το site ε;;;;;:hmm:

επειδη οσον αφορα στη βιολογια μαλλον δε θα πολυχρησιμευσει εδω,θα μπορουσα να βοηθησωμε μεταφρασεις κειμενων απο αγγλικα,γαλλικα,ιταλικα και ισπανικα(εδω τα κειμενα ομως θα πρεπει να ειναι ευκολα:redface: )

Γιατί δεν κάνεις ένα site να τα πουλάς μέσω internet? Έτσι θα μπορείς να έχεις πελάτες σε όλο τον κόσμο! ;)

Όλγα, θα μπορούσαμε να ενώναμε τις δυνάμεις μας για κάτι τέτοιο, γιατί κι εγώ λατρεύω τη ζωγραφική. Aν και δεν βρίσκω εύκολα ελεύεθερο χρόνο για να ζωγραφίσω.
Δεν έχω πολλούς, μάλλον λίγους θα'λεγα.
Aλλά έχω και ένα κουσούρι: σε κάθε έναν απ'αυτούς έχω δώσει ένα κομμάτι του εαυτού μου, μ' αποτέλεσμα να είμαι συναισθηματικά δεμένη μαζί τους και κατά συνέπεια, δεν μπορώ να τους πουλήσω.
Ίσως αν το έκανα πιο συχνά να μην είχα τέτοιο δέσιμο....
Πολύ θα μου άρεσε να το έκανα σαν μόνιμο επάγγελμα. Tο'χω σκεφτεί πολλές φορές, αλλά είναι δύσκολη εποχή για όνειρα....

επειδη οσον αφορα στη βιολογια μαλλον δε θα πολυχρησιμευσει εδω,θα μπορουσα να βοηθησωμε μεταφρασεις κειμενων απο αγγλικα,γαλλικα,ιταλικα και ισπανικα(εδω τα κειμενα ομως θα πρεπει να ειναι ευκολα:redface: )

Mariel, σπουδαζεις βιολογια στην Αθηνα? Περασε ενας συμμαθητης μου εκει φετος!Ειναι καλη σχολη?

ναι,αθηνα ειμαι,εχω μερικα μαθηματα για να τελειωσω.απο μικρη ηθελα να σπουδασω βιολογια,αλλα δυστυχως ειναι πολυ δυσκολη σχολη και στην ελλαδα στον τομεα της ερευνας(εμενα αυτο μου αρεσε)δεν υπαρχουν πολλες θεσεις...

Μμμ, τώρα παιδιά από μένα σωθήκατε, είμαι φιλόλογος. Κάνω διδακτορικό στη Νεοελληνική Φιλολογία για την ακρίβεια, οπότε αν κανείς εδώ έχει τίποτα λογοτεχνικές αναζητήσεις ευχαρίστως στη διάθεση σας. Ένα φεγγάρι δίδαξα αρχαία και λατινικά σε φροντιστήριο, σε περίπτωση που καμιά από εσάς τις μαμάδες βρεθεί σε κατάσταση πανικού με δύσκολες ασκήσεις των παιδιών σας.
Τώρα, παράλληλα με το διδακτορικό, διδάσκω Νέα Ελληνικά σε ξένους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο αλλά υποθέτω ότι όλοι εδώ κατέχουμε επαρκώς την ελληνική κι έτσι δεν ξέρω πώς θα σας χρησιμεύσει αυτό.:hmm:
Πάντως αν μπορώ να βοηθήσω οποιονδήποτε πολύ ευχαρίστως:)

Ααααα, τι χαζή που είμαι. Μπορεί εγώ να είμαι λίγο άχρηστη για το site, αλλά η αδερφή μου τελειώνει Κτηνιατρική στη Θεσσαλονίκη με ειδίκευση στα Μικρά Ζώα. Βέβαια είναι κατά της εξ αποστάσεως/τηλεφωνικής διάγνωσης και αν μάθει ότι δημοσιεύω τις συμβουλές της σε site θα με σκοτώσει αλλά παρόλαυτα αν έχετε τίποτα ερωτήσεις, την ρωτάω και σας μεταφέρω την απάντηση;)

Ααααα, τι χαζή που είμαι. Μπορεί εγώ να είμαι λίγο άχρηστη για το site, αλλά η αδερφή μου τελειώνει Κτηνιατρική στη Θεσσαλονίκη με ειδίκευση στα Μικρά Ζώα. Βέβαια είναι κατά της εξ αποστάσεως/τηλεφωνικής διάγνωσης και αν μάθει ότι δημοσιεύω τις συμβουλές της σε site θα με σκοτώσει αλλά παρόλαυτα αν έχετε τίποτα ερωτήσεις, την ρωτάω και σας μεταφέρω την απάντηση;)

Γιατι δεν της λες να γραφτει και εκεινη στο site?

Γιατι δεν της λες να γραφτει και εκεινη στο site?
:lol: χε, χε, χε. Δεν μπορείς να φανταστείς τι δούλεμα τρώω κάθε φορά που της μιλάω για το site. Το παιδί μας βλέπεις δεν είναι πολύ εξοικειωμένο με διαδικτυακές κοινότητες.. Θα της το προτείνω όμως

ξεχασανα πω οτι μπορω να βοηθησω και με ενυδρειακα θεματα!

Θα ήθελα αν γνωρίζετε να μου προτείνετε κάποιο site για βιβλία ,γιατί ψάχνω (όχι για μένα) για ένα βιβλίο στα Αγγλικά το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Ελλάδα ,και θέλω να κάνω αγορά μέσω κάρτας.Όσο και αν έψαξα , δεν βρήκα κάτι ,παρά μόνο ως used και δεν μπόρεσα να προxωρήσω σε αγορά.Πρόκειται για τον συγγραφέα ANDRE MALRAUX (Γάλλο) και το βιβλίο MUSEUM WITHOUT WALLS.

Θα ήθελα αν γνωρίζετε να μου προτείνετε κάποιο site για βιβλία ,γιατί ψάχνω (όχι για μένα) για ένα βιβλίο στα Αγγλικά το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Ελλάδα ,και θέλω να κάνω αγορά μέσω κάρτας.Όσο και αν έψαξα , δεν βρήκα κάτι ,παρά μόνο ως used και δεν μπόρεσα να προxωρήσω σε αγορά.Πρόκειται για τον συγγραφέα ANDRE MALRAUX (Γάλλο) και το βιβλίο MUSEUM WITHOUT WALLS.

Δοκίμασες στο: https://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_g...-keywords=MUSEUM+WITHOUT+WALLS&Go.x=8&Go.y=10

Ευχαριστώ ,αν και εδώ το βρήκα ως used.Bέβαια είναι και πανάρχαιο για να το βρω καινούριο.Thanks και πάλι.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Χρειάζομαι άτομο που να ασχολείται με απομαγνητοφωνήσεις κειμένων στα ελληνικά. Ασχολείται κάποιος απο εσάς με αυτό ή ξέρετε κάποιον που να κάνει αυτή τη δουλειά;:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back